Ο Ηρακλής είναι ο μεγάλος νικητής του GNTM 3!

02:06 16/12/2020 - Πηγή: iPop

Ο τελικός του GNTM 3 είναι γεγονός! Τα επίδοξα μοντέλα έβαλαν τα δυνατά τους κι έφτασαν στην τελική ευθεία, διεκδικώντας τον τίτλο του Greece’s Next Top Model. Όμως, φέτος ένας αναδείχθηκε νικητής του GNTM 3!

Η μεγάλη βραδιά του τελικού έφτασε και Αιμιλιάνο, Ηρακλής, Παρασκευή και Ανδρέας έπεσαν στη “μάχη”, διεκδικώντας τον τίτλο μέσα από απαιτητικές δοκιμασίες.

Οι κριτές

και ο coach υποδέχτηκαν τα 4 μοντέλα με μεγάλη χαρά και συγκίνηση. Πρώτη δοκιμασία μια εντυπωσιακή πασαρέλα. Η μεγάλη έκπληξη είναι πως μαζί με τους κορυφαίους τέσσερις περπάτησαν και δεκαπέντε από τους διαγωνιζόμενους που αποχώρησαν από το παιχνίδι. Ωστόσο, μια ακόμα έκπληξη περίμενε τα μοντέλα, όχι και τόσο θετική όμως. Στο τέλος της ημέρας και παρά το ότι το catwalk ήταν υπέροχο σύμφωνα με τους κριτές, ένας έπρεπε να αποχωρίσει με μόνο τρεις να συνεχίζουν.

Τελικά ο Αιμιλιάνο ήταν αυτός που αποχώρησε και δεν κατάφερε να βρεθεί στην τελική τριάδα.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Greece’s Next Top Model (@gntmgr)

Διπλή φωτογράφιση απ’ τον Δημήτρη Σκουλό

Η τελευταία δοκιμασία ήταν μία διπλή φωτογράφιση που έκρινε το αποτέλεσμα και τον μεγάλο νικητή.

Το Δημοτικό Θέατρο του Πειραιά έγινε το σκηνικό για τα δύο τελευταία σετ: ένα εντυπωσιακό red carpet, στο οποίο τα μοντέλα φωτογραφήθηκαν ως αστέρες, που βραβεύονται και ένα πολυτελές ατμοσφαιρικό πάρτι, που ακολουθεί μετά τη βράβευση. Παπαράτσι, κομπάρσοι, επαγγελματίες μοντέλα, ρούχα υψηλής ραπτικής και κριτές σε μεγάλα κέφια, δημιούργησαν μια αίσθηση υπερπαραγωγής αλλά και ενθουσιασμού, καθώς το διαγωνιστικό κομμάτι του GNTM 3 ολοκληρώθηκε με τον πιο «παραμυθένιο» τρόπο.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Greece’s Next Top Model (@gntmgr)

Και στις δύο αυτές δοκιμασίες φωτογράφος των μοντέλων ήταν ο Δημήτρης Σκουλός, όπως σε κάθε τελικό του GNTM. Στο πρώτο concept πλαισιώνονταν από τον Γιώργο Καράβα και τη Βίκυ Καγιά, ενώ στο δεύτερο από άλλα μοντέλα επαγγελματίες που δεν γνώριζαν.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Greece’s Next Top Model (@gntmgr)

Ποιος αναδείχθηκε ο μεγάλος νικητής του GNTM 3;

Τρία μοντέλα διεκδίκησαν τον μεγάλο τίτλο του GNTM 3 και τα πραγματικά ανεπανάληπτα και μοναδικά έπαθλα. Το χρηματικό έπαθλο των 50.000 ευρώ, ένα ρολόι και κοσμήματα συνολικής αξίας €20.000 από το House of Jewels, ένα αυτοκίνητο Mitsubishi Space Star. Και φυσικά, για πρώτη φορά στα ελληνικά τηλεοπτικά δρώμενα, υπάρχει συνεργασία για τον νικητή ή την νικήτρια, με διετές συμβόλαιο, με ένα εκ των κορυφαίων και πιο ισχυρών πρακτορείων μοντέλων, παγκοσμίως, το Elite London.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Greece’s Next Top Model (@gntmgr)

Στη βαθμολόγηση των φωτογραφιών, οι βαθμοί των φιναλίστ διαμορφώθηκαν ως εξής:

Ανδρέας: 1η φωτογραφία: 37 βαθμοί, μετά την 2η φωτογραφία 72.Παρασκευή: 1η φωτογραφία: 38 βαθμοί, μετά την 2η φωτογραφία 76.Ηρακλής: 1η φωτογραφία: 36 βαθμοί, μετά την 2η φωτογραφία 79.

Ποιος, όμως, κατέκτησε τον τίτλο;

Το κοινό έδωσε στον Ανδρέα 12,8 βαθμούς, έχοντας συνολικά 84,8 βαθμούς και όντας τελικά τρίτος. Η Βίκυ Καγιά τελικά ανακοίνωσε πως νικητής του GNTM 3 είναι ο Ηρακλής με 95,2 βαθμούς, ενώ η Παρασκευή είχε 87.

Να θυμίσουμε πως από τις οντισιόν κιόλας το Twitter είχε προβλέψει τον νικητή του GNTM 3 και τελικά για ακόμα μία φορά είχε δίκιο!

Διάβασε πρώτος όλα τα θέματα του iPop.gr στο Google News

Το άρθρο Ο Ηρακλής είναι ο μεγάλος νικητής του GNTM 3! εμφανίζεται στο iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα