WTA: Αποσύρεται το όνομα της Μπάρτι από την παγκόσμια κατάταξη – Πώς αυτό επηρεάζει της θέση της Σάκκαρη

13:23 24/3/2022 - Πηγή: iPop

Η απόσυρση της Άσλεϊ Μπάρτι από το γυναίκείο τένις, αναμφίβολα, αποτέλεσε μία απροσδόκητη είδηση. Η ίδια, μάλιστα, μία μέρα αργότερα ζήτησε να αποσυρθεί το όνομα της από την παγκόσμια κατάταξη, γεγονός που θα φέρει νέα δεδομένο στη γυναίκεια κατάταξη της WTA. Πώς επηρεάζει αυτό τη Μαρία

Σάκκαρη και τη θέση της εκεί.

Όπως γνωρίζαμε, βάσει κανονισμών της WTA, η Άσλεϊ Μπάρτι – μετά την απόσυρσή της – θα παρέμενε στην πρώτη θέση της κατάταξης μέχρι να της αφαιρεθούν και οι τελευταίοι βαθμοί που κατέκτησε σε αυτό το σύστημα των 52 εβδομάδων.

Βέβαια, σήμερα 24 Μαρτίου, έγινε γνωστό πως η Αυστραλέζα ζήτησε να αποσυρθεί το όνομά της από την παγκόσμια κατάταξη, γεγονός το οποίο θα προκαλέσει αλλαγές.

Όταν το Έβερεστ τελικά δεν ήταν αρκετό

Οι αλλαγές στην κατάταξη της WTA και η θέση για τη Μαρία Σάκκαρη

Μιας και το αίτημα της Μπάρτι έγινε δεκτό κάτι που σημαίνει πως η Ίγκα Σφιόντεκ, το σημερινό Νο.2 θα βρεθεί αυτόματα στην πρώτη θέση, εάν καταφέρει να πάρει μία νίκη για να φτάσει ως τους «32» του Miami Open, ώστε να… καπαρώσει την πρώτη θέση και να μην κινδυνέψει να τη χάσει από τη Πάουλα Μπαντόσα, σε περίπτωση που η Ισπανίδα κατακτήσει το τίτλο στη διοργάνωση του Μαϊάμι.

Από τη μεριά της, η Μαρία Σάκκαρη προς το παρόν δεν μπορεί να να κοιτάξει ψηλότερα, αφού παρότι βρίσκεται στο Νο3, χρειάζεται μία πολύ καλή παρουσία στο αμερικανικό τουρνουά.

Χρειάζεται να φτάσει ως το τέλος της διαδρομής για να διατηρήσει τη θέση της στην παγκόσμια κατάταξη, αφού υπάρχουν αρκετές που μπορούν να την ξεπεράσουν.

Διάβασε πρώτος όλα τα θέματα του iPop.gr στο Google News

Το άρθρο WTA: Αποσύρεται το όνομα της Μπάρτι από την παγκόσμια κατάταξη – Πώς αυτό επηρεάζει της θέση της Σάκκαρη εμφανίζεται στο iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα
WTA, Αποσύρεται, Μπάρτι, – Πώς, Σάκκαρη,WTA, aposyretai, barti, – pos, sakkari