Υπάρχει περίπτωση η μητέρα της Gigi Hadid να είπε ψέματα για τον ξυλοδαρμό από τον Zayn;

12:17 24/3/2022 - Πηγή: iPop

Η Yolanda Hadid κατηγορείται ότι είπε ψέματα για την επίθεση του Zayn Malik σε μια προσπάθειά της να τον απομακρύνει από την κόρη της Gigi Hadid.

Αν δε θυμάσαι το timeline της υπόθεσης, να σου υπενθυμίσω ότι τον Οκτώβριο του 2021 η Yolanda Hadid ισχυρίστηκε ότι ο Zayn Malik προχώρησε σε βίαιες πράξεις απέναντί της μετά από καυγά που είχαν μεταξύ τους ένα μήνα πριν.

Σύμφωνα με το TMZ, τα δικαστικά έγγραφα υποστήριζαν ότι ο Zayn είχε βρίσει την Yolanda

και την είχε «σπρώξει σε μια συρταριέρα».

Βέβαια, οι θαυμαστές του τραγουδιστή ήταν πάντα κυνικοί σχετικά με την αλήθεια της Yolanda.

Τίτλοι τέλους για Gigi Hadid και Zayn Malik

Είπε ψέματα η Yolanda Hadid ότι ο Zayn Malik τη χτύπησε;

Πρώην βοηθός της Yolanda έστειλε τη μαρτυρία της ανώνυμα, στα αμερικανικά media Bravo και Cocktails. Με τίτλο «Pretty Little Liar» (όμορφη μικρή ψεύτρα), η επιστολή της τόνιζε ότι «η πρώην reality star και μητέρα των top models σκαρφίστηκε την όλη υπόθεση για τον πατέρα του παιδιού της κόρης της. Δεν τον συμπαθούσε».

Παρά το γεγονός ότι η Yolanda φαινόταν χαρούμενη για τη σχέση της Gigi και του Zayn και της κόρης τους, την οποία υποδέχτηκαν τον Σεπτέμβριο του 2020, η αποκάλυψη στα Bravo και Cocktails φαίνεται πως υποστηρίζει κάτι διαφορετικό.

«Έχω τόσα να πω για αυτήν την όμορφη μικρή ψεύτερα!!! Ήθελε να τον στείλει στην Αγγλία για να ξεμπερδεύει. Εννοώ, να μην μπορεί να έρθει καθόλου στις ΗΠΑ. Να τον απελάσει», συνέχιζε.

«Μία κατασκευασμένη ιστορία, αλλά εφόσον δεν είναι και απόλυτα νηφάλιος, είναι εύκολο να περάσει. Θέλω να πω, (η Yolanda) είχε τους ανθρώπους του στο τσεπάκι της. Πολύ σκοτεινά πράγματα. Μη νομίζετε ότι κι η κόρη της ήξερε το σχέδιο. Δεν το ήξερε ούτε η αδελφή της».

Οι παραπάνω ισχυρισμοί είναι όλοι ανώνυμοι και μη επαληθευμένοι.

Εσύ γνωρίζεις ότι υπάρχουν μαθήματα διαχείρισης θυμού;

Ο Zayn Malik δεν αμφισβήτησε τους ισχυρισμούς της Yolanda

Ο Zayn Malik δεν αμφισβήτησε τους ισχυρισμούς που διατυπώθηκαν σε βάρος του στην αστυνομική αναφορά του Σεπτεμβρίου.

Ως αποτέλεσμα, ο Zayn αναγκάστηκε να παρακολουθήσει και να ολοκληρώσει ένα μάθημα διαχείρισης θυμού και ένα πρόγραμμα ενδοοικογενειακής βίας, καθώς του απαγορεύθηκε να έχει οποιαδήποτε επικοινωνία με τη Yolanda.

pic.twitter.com/Idwdx1PZdB

zayn (@zaynmalik) October 28, 2021

Σε μια δήλωση που δημοσιεύτηκε στο Twitter του, ο Malik απάντησε στους ισχυρισμούς εναντίον του από τη Hadid, αν και δεν την κατονόμασε συγκεκριμένα. «Όπως όλοι γνωρίζετε, είμαι ιδιώτης και θέλω πολύ να δημιουργήσω έναν ασφαλή και ιδιωτικό χώρο για να μεγαλώσει η κόρη μου [Khai]», έγραψε σε μια ανάρτηση που κοινοποιήθηκε τον Οκτώβριο του 2021.

«Ένα μέρος όπου τα ιδιωτικά και οικογενειακά ζητήματα δεν θα βρίσκονται στην παγκόσμια σκηνή. Σε μια προσπάθεια να προστατεύσω αυτόν τον χώρο για εκείνη, συμφώνησα να μην αμφισβητήσω τους ισχυρισμούς που προέκυψαν από μια διαμάχη που είχα με ένα μέλος της οικογένειας της συντρόφου μου που μπήκε στο σπίτι μας, ενώ εκείνη έλειπε αρκετές εβδομάδες».

Τα 3 βασικά είδη του θυμού-Με ποιο μπορείς να αντικαταστήσεις εκείνο με τις καταστροφικές συνέπειες;

Μετά το περιστατικό, μια πηγή αποκάλυψε στο People ότι η Gigi και ο Zayn είχαν χωρίσει και επρόκειτο να επικεντρωθούν εξ ολοκλήρου στην από κοινού ανατροφή της κόρης τους, Khai. «Δεν είναι μαζί αυτή τη στιγμή. Είναι και οι δύο καλοί γονείς όμως».

«Η Yolanda είναι φυσικά πολύ προστατευτική με την Gigi. Θέλει το καλύτερο για την κόρη και το εγγόνι της. Η Gigi επικεντρώνεται αποκλειστικά στο καλύτερο για την Khai. Ζητάει ιδιωτικότητα κατά τη διάρκεια αυτής της περιόδου».

Διάβασε πρώτος όλα τα θέματα του iPop.gr στο Google News

Το άρθρο Υπάρχει περίπτωση η μητέρα της Gigi Hadid να είπε ψέματα για τον ξυλοδαρμό από τον Zayn; εμφανίζεται στο iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα