Tips για να βγεις ακόμα πιο όμορφη στις φωτογραφίες

13:01 24/4/2014 - Πηγή: iPop

Βγαίνεις για ένα ποτό και βγάζεις 125543 διαφορετικές φωτογραφίες. Τελικά σου αρέσουν μόνο οι 3! Για να μην χαραμίζεις άδικα χρόνο και κόπο μάθε μερικά βασικά tips για να βγεις ακόμα πιο όμορφη στις φωτογραφίες!

Πριν τη λήψη της φωτογραφίας κλείσε τα μάτια σου και άνοιξέ τα σιγά-σιγά πριν από το κλικ της φωτογραφικής μηχανής. Έτσι θα δώσεις τέλος στα μισάνοικτα μάτια!Για να αποφευχθεί να βγεις με προγούλι, επιμήκυνε το λαιμό σου και σπρώξε προς τα εμπρός το πρόσωπο σου. Μην αποκεφαλιστείς, λίγο προς τα έξω όχι σαν να σου τραβάει κάποιος
το κεφάλι από τα μαλλιά!Να φοράς το σωστό τόνο makeup αλλιώς θα βγεις πολύ λευκή εξαιτίας του flash!Δοκίμασε το παλιό και καλό κόλπο του κόκκινου χαλιού: Βάλε τη γλώσσα σου πίσω από τα δόντια, όταν θα χαμογελάσεις θα αποφύγεις το υπερβολικά πλατύ χαμόγελο!Κοίτα προς μία πηγή φωτός πριν τραβήξεις την φωτογραφία. Μ αυτό τον τρόπο θα συσταλεί η κόρη του ματιού σου και δεν θα βγεις με κόκκινα μάτια από το φλας!Βρες την γωνία σου! Το να κοιτάς ευθεία στην κάμερα ποτέ δεν είναι κολακευτικό. Αν δεν μας πιστεύεις δες την φωτογραφία της ταυτότητας σου! Αντ “αυτού, γύρε το κεφάλι σου σε γωνία τριών τετάρτων. Αυτό θα δώσει βάθος στα χαρακτηριστικά σου.Πάρε την πόζα κόκκινο χαλί! Βάλε το χέρι σου στο ισχίο το σώμα να είναι σε γωνία ¾ προς την κάμερα και γύρισε το κεφάλι ελαφρά προς την κάμερα. Είναι κλισέ, αλλά πραγματικά δουλεύει για να φανείς πιο αδύνατη!Ξέχνα την λέξη «cheese» και σκέψου κάτι πολύ ευχάριστο. Το χαμόγελο που θα δημιουργηθεί ασυνείδητα στο πρόσωπο σου θα είναι ακαταμάχητο!

The post Tips για να βγεις ακόμα πιο όμορφη στις φωτογραφίες appeared first on iPop - Από την Πόπη Τσαπανίδου.

Keywords
Τυχαία Θέματα