Αυτά είναι που μισούν οι άντρες στην εξωτερική σου εμφάνιση!

17:43 16/7/2019 - Πηγή: iPop

Έχεις σκεφτεί πόσα πράγματα κάνουμε εμείς οι γυναίκες για να είμαστε όμορφες που εκνευρίζουν τους άντρες; Κι όχι απλά τους εκνευρίζουν, αλλά και μερικές φορές τους απωθούν σε σημείο που μπορεί να μην θέλουν να ξαναβγούν μαζί σου. Όμως, τι μισούν οι άντρες στην εξωτερική σου εμφάνιση;

Κι όμως, έχει αποδειχτεί ότι οι άντρες κοιτάνε την εμφάνιση μιας κοπέλας και δίνουν ιδιαίτερη σημασία σε αυτή, ειδικά αν η κοπέλα τους αρέσει σε γενικές γραμμές. Σκέψου, όμως, να σου αρέσει κάποιος και να του αρέσεις κι εσύ σαν

άνθρωπος, αλλά να τον ξενερώνουν και να τον εκνευρίζουν κάποια πράγματα στην εξωτερική σου εμφάνιση, σε σημείο που να μην θέλει να ασχοληθεί περισσότερο μαζί σου. Κι αν δεν ξέρεις τι είναι αυτό που δεν αρέσει στους άντρες πάνω σου, τότε σου έχουμε την απάντηση.

Ψεύτικες βλεφαρίδες

Οι άντρες απεχθάνονται καθετί ψεύτικο πάνω σου, είτε είναι ψεύτικο στήθος, είτε χείλια, είτε ακόμα και οι ψεύτικες βλεφαρίδες. Δεν τους νοιάζει αν είναι της μόδας, ούτε αν τις φοράνε στο Hollywood. Αν ειδικά οι βλεφαρίδες αυτές είναι έντονες πίστεψέ με προτιμούν μια άβαφη παρά το υπερβολικά βαμμένο και με ψεύτικες βλεφαρίδες. Αν, όμως, λατρεύεις τις ψεύτικες βλεφαρίδες σου και δεν μπορείς να τις αποχωριστείς, φρόντισε τουλάχιστον να είναι λίγο πιο διακριτικές.

Make up παντού

Άλλο το να βάζεις λίγο κι άλλο το να γίνεσαι άλλος άνθρωπος. Δεν γίνεται να βγαίνεις έξω και να μην σε αναγνωρίζουν ούτε οι γονείς σου από το πώς έχεις βαφτεί. Το make up, όπως και κάθε καλλυντικό που χρησιμοποιείς θέλει μέτρο, αν θες να ‘χεις ένα καλό αποτέλεσμα. Και όσο κι αν δεν το πιστεύεις, ένας άντρας θα το καταλάβει αν είσαι υπερβολικά βαμμένη.

Τατουάζ παντού

Ωραία τα τατουάζ παιδιά, αλλά αυτά κι αν θέλουν μέτρο. Πας και γεμίζεις όλο σου το σώμα με τατουάζ και το παραμορφώνεις και έχεις μετά και την απαίτηση από τους άντρες να γυρίσουν και να σε κοιτάξουν. Μα πώς να σε κοιτάξουν αν δεν είσαι πια εσύ κι έχεις αλλοιώσει την φυσική σου ομορφιά; Πρέπει να είσαι ο εαυτός σου αν θες να αρέσεις πραγματικά σε έναν άντρα κι όχι να αλλάζεις καθετί πάνω σου. Τα τατουάζ δεν είναι άσχημα, αν είναι διακριτικά και με μέτρο, χωρίς να μοιάζεις με τον Beckham.

Το άρθρο Αυτά είναι που μισούν οι άντρες στην εξωτερική σου εμφάνιση! εμφανίζεται στο iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα