Αγαπάς τα burger; Το Λobby – Burger Lounge σε περιμένει στην καρδιά της Αθήνας! Ένα σύντομο ταξίδι γεύσεων στο κέντρο της πόλης

15:08 1/8/2022 - Πηγή: iPop

Σε μία πολύ διαφορετική γωνιά της Αθήνας, γεμάτη ζωή και ταξιδιάρικες γεύσεις, μπορείς να δοκιμάσεις εναλλακτικά πιάτα, δροσερά cocktails και να γνωρίσεις ανθρώπους από κάθε γωνιά της γης. Το Λοbby, δεν πρόκειται για ένα απλό lobby του ξενοδοχείου Electra Metropolis, αλλά για το απόλυτο burger lounge που μεταμορφώνει το φαγητό σε

ξενοδοχείο της πόλης, σε κάτι μοναδικό!

Αφορμή για το νέο κορυφαίο στέκι της Αθήνας αποτέλεσε το πάθος για καλό φαγητό, αλλά και όλα εκείνα τα στοιχεία που χωρίς να το καταλάβουμε, μας κάνουν να νιώθουμε ζεστά και οικεία: η αρχιτεκτονική, η μίνιμαλ διακόσμηση με σκανδιναβικές πινελιές, η εμμονή στη λεπτομέρεια, ή ένα φαινομενικά απλό αλλά πεντανόστιμο comfort street food, όπως ένα burger. Ή ακόμα καλύτερα…ένα slider.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Lobby (@lobby_athens)

Τα signature cocktails απ’ τον Θοδωρή Φίκιο, head bartender του ξενοδοχείου, και οι ελληνικές μπίρες (εάν καταφέρεις ποτέ να διαλέξεις ποια θα παραγγείλεις, γιατί οι επιλογές είναι αμέτρητες!) σίγουρα θα γεννήσουν αξέχαστες γεύσεις στον ουρανίσκο σου και θα σε κάνουν να επισκέπτεσαι το μέρος ξανά και ξανά.

Λobby – Burger Lounge: Το νέο στέκι της Αθήνας για όσους αγαπούν τα burger και το καλό φαγητό

Αφού, λοιπόν, απολαύσεις το δροσιστικό σου cocktail κάτω από τα αστέρια της Αθήνας, απολαμβάνοντας τις ομορφιές της και τα πολύχρωμα στενά της, θα σου ανοίξει η όρεξη! Μην αγχωθείς, όμως, γιατί το Λobby – Burger Lounge έχει προνοήσει και γι’ αυτό!

Οι Σάκης Βενέτης, Group Executive Chef του ομίλου Electra Hotels & Resorts και ο Χάρης Ζευγούλης, Executive Chef του ξενοδοχείου Electra Metropolis έχουν ετοιμάσει για σένα ένα μενού με εξαιρετικά πιάτα, που μπορούν να σε ταξιδέψουν με τις γεύσεις τους. Είτε είσαι vegan, είτε λάτρης του καλού κρέατος, το Λobby – Burger Lounge καλύπτει κάθε ανάγκη, αλλά και κάθε επιθυμία για φαγητό!

View this post on Instagram

A post shared by Lobby (@lobby_athens)

Εάν αγαπάς το καλό burger τότε αυτό το εστιατόριο έχει δημιουργηθεί για εσένα! Μπορείς να δοκιμάσεις πολλές επιλογές για mini burgers με ιδιαίτερες γεύσεις ώστε να μοιραστείς με την παρέα σου, μέχρι και το Prime wagyu burger κανονικού μεγέθους, που θα ερωτεύεσαι με κάθε μπουκιά!

View this post on Instagram

A post shared by Lobby (@lobby_athens)

Κάθε πιάτο αποτελείται από ιδιαίτερο συνδυασμό γεύσεων και προσεγμένες πρώτες ύλες. Για τους λάτρεις του τυριού, όμως, το burger που αξίζει περισσότερο απ’ όλα είναι εκείνο με το κατσίκισιο τυρί, την μαρμελάδα ντομάτας και την μαγιονέζα με πίκλα αγγουριού.

Στα best seller του εστιατορίου βρίσκεται δικαιωματικά το burger με το μπιφτέκι από μπακαλιάρο. Ναι, καλά άκουσες! Μπορεί να μην ακούγεται τόσο λαχταριστό, αλλά πρόκειται για έναν συνδυασμό γεύσεων που θα σε καταπλήξει! Να τονίσουμε πως το μπιφτέκι από μπακαλιάρο δεν έχει κουρκούτι, αλλά πλάθεται μαζί με μυρωδικά και σίγουρα πρέπει να το δοκιμάσεις. Απλά εντυπωσιακό!

Όπως αναφέραμε και προηγουμένως, υπάρχουν και επιλογές για τους vegan φίλους μας! Μία από αυτές είναι το burger με μπιφτέκι από φακή και κινόα, αλλά και το εκπληκτικό hot dog με λουκάνικο από σόγια, σερβιρισμένο πάνω σε ζεστό, αφράτο bao bun. Ένα πιάτο που θα το λατρέψεις από την πρώτη μπουκιά!

Αν και το συγκεκριμένο εστιατόριο φημίζεται για τα λαχταριστά burger του, θα σου πρότεινα να μην παραλείψεις, σε καμία περίπτωση, το πιάτο με τις τραγανές γαρίδες και τα λαχταριστά κεφτεδάκια. Δύο πιάτα που τα γεύεσαι και καταλαβαίνεις απευθείας την εξαιρετική ποιότητά τους.

Φυσικά και μετά από τόσο φαγητό, πρέπει να πάρεις και κάτι τελευταίο για το σβήσιμο. Έξοδος στο κέντρο της Αθήνας χωρίς γλυκό δεν γίνεται, γι’ αυτό και στο Λobby – Burger Lounge θα βρεις εξαιρετικές επιλογές.

Από αυτά που έχω δοκιμάσει και σου προτείνω ανεπιφύλαχτα είναι το NY Cheesecake με βανίλια Μαδαγασκάρης και compote φράουλας και τελευταία, αλλά καλύτερη κατά την γνώμη μου, η τάρτα με passion fruit, σοκολάτα, lime, μάνγκο, για όσους λατρεύουν τα φρούτα και τις καλοκαιρινές γεύσεις!

View this post on Instagram

A post shared by Lobby (@lobby_athens)

Το Λοbby Burger Lounge είναι αφιερωμένο στη γεύση και στις στιγμές που δημιουργούμε και θέλουμε να μοιραζόμαστε. Και το φαγητό του είναι φτιαγμένο, ακριβώς έτσι.

Συνδυασμένο με αυτόν τον χώρο που εκφράζει την πιο σύγχρονη εκδοχή της Αθήνας, αποτελεί την ιδανική πρόταση για κάθε ώρα της μέρας: από ένα ελαφρύ και νόστιμο lunch break, μέχρι ένα διάλειμμα ανάμεσα στα ψώνια ή early drinks με την καλύτερη παρέα.

Περισσότερες πληροφορίες:

Λοbby Burger Lounge – Βουλής 30 & Απόλλωνος 10557

Τηλέφωνο: 21 4100 6225

@lobby_athens

Διάβασε πρώτος όλα τα θέματα του iPop.gr στο Google News

Το άρθρο Αγαπάς τα burger; Το Λobby – Burger Lounge σε περιμένει στην καρδιά της Αθήνας! Ένα σύντομο ταξίδι γεύσεων στο κέντρο της πόλης εμφανίζεται στο iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα