To νέο hashtag στα social media που σε αφορά

12:53 22/4/2020 - Πηγή: iPop

Την Ημέρα της Γης 2020, αξίζει να δώσουμε σημασία σ’ ένα hashtag που έχει εμφανιστεί στα social media και μας αφορά όλους! Η British Vogue διερευνά πώς θα μπορούσε η μόδα να δει ένα πιο “πράσινο μέλλον” και το hashtag #WhatsInMyClothes προσπαθεί να μεταδώσει ακριβώς αυτό το μήνυμα!

Τι υπάρχει στα ρούχα σου; Αν ανήκεις στην κατηγορία των γυναικών που αγοράζουν

με το “κιλό” ρούχο από αλυσίδες καταστημάτων που βρίσκουν οικονομικά ρούχα, χωρίς να διαβάζουν ποτέ τι λένε οι ετικέτες, τότε μάλλον έχει έρθει η στιγμή να αλλάξεις λίγο τον τρόπο που σκέφτεσαι.

Το hashtag #WhatsInMyClothes

Πίσω απ’ το hashtag βρίσκεται το Fashion Revolution, ένας οργανισμός που ιδρύθηκε για να επισημάνει την προβληματική φύση της μόδας και τις επακόλουθες απειλές που δημιουργεί η παραγωγή ρούχων όχι μόνο για τον κόσμο γύρω μας, αλλά και για τους ίδιους τους ανθρώπους.

Τα τελευταία επτά χρόνια, ο οργανισμός έχει δημιουργήσει μια σειρά από hashtags με την ελπίδα να διαδώσει ένα φιλικό προς το περιβάλλον μήνυμα και να ενθαρρύνει τους ανθρώπους να μάθουν περισσότερα για το πώς να ζουν βιώσιμα. Το τελευταίο; Το hashtag #WhatsInMyClothes!

View this post on Instagram

When we shop for clothes, most labels tell us the fibre content of the garment and the country in which it was manufactured. But this is far from the whole story. Country of manufacture may only reflect the location where those final seams were stitched together, and it doesn’t reflect the global journey of our clothes, from fibre production to material creation, dyeing and finishing, and cutting and sewing.

Keywords
Τυχαία Θέματα
To νέο hashtag στα social media που σε αφορά,