Αυτά είναι τα φυτά εσωτερικού χώρου που θα βλέπεις σε κάθε σπίτι το 2022! – Δες το σαλόνι σου να ζωντανεύει!

15:46 20/1/2022 - Πηγή: iPop

Δεν υπάρχει καλύτερος τρόπος για να προσθέσεις λίγη ζωντάνια στο σπίτι σου από ένα φυτό εσωτερικού χώρου. Μπορείς να τα τοποθετήσεις σε οποιαδήποτε γωνιά του σπιτιού σου, καθώς υπάρχει ένα φυτό που ταιριάζει σε κάθε χώρο—φωτεινό, σκοτεινό ή ενδιάμεσο. Αν αναρωτιέσαι ποια φυτά αποτελούν trends για το 2022, βρίσκεσαι στο σωστό μέρος!

Ψάχνεις τρόπους να μειώσεις το άγχος; Βρήκαμε 5 σούπερ φυτά εσωτερικού χώρου που θα σε βοηθήσουν!

Φυτά εσωτερικών χώρων: Αυτές είναι οι τάσεις που θα επικρατήσουν το 2022Το κλασικό Money Tree

Για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά, το δέντρο

του χρήματος αποτελεί το πιο δημοφιλές φυτό της χρονιάς και το γεγονός αυτό αποδίδεται στην ελπίδα των αγοραστών για τύχη και χρήματα. Αυτός ο μύθος παραδοσιακά συνδέεται με αυτό το μικροσκοπικό δέντρο.

Επιπλέον, τα δέντρα χρήματος είναι απίστευτα εύκολα στη φροντίδα. Απαιτούν μόνο έμμεσο φως και σπάνιο πότισμα, καθιστώντας τα ένα εύκολο φυτό για αρχάριους.

Προσπάθησε να μην μετακινείς το Money Tree σου πολύ συχνά, καθώς προτιμούν να μένουν στο ίδιο σημείο.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Bonsai Cuties (@bonsai_cuties)

Το υπέροχο Ficus Umbellata

Αυτή η αξιολάτρευτη ποικιλία ficus κερδίζει δημοτικότητα λόγω των φύλλων σε σχήμα καρδιάς και της λιγότερο λεπτεπίλεπτης φύσης της σε σχέση με άλλα φυτά.

Το Ficus umbellata απαιτεί έντονο και έμμεσο φως, ενώ πρέπει να απολαμβάνει μερικές ώρες άμεσου φωτός κάθε μέρα, αν αυτό είναι δυνατόν.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Ricca (リッカ) (@ricca_soja)

Το ήξερες ότι τα φυτά εσωτερικού χώρου έχουν πολλαπλά οφέλη; Ανακάλυψέ τα και δες πώς να τα αξιοποιήσεις σωστά στον χώρο σου

Φυτά εσωτερικού χώρου

Τα φυτά εσωτερικού χώρου έχουν γίνει πραγματικά στη μόδα, κερδίζοντας μια πολύτιμη θέση στη διακόσμηση ενός χώρου. Κάνουν θαύματα ζωντανεύοντας το δωμάτιο ή προσθέτοντας ακριβώς τη σωστή ποσότητα χρώματος. Είναι πολύ ικανοποιητικό να τα βλέπεις να ανθίζουν και να μεγαλώνουν υπό τη φροντίδα σου.

Εκτός, λοιπόν, από το ότι είναι ένα όμορφο, φυσικό διακοσμητικό κομμάτι που προσθέτει χρώμα και διάσταση στους χώρους του σπιτιού σου, τα φυτά εσωτερικού χώρου μπορούν να έχουν πολλά άλλα οφέλη. Κατά τη γνώμη μου, τα φυτά μπορούν να παράγουν μια αίσθηση ευεξίας και ολοκλήρωσης και σχετίζονται άμεσα με μια θετική διάθεση.

Τα φυτά μπορεί να είναι κάτι περισσότερο από μια απλή διακόσμηση — μπορεί να είναι ένα χόμπι που προσφέρει ατελείωτες ευκαιρίες για μάθηση, ανάπτυξη και σύνδεση.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Plants | Decor | Inspiration (@indoorplants_decor)

Ανθεκτικές φτέρες

Βρήκαμε το τέλειο, κλασικό φυτό εσωτερικού χώρου για να ταιριάζει με το μεγάλο μέρος του ντεκόρ του σπιτιού σου: την πανίσχυρη φτέρη. Ένα νοσταλγικό και με υφή φυτό με ύφος vintage-chic διακόσμησης.

Οι φτέρες είναι μερικά από τα πιο ανθεκτικά και ευέλικτα φυτά εσωτερικού χώρου.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Fern & Ivy Plants (@fern_and_ivy_plants)

Σαρκοβόρα φυτά

Τα σαρκοφάγα φυτά είναι τόσο μια καινοτομία όσο και όμορφα φυτά εσωτερικού χώρου. Ενώ απαιτούν κάποια επιπλέον φροντίδα και μπορεί να μην είναι δυνατή για όλους, υπάρχει ένα μεγάλο υποσύνολο νέων κηπουρών που κερδίζουν εμπιστοσύνη στις αναπτυσσόμενες δεξιότητές τους και θέλουν να ανταποκριθούν σε μια νέα πρόκληση.

Αυτά τα φυτά εσωτερικού χώρου δεν είναι για έναν αρχάριο, αλλά για έναν έμπειρο φροντιστή που αναζητά κάτι μοναδικό. Επιλογές όπως τα φυτά στάμνας ή οι μυγοπαγίδες της Αφροδίτης είναι μοναδικές, όμορφες και συχνά, ευκολότερες στη φροντίδα από ό,τι θα περίμενε κανείς.

Fun fact: Τα σαρκοφάγα φυτά δεν χρειάζονται λίπασμα, καθώς λαμβάνουν τα θρεπτικά συστατικά τους με την πέψη των εντόμων και άλλων θηραμάτων.

7 φυτά που μπορείς να βάλεις στο υπνοδωμάτιό σου και υπόσχονται καλύτερο ύπνο

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Doodle Bird Terrariums (@dbterrariums)

Διάβασε πρώτος όλα τα θέματα του iPop.gr στο Google News

Το άρθρο Αυτά είναι τα φυτά εσωτερικού χώρου που θα βλέπεις σε κάθε σπίτι το 2022! – Δες το σαλόνι σου να ζωντανεύει! εμφανίζεται στο iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα