Γιορτάσαμε μαζί με τους Onirama τα 20 τους χρόνια σε μια αξέχαστη drive-in συναυλία!

19:19 11/6/2020 - Πηγή: iPop

Το iPop.gr βρέθηκε στην drive-in συναυλία με τους Onirama, ζώντας από κοντά την μεγαλύτερη τάση του φετινού Καλοκαιριού και γιορτάζοντας τα 20 χρόνια του συγκροτήματος. 

Η διασκέδαση στην Ελλάδα δεν σταματά ποτέ. Μετά την Νατάσα Θεοδωρίδου, τη σκυτάλη πήραν οι Onirama, απογειώνοντας τον θεσμό του drive-in και χαρίζοντας

αξέχαστες στιγμές σε όσους βρέθηκαν στο Α΄Δημοτικό Στάδιο στη Γλυφάδα το βράδυ της Τετάρτης 10 Ιουνίου.

Το συγκρότημα γιόρτασε με τον καλύτερο τρόπο τα 20 χρόνια του, γεμάτα πολλή μουσική και το iPop.gr ήταν εκεί. Η Κωνσταντίνα Μητατάκη απαθανάτισε με τον φωτογραφικό της φακό στιγμιότυπα από την drive-in συναυλία με τους Onirama, μια συναυλία που μας ξεσήκωσε για τα καλά και μας έκανε να θυμηθούμε και πάλι τι πάει να πει διασκέδαση.

Ήταν η πρώτη συναυλία του συγκροτήματος μετά την καραντίνα και ο Θοδωρής Μαραντίνης μας απέδειξε για ακόμα μία φορά τι πάει να πει show man, χάρη στην ενέργειά του που δεν σταμάτησε όλο το βράδυ.

Ο χώρος ήταν υπέροχος, από τις 20:00, που ήμασταν εκεί, όλα ήταν οργανωμένα κι ο κόσμος άρχισε να μαζεύεται σιγά σιγά.

Η μουσική έπαιζε από νωρίς και μπροστά απ’ τη σκηνή ήταν σταθμευμένη μια εντυπωσιακή Cadillac που μας τράβηξε το βλέμμα.

Μέχρι να πέσει ο ήλιος ο χώρος είχε γεμίσει με αυτοκίνητα και κόσμο, ο οποίος κατά τη διάρκεια της συναυλίας δεν σταμάτησε να τραγουδάει και να χορεύει ενώ οι κόρνες απ’ τα αυτοκίνητα ανέβαζαν όλο και περισσότερο στα ύψη το κέφι και τη διάθεση.

Η drive-in συναυλία με τους Onirama ξεκίνησε με τον Θοδωρή Μαραντίνη να έρχεται πάνω στην Cadillac τραγουδώντας κι αφήνοντάς μας με το στόμα ανοιχτό.

Οι Onirama τραγούδησαν όλα τα γνωστά τραγούδια τους, που τόσο έχουμε αγαπήσει, αλλά και επιτυχίες άλλων σπουδαίων καλλιτεχνών. Ήταν μάλιστα η πρώτη φορά που έπαιξαν live το νέο τους τραγούδι “Αχ να σε ξέχναγα”, το οποίο ακούσαμε τόσο στην αρχή όσο και στο τέλος της συναυλίας.

Η συναυλία έγινε στο πλαίσιο του drive-in festival της Γλυφάδας και ο Θοδωρής Μαραντίνης ανέβηκε στην όμορφη Cadillac και στο τέλος για να τραγουδήσει το υπέροχο τραγούδι του Λουκιανού Κηλαηδόνη “Τα θερινά σινεμά”, θυμίζοντάς μας πως τώρα το Καλοκαίρι είναι η καλύτερη περίοδος για συναυλίες και σινεμά σε υπαίθριο χώρο και το drive-in μας το ‘χει αποδείξει αυτό!

View this post on Instagram

Keywords
Τυχαία Θέματα