To PlayStation 5 ήρθε απ’ το… διάστημα! (Photos)

12:21 12/6/2020 - Πηγή: iPop

Μετά από σχεδόν 7 χρόνια απ’ το προηγούμενο μοντέλο, η Sony παρουσίασε το PlayStation 5, το οποίο μοιάζει σαν να… προσγειώθηκε απ’ το διάστημα!

Η νέα κονσόλα αποκαλύφθηκε το βράδυ της Πέμπτης σ’ ένα εντυπωσιακό online event, το οποίο παρακολούθησαν όλοι οι λάτρεις των video games!

Νέα εμφάνιση,

κυρίαρχο λευκό χρώμα και ολοκαίνουργιο design στο χειριστήριο!

Όσον αφορά τα αξεσουάρ, η συσκευή περιλαμβάνει σταθμό φόρτισης DualSense, νέα κάμερα HD, ασύρματο ακουστικό Pulse 3D και ένα τηλεχειριστήριο πολυμέσων.

View this post on Instagram

Your first look at the #PlayStation5

A post shared by PlayStation (@playstation) on Jun 11, 2020 at 3:00pm PDT

Όπως ανακοινώθηκε, το PlayStation 5, θα χρησιμοποιεί αποθήκευση SSD, η οποία θα έχει την δυνατότητα να αποθηκεύει στοιχεία 100 φορές γρηγορότερα από το PlayStation 4.

Αυτό που κλέβει σίγουρα την παράσταση είναι ο κρυφός μπλε φωτισμός, ο οποίος κάνει πραγματικά τη νέα κονσόλα να μοιάζει διαστημική! Πρόκειται για το πρώτο μοντέλο μετά το πρώτο Playstation που έχει ως κυρίαρχο χρώμα κάποιο άλλο εκτός απ’ το μαύρο.

View this post on Instagram

A post shared by Legende_korti79 (@legende_korti79) on Jun 12, 2020 at 1:46am PDT

Εκτός απ’ την κλασική κονσόλα, θα κυκλοφορήσει και μια digital έκδοση, πιο μικρού όγκου που δεν θα έχει μέσο για ανάγνωση δίσκων και θα μπορεί να παίζει μόνο ψηφιακά παιχνίδια.

View this post on Instagram

The new PS5 console and controller look absolutely amazing

Keywords
Τυχαία Θέματα