To GNTM τελείωσε, το MasterChef έρχεται! Το επικό trailer με τους κριτές και τους παλιούς νικητές είναι σαν να βγήκε από ταινία!

10:37 16/12/2020 - Πηγή: iPop

Ένας ακόμα κύκλος του ριάλιτι μόδας έλαβε τέλος, με τον Ηρακλή να αναδεικνύεται ο πρώτος άνδρας νικητής του GNTM. Κι ενώ μπορεί να σκέφτηκες “και τώρα τι θα βλέπω τα βράδια;”, αν το καλοσκεφτείς η απάντηση είναι κάτι παραπάνω από προφανής! Το trailer του MasterChef 5 είναι εδώ και είναι ίσως το πιο απολαυστικό μέχρι στιγμής!

Μέχρι τώρα νομίζαμε πως είχαμε δει ό,τι καλύτερο μπορούσαμε να δούμε σε trailer MasterChef αλλά τελικά κάναμε λάθος! Το trailer του MasterChef 5 ξεχωρίζει με διαφορά.

Καλογυρισμένο,

με το χιούμορ των κριτών σε πρώτο πλάνο και τους παλιότερους νικητές σε ρόλο κουκουλοφόρων!

Στο trailer βλέπουμε τον Λεωνίδα Κουτσόπουλο, τον Σωτήρη Κοντιζά και τον Πάνο Ιωαννίδη να έχουν απαχθεί και να τους έχουν βάλει να καθίσουν σε ένα εγκαταλελειμμένο κτίριο, δεμένοι με σχοινιά. Ξαφνικά, βλέπουμε και τους κουκουλοφόρους, που τους έχουν απαγάγει, να τους δείχνουν στην τηλεόραση τις δηλώσεις του Σωτήρη Κοντιζά πριν τελειώσει ο προηγούμενος κύκλος, με τον κριτή να έχει στείλει το μήνυμα «Ξεχάστε ότι ξέρετε, στο “MasterChef 5” δεν θα είναι τίποτα το ίδιο».

Οι κουκουλοφόροι σε εκείνο το σημείο βγάζουν τις κουκούλες τους κι αποκαλύπτονται μπροστά μας: Πρόκειται για τον Λάμπρο Βακιάρο, τον Τιμολέοντα Διαμαντή, τον Μανώλη Σαρρή και τον Σταύρο Βαρθαλίτη, οι οποίοι αρχίζουν να τσακώνονται για το ποιος κύκλος ήταν καλύτερος.

Το trailer κλείνει με τους κριτές να επαναλαμβάνουν την ατάκα του Κοντιζά και να κάθονται δεμένοι να τρώνε σάντουιτς!

Δες το επικό trailer του MasterChef 5:

Στο μεταξύ, ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος βρήκε έναν μοναδικό τρόπο να συνδυάσει την πανδημία, την απαγωγή και το ΠΑΣΟΚ, αναφέροντας πως αυτό που βλέπουμε στο trailer είναι απλώς αποτέλεσμα της σύλληψής του επειδή έστειλε μήνυμα στο 13033 με κωδικό… ΠΑΣΟΚ!

Έστειλα μήνυμα στο 13033 με κωδικό ΠΑΣΟΚ. Με σταμάτησαν σε μπλόκο. Με ρώτησαν που πάω. Τους απάντησα πως θα ήθελα να πάω "πίσω" τότε που απλωναμε την μπουγάδα και ο "ήλιος" του την στέγνωνε σε 10 λεπτά…Δεν το κατάλαβαν… Τελικά με συνέλαβαν… #masterchefgr #gntmgr pic.twitter.com/4nxouDAtdk

— Koutsopoulos Leo (@KoutsopoulosLeo) December 15, 2020

Φέτος, το MasterChef θα είναι διαφορετικό, ενώ τα γυρίσματα γίνονται κάτω από πρωτόγνωρες συνθήκες, όπως έγινε και με το GNTM. Γίνονται συνεχώς τεστ, ενώ οι υποψήφιοι μετακινήθηκαν στην Αθήνα με ειδική άδεια από τη Γραμματεία Πολιτικής Προστασίας. 

Το ριάλιτι μαγειρικής θα επιστρέψει στη συχνότητα του Star από τον Ιανουάριο και θα προβάλλεται σχεδόν σε καθημερινή βάση.

Θυμήσου εδώ το περσινό trailer:

Διάβασε πρώτος όλα τα θέματα του iPop.gr στο Google News

Το άρθρο To GNTM τελείωσε, το MasterChef έρχεται! Το επικό trailer με τους κριτές και τους παλιούς νικητές είναι σαν να βγήκε από ταινία! εμφανίζεται στο iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα