Ανανεωμένο έκτακτο δελτίο της ΕΜΥ για τον Αντίνοο

14:27 16/7/2019 - Πηγή: iPop

Το ανανεωμένο έκτακτο δελτίο της ΕΜΥ για τον Αντίνοο κάνει λόγο για ισχυρές βροχές και καταιγίδες που θα συνοδεύονται πρόσκαιρα κατά τόπους από χαλαζοπτώσεις και ισχυρούς ανέμους.

Πρόκειται για τα νεότερα διαθέσιμα προγνωστικά στοιχεία για το έκτακτο Δελτίο Επιδείνωσης Καιρού που είχε εκδοθεί την Δευτέρα η ΕΜΥ.

Το

έκτακτο δελτίο τροποποιήθηκε σε Έκτακτο Δελτίο Επικίνδυνων Καιρικών Φαινομένων.

Η κακοκαιρία Αντίνοος θα είναι πιο έντονη απ’ το απόγευμα της Τρίτης, με κύρια χαρακτηριστικά τις βροχές, τις καταιγίδες, το χαλάζι και τους ισχυρούς ανέμους. Τα έντονα φαινόμενα θα επηρεάσουν και την Αττική το βράδυ της Τρίτης προς Τετάρτη.

Σήμερα, Τρίτη, από τις απογευματινές ώρες θα επηρεαστούν το Ιόνιο, η Ήπειρος, η Δυτική Μακεδονία, η Πελοπόννησος, η Δυτική και Ανατολική Στερεά, η Θεσσαλία, πρόσκαιρα η Κεντρική Μακεδονία.

Κατά τη διάρκεια της νύχτας προς την Τετάρτη, θα επηρεαστούν οι Σποράδες, καθώς και η κεντρική και βόρεια Εύβοια. Τα φαινόμενα στο βόρειο Ιόνιο, την Ήπειρο, τη Δυτική Μακεδονία και τη Δυτική Στερεά κατά τη διάρκεια της νύχτας θα εξασθενήσουν.

Την Τετάρτη, η κακοκαιρία θα πλήξει το νότιο Ιόνιο, την Πελοπόννησο, τη Θεσσαλία, τις Σποράδες, την Ανατολική Στερεά καθώς και την κεντρική και βόρεια Εύβοια. Εξασθένηση από τις μεσημβρινές ώρες.

Η Αττική (κυρίως η δυτική και βόρεια) θα επηρεαστεί πρόσκαιρα κατά τη διάρκεια της νύχτας της Τρίτης προς την Τετάρτη.

Δείτε εδώ αναλυτικά τον καιρό για σήμερα, Τρίτη.

Photo: Brian Cook/ Unsplash

Το άρθρο Ανανεωμένο έκτακτο δελτίο της ΕΜΥ για τον Αντίνοο εμφανίζεται στο iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα