«Walk On Beer»: Λάτρεις της μπύρας ενωθείτε! Η Heineken λανσάρει αθλητικά παπούτσια με τη σόλα τους γεμάτη αληθινή μπύρα

17:03 6/8/2022 - Πηγή: iPop

Τα ασυνήθιστα collaboration στα sneakers δεν είναι κάτι καινούργιο. Όλοι θυμόμαστε τη συνεργασία της Nike με τα παγωτά Ben & Jerry’s Chunky Dunkys, της Adidas με το Star Wars ή του Zara με το PlayStation.

Η Heineken μάλλον ζήλεψε αυτές τις αλλόκοτες συνεργασίες, αποφασίζοντας να κάνει και η ίδια μία παρόμοια. Και το κατάφερε, αφού σίγουρα θα μείνουν στην ιστορία τα αθλητικά παπούτσια της Heineken σε συνεργασία με τον Dominic Ciambrone, τα οποία έχουν ένα πολύ ιδιαίτερο χαρακτηριστικό: τη μπύρα στη σόλα τους! Ναι καλά διάβασες!

Sneakers PlayStation x Nike ή αλλιώς πώς μοιάζει ο έρωτας με την πρώτη ματιά!

Τα αθλητικά παπούτσια της Heineken με τη μπύρα στη σόλα τους

Για την παραγωγή των «Heinekicks», η Heineken συνεργάστηκε με τον Dominic Ciambrone, γνωστός και ως «The Shoe Surgeon», ο οποίος είναι διάσημος σχεδιαστής αθλητικών παπουτσιών. Τα sneaker αυτά χαρίζουν μία μοναδική αίσθηση ότι «περπατάς πάνω σε μπύρα».

Θέλοντας να μοιραστεί με το κοινό τα πρώτα look των sneakers, η εταιρεία έγραψε χαρακτηριστικά στο Instagram:

«Μπύρα για τη σόλα σου.

Σχεδιάστηκαν σε συνεργασία με τον διάσημο σχεδιαστή παπουτσιών, Dominic Ciambrone, για να γιορτάσουμε την απαλότητα της Heineken Silver.Τα Heinekicks δεν είναι το καθημερινό σου παπούτσι, αλλά δεν έχεις την ευκαιρία καθημερινά να περπατάς με μπύρα στα πόδια σου».

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Heineken (@heineken)

Κι όμως η μπύρα είναι το καλύτερο προϊόν για σένα και το σπίτι

Τα κορδόνια είναι σε χρώματα πράσινο, κόκκινο και ασημί που αντικατοπτρίζουν τις αποχρώσεις στα μπουκάλια της Heineken Silver. Στη γλώσσα του παπουτσιού κρύβεται ένα μεταλλικό ανοιχτήρι για μπουκάλια, έτσι ώστε όλοι να μπορούν παντού να απολαύσουν την αγαπημένη τους μπύρα.

Αλλά το πιο περίεργο είναι ότι μέσα στις διαφανείς σόλες των υποδημάτων, φαίνεται η μπύρα Heineken Silver να ρέει. Το ποτό προστέθηκε με την χρήση ειδικής χειρουργικής ένεσης.

H επίσημη κυκλοφορία τους αναμένεται για τις 11 Αυγούστου και θα είναι φυσικά limited edition, αφού μόνο 32 τυχεροί θα καταφέρουν να αποκτήσουν αυτά τα απίθανα sneakers.

Πώς επηρεάζει το σώμα σου ένα ποτήρι μπύρα την ημέρα;

View this post on Instagram

A post shared by The HEINEKEN Company (@theheinekencompany)

Διάβασε πρώτος όλα τα θέματα του iPop.gr στο Google News

Το άρθρο «Walk On Beer»: Λάτρεις της μπύρας ενωθείτε! Η Heineken λανσάρει αθλητικά παπούτσια με τη σόλα τους γεμάτη αληθινή μπύρα εμφανίζεται στο iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα