Δες με ένα κλικ τους κορυφαίους σου «κρυφούς» θαυμαστές στο Instagram!

14:13 8/11/2019 - Πηγή: iPop

Οι ακόλουθοι στο Instagram συνήθως χωρίζονται σε…. κατηγορίες. Αυτοί με τους οποίους αλληλεπιδράς καθημερινά, οι κρυφοί θαυμαστές που πάντα σου κάνουν like σε ό,τι κι αν ανεβάσεις και μερικοί άγνωστοι που απλά υπάρχουν και δεν έχετε καμία αλληλεπίδραση. 

Έχεις παρατηρήσει ποιοι είναι οι ακόλουθοι στο Instagram που σε παρακολουθούν «κρυφά» σε κάθε σου βήμα; Έχεις παρατηρήσει ότι ένα με δύο Instagram

accoutns κάνουν like σε κάθε σου φωτογραφία;

Συνήθως, δεν δίνεις αρκετή σημασία και δεν το παρατηρείς. Αλλά αυτοί οι κρυφοί σου θαυμαστές είναι πάντα εκεί.

Πώς μπορείς να τους ανακαλύψεις; Πώς μπορείς να δεις ποιος είναι ο no 1 στη λίστα των followers που σου έχει κάνει τα περισσότερα likes; Τo Instagram δεν σε βοηθά σε αυτό και δεν το αποκαλύπτει αλλά ευτυχώς υπάρχουν άλλες εφαρμογές που δουλεύουν για σένα. Υπάρχουν εφαρμογές που σου δείχνουν ποιος σε έκανε unfollow αλλά και εφαρμογές που σου δείχνουν ποιος είναι ο μεγαλύτερός σου fan.

Έτσι θα βρεις το «εξαφανισμένο» post που σ’ ενδιέφερε στο Instagram!Δες τον κορυφαίο σου θαυμαστή με ένα κλικ!

Πώς; Μπορείς να κατεβάσεις την εφαρμογή «Like and Liker» Analyzer for Instagram.

Η συγκεκριμένη εφαρμογή είναι διαθέσιμη τόσο για iOS όσο και για Android και σε ορισμένες περιπτώσεις μπορεί να σου φανεί εξαιρετικά χρήσιμη.

Ορισμένες του ιδιότητες είναι επί πληρωμή αλλά σου προσφέρει και αρκετά δωρεάν χαρακτηριστικά που μπορείς να έχεις πρόσβαση και να κάνεις τη δουλειά σου ή τέλος πάντων να δεις αυτό που θέλεις!

Πώς λειτουργεί;

Κατεβάζεις την εφαρμογή στο κινητό σου.Την συνδέεις με τον προσωπικό σου λογαριασμό στο Instagram.Κι έτοιμο!

Τα έχεις όλα μπροστά σου. Ποιος σου έχει κάνει τα περισσότερα likes και πώς διαμορφώνεται η λίστα;

Παράλληλα, μπορείς να δεις τα top hashtags που έχεις χρησιμοποιήσει, τα top comments, ποιος σε ακολούθησε και ποιος σε έκανε unfollow. Τα περισσότερα είναι επί πληρωμή αλλά μπορείς να κάνεις ένα trial.

Ακόμη κι αν το κατεβάσεις μια φορά για να δεις από περιέργεια ποιος είναι ο κορυφαίος θαυμαστής σου, έχει την πλάκα του!

Διαβάστε επίσης:

Το Facebook αλλάζει logo! Η ανακοίνωση (Photo)

Το άρθρο Δες με ένα κλικ τους κορυφαίους σου «κρυφούς» θαυμαστές στο Instagram! εμφανίζεται στο iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα