MasterChef: Η απρόσμενη επιστροφή και οι 3 που θα κριθούν απ’ τον εξώστη

11:00 22/4/2020 - Πηγή: iPop

H επιστροφή στο MasterChef που δεν περίμενε κανείς και φέρνει νέα δεδομένα. Γεμάτο ανατροπές το επεισόδιο της Τρίτης, με την αγωνία να συνεχίζεται και στο σημερινό επεισόδιο.

Μετά από μια σκληρή κι ανταγωνιστική δοκιμασία, οι 15 παίκτες που διεκδίκησαν την επιστροφή τους στο σπίτι του MasterChef κρίθηκαν απ’ τους κριτές για τις προσπάθειές τους.

Στη θέα των 15 παικτών που θα διεκδικούσαν τη λευκή ποδιά, πολλοί απ’ τους εννέα παίκτες που ήταν ήδη στο σπίτι, δεν χάρηκαν ιδιαίτερα.

Η Κατερίνα χαρακτηριστικά

είπε ότι χάρηκε μόνο που είδε τον φίλο της, Ηρακλή Αποστολίδη, ενώ στη Μαρία Μπέη δεν άρεσε η απόφαση της παραγωγής να δώσουν δεύτερη ευκαιρία σε παλιούς παίκτες.

Οι 15 αποχωρήσαντες παίκτες, που είχαν μια δεύτερη ευκαιρία, έπρεπε να μαγειρέψουν και να εντυπωσιάσουν τους κριτές μέσα σε 45 λεπτά.

Η επιστροφή στο MasterChef

Η λευκή ποδιά πήγε τελικά στην Μαριάννα Πουλμεντή, κάτι που δεν περίμενε κανείς, αφού υπήρχαν κι άλλες πολύ αξιόλογες προσπάθειες.

Οι εκπλήξεις, όμως, δεν σταμάτησαν εκεί. Οι κριτές ανακοίνωσαν πως δεν θα πάρει λευκή ποδιά μόνο η Μαριάννα. Έτσι, έφεραν μπροστά και τις καλύτερες προσπάθειες από την κάθε ομάδα. Από την ομάδα του Λ. Κουτσόπουλου ο Ηλίας Κιαζόλι, από την ομάδα του Σ. Κοντιζά η Μάρλεν Γρυντάκη και από την ομάδα του Π. Ιωαννίδη ο Γιώργος Λασκαρίδης.

Όμως, δεν πήραν φυσικά και οι τρεις τη λευκή ποδιά! Οι τρεις παίκτες έκαναν μια δοκιμασία follow the chef που πίστευαν πως θα κρίνει το ποιος θα έχει δεύτερη ευκαιρία, όμως, η παραγωγή είχε ακόμα μια έκπληξη…

Στο επεισόδιο της Τρίτης δεν μάθαμε τελικά ποιος απ’ τους 3 πήρε λευκή ποδιά, με το trailer του επεισοδίου της Τετάρτης να μας προϊδεάζει για το τι πρόκειται να γίνει… Οι 3 παίκτες θα κριθούν απ’ τον εξώστη! Πόσοι άραγε θα επιστρέψουν τελικά στο MasterChef;

Οι κριτές στο trailer λένε πως θα επιστρέψουν 12 στο σπίτι και τα spoilers ήθελαν τη Μαριάννα -κάτι που επιβεβαιώθηκε- τη Μάρλεν και τον Γιώργο να είναι οι τρεις που επιστρέφουν. Αν οι πληροφορίες είναι σωστές, τότε μάλλον ξέρουμε ήδη ποιοι είναι οι 3 παίκτες που προστίθενται στην 9άδα!

Δες ακόμα:

Φωνές και κλάματα στη δοκιμασία αποχώρησης με πιάτο της Σπυριδούλας και του Πάνου!

Το άρθρο MasterChef: Η απρόσμενη επιστροφή και οι 3 που θα κριθούν απ’ τον εξώστη εμφανίζεται στο iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα