Ήρθε το… ΕRΤFLIX! Δωρεάν ταινίες, σειρές και ντοκιμαντέρ

10:14 22/4/2020 - Πηγή: iPop

Το ΕRΤFLIX είναι η νέα πλατφόρμα της ΕΡΤ όπου προσφέρει δωρεάν ταινίες, σειρές, ντοκιμαντέρ αλλά και προγράμματα για τους μικρούς μας φίλους!

Μπορεί το ΕRΤFLIX να είναι απλά ένας… τίτλος εργασίας και να μην έχει αποφασιστεί ακόμα το όνομα της πλατφόρμας, αλλά το σίγουρο είναι ότι μ’ αυτό τον τρόπο η ΕΡΤ κάνει βήματα εκσυγχρονισμού, εγκαινιάζοντας μια νέα

εποχή για εκείνη.

Πώς θα έχεις πρόσβαση στο ΕRΤFLIX;

Πολύ απλά πατώντας το κόκκινο κουμπί στο τηλεκοντρόλ σου! Αμέσως θα βρεθείς στην υβριδική τηλεόραση της ΕΡΤ και μάλλον θα εντυπωσιαστείς.

Στο ΕRΤFLIX θα βρεις εντελώς δωρεάν 24 ξένες ταινίες, 12 ξένα σίριαλ, 10 βραβευμένες σειρές ντοκιμαντέρ, 13 γνωστές σειρές παιδικού προγράμματος και βέβαια όλα τα μαθήματα της εκπαιδευτικής τηλεόρασης του υπουργείου Παιδείας, που μεταδίδονται κάθε πρωί στην ΕΡΤ2.

Μαζί με αυτά, η ΕΡΤ προσφέρει και μια εντελώς ξεχωριστή κατηγορία αναδεικνύοντας το αρχείο της, καθώς στο πρώτο ανεπίσημο λανσάρισμα του «ERTFLIX» έχουν ήδη ανέβει 20 ιστορικές εκπομπές-αφιερώματα σε 20 σπουδαίους Έλληνες, όπως ο Μάνος Χατζιδάκης, ο Οδυσσέας Ελύτης, ο Γιώργος Σεφέρης, η Μαρία Κάλλας, η Ελένη Βλάχου, ο Θόδωρος Αγγελόπουλος, ο Μανόλης Αναγνωστάκης, ο Γιάννης Τσαρούχης και πολλοί ακόμη.

Η ΕΡΤ, για να διευκολύνει τους τηλεθεατές που δεν βλέπουν την υβριδική πλατφόρμα με το πάτημα του κόκκινου κουμπιού του τηλεκοντρόλ, έχει ήδη ανεβάσει στο YouTube μικρά χρηστικά βίντεο για το πως οι πολίτες μπορούν να ενεργοποιήσουν τη σχετική υπηρεσία, αν αυτή δεν είναι ήδη ενεργοποιημένη από τις εργοστασιακές ρυθμίσεις κάθε μοντέλου.

Για τηλεοράσεις LG https://youtu.be/g40WHC2vaF4Για τηλεοράσεις Samsung https://youtu.be/MG4jIXXoNooΓια τηλεοράσεις Sony https://youtu.be/O2LBGQVzxfkΓια τηλεοράσεις Panasonic https://youtu.be/DcptccOwd1kΓια λοιπές μάρκες https://youtu.be/g0V-1F_LFiAΔες ακόμα:

5+1 crime shows του Netflix για να δεις

Το άρθρο Ήρθε το… ΕRΤFLIX! Δωρεάν ταινίες, σειρές και ντοκιμαντέρ εμφανίζεται στο iPop.

Keywords
Αναζητήσεις
ertflix, hbbty app
Τυχαία Θέματα