Yπόθεση Πάτρας: Τα επτά επιχειρήματα που θα υποστηρίξει στην κατάθεσή της η Ρούλα Πισπιρίγκου – Αμφισβητεί το πόρισμα των ιατροδικαστών

18:02 2/7/2022 - Πηγή: iPop

Η υπόθεση της Πάτρας συνεχίζεται, με την 33χρονη να είναι προφυλακισμένη για τη δολοφονία της μεγαλύτερης κόρης της και να προετοιμάζει τα όσα θα πει στην ανωμοτί κατάθεση που έχει κληθεί να δώσει για τις δολοφονίες και των δύο μικρότερων παιδιών της Μαλένας και της Ίριδας. Υπενθυμίζεται, ότι σύμφωνα με το πόρισμα των ιατροδικαστών Νίκου Καρακούκη – Νίκου Καλαγρηά, τα δύο παιδάκια πέθαναν από ασφυξία. Παρότι το πόρισμα αυτό αναφέρεται ξεκάθαρα σε δολοφονίες, τα επιχειρήματα της Ρούλας Πισπιρίγκου δείχνουν πως η ίδια είναι

διατεθειμένη να στηρίξει με θέρμη τα αρχικά της λεγόμενα.

Υπόθεση Πάτρας: Η Τζωρτζίνα δηλητηριάστηκε από κεταμίνη – Το επίσημο πόρισμα

Η 33χρονη απ’ την Πάτρα έχει ήδη προφυλακιστεί ήδη για τον θάνατο της κόρης της Τζωρτζίνας και μετά το ιατροδικαστικό πόρισμα για τον θάνατο των δύο άλλων παιδιών της, έχει μπει στο «κάδρο» και γι’ αυτές τις δύο υποθέσεις.

Τα επτά επιχειρήματα της Ρούλας Πισπιρίγκου

Σύμφωνα με πληροφορίες που επικαλείται η τοπική ιστοσελίδα pelop.gr, η κατηγορούμενη σκοπεύει να στηρίξει την κατάθεσή της στα παρακάτω επιχειρήματα:

1. Τα αρχικά πορίσματα των ιατροδικαστικών εκθέσεων Τσάκωνα – Τσιόλα που αναφέρονται σε θανάτους από παθολογικά αίτια.

2. Το πόρισμα του Παθολογοανατομικού Εργαστηρίου Ιωαννίνων το οποίο αποδίδει τον θάνατο της Ίριδας σε αγενεσία φλεβοκόμβου.

3. Οι εκθέσεις των δικών της 6 τεχνικών συμβούλων που ανατρέπουν όλες τις άλλες.

4. Το ότι απουσίαζε από το δωμάτιο όταν πέθανε η Τζωρτζίνα.

5. Οι καταθέσεις μαρτύρων ότι αγαπούσε τα παιδιά της και δεν θα μπορούσε να κάνει κακό σε αυτά.

6. Η δήλωση του Μάνου Δασκαλάκη, πριν δηλώσει παράσταση πολιτικής αγωγής, πως «είναι η καλύτερη μάνα του κόσμου».

7. Το ότι ακόμη και σήμερα δεν έχει βρεθεί η πορεία της κεταμίνης που χορηγήθηκε στην 9χρονη Τζωρτζίνα και οι Αρχές δεν έχουν βρει τον «προμηθευτή».

Υπόθεση Πάτρας: «Δεν το πιστεύω ότι η Ρούλα έχει βλάψει τα παιδιά της» – Όσα κατέθεσε η Δήμητρα Πισπιρίγκου στη ΓΑΔΑ

Η οικογένεια αδειάζει το σπίτι της στην Πάτρα

Σύμφωνα με πληροφορίες, από νωρίς το πρωί του Σαββάτου 2/7 η μητέρα της Ρούλας Πισπιρίγκου, μαζί με τον άνδρα της και ένα ακόμη συγγενικό πρόσωπο έχουν μεταβεί στο σπίτι της με σκοπό να το αδειάσουν.

Όποια αντικείμενα θεωρούν πως πρέπει να μεταφερθούν τα βάζουν σε κούτες, ώστε εντός της ημέρας ή τα επόμενα 24ωρα να παραδώσουν το σπίτι στους συγγενείς της ιδιοκτήτριας.

Διάβασε πρώτος όλα τα θέματα του iPop.gr στο Google News

Το άρθρο Yπόθεση Πάτρας: Τα επτά επιχειρήματα που θα υποστηρίξει στην κατάθεσή της η Ρούλα Πισπιρίγκου – Αμφισβητεί το πόρισμα των ιατροδικαστών εμφανίζεται στο iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα