Τα πιο άνετα καλοκαιρινά outfits για κάθε περίσταση: Ιδανικά για τις ημέρες που η ζέστη απλά δεν υποφέρεται

15:06 2/7/2022 - Πηγή: iPop

Ζέστη, υγρασία, κίνηση και φυσικά ο ιδρώτας να στάζει κάθε φορά που αναγκαζόμαστε να βρισκόμαστε για ώρες εκτός σπιτιού. Μόνη μας ελπίδα είναι ένα κρύο ντους ή μία δροσερή βουτιά στην θάλασσα. Το να παραμείνεις δροσερή και ταυτόχρονα κομψή και με στυλ τις ζεστές μέρες του καλοκαιριού μπορεί να φαντάζει πολύ δύσκολο! Μέρες σαν αυτές, που ο υδράργυρος ανεβαίνει επικίνδυνα, πολλές από εμάς νιώθουμε ότι για να βρούμε όλα εκείνα τα άνετα καλοκαιρινά ρούχα που θα φορέσουμε, θα πρέπει να θυσιάσουμε το στιλ μας. Με λίγη δημιουργικότητα όμως,

φαντασία και τα κατάλληλα στιλιστικά τρικ, όλα είναι πιθανά.

Πώς να είσαι κομψή και στιλάτη όταν ο υδράργυρος ανεβαίνει με αυτά τα άνετα καλοκαιρινά ρούχαΛευκό πουκάμισο

Ένα από τα πιο διαχρονικά κομμάτια της γυναικείας γκαρνταρόμπας είναι, χωρίς δεύτερη σκέψη, τα λευκά πουκάμισα. Ανεξάρτητα από το στιλ ή την ταυτότητά μας, όλες έχουμε τουλάχιστον ένα σχέδιο στη ντουλάπα μας. Κάθε σεζόν, διάσημοι οίκοι και σχεδιαστές παρουσιάζουν ανανεωμένες δημιουργίες, πάντοτε προσαρμοσμένες στις ανάγκες της εποχής.

Οι πιο loose γραμμές, όπως αυτό που φοράει η Rosie Huntington, είναι αυτές που κυριαρχούν το τελευταίο διάστημα, προσφέροντας άνεση, καθ’ όλη τη διάρκεια της ημέρας:

View this post on Instagram

A post shared by Rosie HW (@rosiehw)

Λινό παντελόνι

Τα παντελόνια μας έχουν χαρίσει πολύ όμορφα σχέδια τις τελευταίες σεζόν και εμείς δε βλέπουμε την ώρα να τα δοκιμάσουμε. Το λινό αποτελεί ένα από τα πιο δημοφιλή υφάσματα του καλοκαιριού. Η αέρινη και δροσερή υφή του που απομακρύνει τη θερμότητα και η stylish αισθητική του θα σε κάνουν να το αγαπήσεις.

Φόρα και εσύ το λινό παντελόνι όπως η Rosie Huntington:

View this post on Instagram

A post shared by Rosie HW (@rosiehw)

Ρομαντικό και καλοκαιρινό φλοράλ φόρεμα

Δεν μπορείς να αποφασίσεις τι θα φορέσεις; Μην ψάχνεις αλλού, τα φλοράλ φορέματα είναι η λύση σου. Σου σώζουν τη ζωή παρέχοντας μια ευκολοφόρετη εναλλακτική όταν η θερμοκρασία ανεβαίνει και είναι ιδανικά για κάθε περίσταση, είτε ψάχνεις ένα look για έξοδο για ποτό ή κάτι για το Σαββατοκύριακο, ακόμη και για τις ημέρες που βρίσκεσαι στο γραφείο.

Και αν δυσκολεύεσαι να πάρεις έμπνευση, μπορείς να υιοθετήσεις το look της Kendall Jenner:

View this post on Instagram

A post shared by Kendall (@kendalljenner)

Τζιν σορτς

Τι να πει κανείς γι’ αυτό το κομμάτι! Όταν ο καιρός ζεσταίνει, τα σορτς είναι ο απόλυτος πρωταγωνιστής της γκαρνταρόμπας. Είναι ένα διαχρονικό ρούχο που φοράμε όλο το καλοκαίρι παντού: Από το σπίτι και την παραλία μέχρι τις βόλτες και τα ψώνια. Επιπλέον, μπορεί να γίνει πολύ κομψό και στιλάτο, ταιριάζει με όλα και φοριέται στις περισσότερες περιστάσεις.

Η Dua Lipa- το απόλυτο fashion icon, επέλεξε να το συνδυάσει με λιλά γόβες και πράσινο κορμάκι:

View this post on Instagram

A post shared by DUA LIPA (@dualipa)

Τόλμησε και πρόσθεσε το λινό σε μερικά από τα καλοκαιρινά σου look!

Κορμάκι

Υπάρχουν διάφορα κομμάτια της γκαρνταρόμπας που μπορούμε να χαρακτηρίσουμε ως “basic”. Τι σημαίνει αυτό; Ότι τα κομμάτια αυτά, πρόκειται για ρούχα ή αξεσουάρ που μας βοηθάνε να δημιουργήσουμε stylish σύνολα, κάθε σεζόν. Ένα από αυτά θεωρείται και το κορμάκι, που είναι κάτι ανάμεσα σε ρούχο και εσώρουχο. Ανάλογα με το στιλ του, μπορεί να κάνει ένα outfit, πιο μοναδικό.

Η γνωστή influencer Chiara Ferragni επέλεξε να το φορέσει με ένα σικ φούξια κοστούμι για ένα πιο κομψό look:

View this post on Instagram

A post shared by Chiara Ferragni (@chiaraferragni)

Διάβασε πρώτος όλα τα θέματα του iPop.gr στο Google News

Το άρθρο Τα πιο άνετα καλοκαιρινά outfits για κάθε περίσταση: Ιδανικά για τις ημέρες που η ζέστη απλά δεν υποφέρεται εμφανίζεται στο iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα