TikTok Music ή αλλιώς πώς η πλατφόρμα έρχεται να ανταγωνιστεί (και) το Spotify

17:15 1/8/2022 - Πηγή: iPop

Το TikTok όλο επεκτείνεται και κερδίζει σε δημοφιλία τα υπόλοιπα social media. Τώρα, με την υπηρεσία TikTok Music έρχεται να προκαλέσει ανησυχία και στο Spotify!

Η ByteDance, η ιδιοκτήτρια εταιρεία του TikTok, φημολογείται ότι ετοιμάζεται τη δική της υπηρεσία μουσικής. Και κάτι μας λέει ότι οι φήμες δεν είναι απλά φήμες, ειδικά αν σκεφτεί κανείς τη στενή σύνδεση TikTok και μουσικής!

Όπως διαβάζουμε, ήδη απ’ τον περασμένο Μάιο, η

εταιρεία έχει προχωρήσει στην κατοχύρωση του εμπορικού σήματος «TikTok Music» στις ΗΠΑ. Όπως αναφέρεται στην αίτηση «η υπηρεσία θα επιτρέπει στους χρήστες να δημιουργούν, να μοιράζονται και να μοιράζονται playlists, καθώς επίσης να σχολιάζουν και να πραγματοποιούν ζωντανές μεταδόσεις με ήχο ή/και video».

Pexels

Παράλληλα, η κατοχύρωση του ονόματος έχει γίνει και στην Αυστραλία από τον περασμένο Νοέμβριο. Και μην ξεχνάμε κι αυτό! Απ’ το 2020, η ByteDance έχει ανοίξει την υπηρεσία streaming μουσικής Resso σε Ινδία, Ινδονησία και Βραζιλία.

Όλα αυτά μας κάνουν να πιστεύουμε ότι δεν χωράει καμία αμφιβολία ότι θα δούμε μουσική υπηρεσία απ’ το TikTok, το μόνο που μένει να δούμε είναι το πότε θα συμβεί, αλλά και πώς ακριβώς θα λειτουργεί.

#FiltersAreUnhealthy: Το νέο TikTok trend που αποκαλύπτει επιτέλους το αληθινό μυστικό της ομορφιάς!

Διάβασε πρώτος όλα τα θέματα του iPop.gr στο Google News

Το άρθρο TikTok Music ή αλλιώς πώς η πλατφόρμα έρχεται να ανταγωνιστεί (και) το Spotify εμφανίζεται στο iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα