Tι λένε τ’ άστρα και τα ζώδια (8/12/2019)

08:00 8/12/2019 - Πηγή: iPop

Θέλεις να μάθεις τι σε περιμένει σήμερα στη ζωή σου; Αρκεί να ρίξεις μια ματιά στο τι λένε τ’ άστρα και τα ζώδια (8/12/2019) και θα μάθεις τι σε περιμένει…

Αναλυτικά τι λένε τ’ άστρα και τα ζώδια (8/12/2019):Κριός

Η αυτοπεποίθησή σου σήμερα χτυπάει κόκκινο, ιδιαίτερα σε ζητήματα οικονομικών και καριέρας. Αισθάνεσαι τυχερός/ή γι’ αυτό και αποφασίζεις να διεκδικήσεις περισσότερα. Η αλήθεια

είναι πως μπορείς πράγματι να πετύχεις θετικές αλλαγές σε αυτούς τους δύο τομείς, όμως η υπερβολική σιγουριά που έχεις σήμερα, μπορεί να σε οδηγήσει σε λάθη.

Ταύρος

Κατά τη διάρκεια της ημέρας αναδύονται συναισθήματα απογοήτευσης, τα οποία έχουν να κάνουν κυρίως με υποθέσεις του παρελθόντος. Δε έχει σημασία σε ποιον τομέα της ζωής σου αφορούν ή αν έχει συμβεί κάτι στο παρόν που ξυπνάει αυτά τα συναισθήματα, το ζήτημα είναι πως δυσκολεύεσαι να τα χαλιναγωγήσεις. Ο φίλοι σου μπορούν να λειτουργήσουν θετικά μέσα στη μέρα σου.

Δίδυμοι

Έχεις την τάση σήμερα να κλείνεσαι στον εαυτό σου και να επεξεργάζεσαι τα προσωπικά σου ζητήματα. Η αλήθεια είναι πως δε σου ταιριάζει αυτή η εσωστρέφεια και σύντομα μέσα στη μέρα θα νιώσεις την ανάγκη να μοιραστείς τις σκέψεις σου με τον κόσμο. Αυτό το “άνοιγμα” θα σε βοηθήσει να δεις κάποια πράγματα πιο καθαρά από πριν, αλλά και να ηρεμήσεις την εσωτερική αναστάτωση που σου προκάλεσε η “απομόνωση”.

Καρκίνος

Είσαι σε mood συντροφικότητας σήμερα και δίνεις χώρο και χρόνο σε φίλους και σύντροφο. Το πρόβλημα είναι πως μέσα στη μέρα κάποιο εργασιακό ζήτημα θα σε ταράξει, χαλώντας την καλή διάθεση που είχες όταν ξεκινούσε η μέρα σου. Ευτυχώς για σένα, οι άνθρωποι που σε νοιάζονται είναι εκεί και δεν πρόκειται να σου επιτρέψουν να “πέσεις” περισσότερο.

Λέων

Έχεις τη διάθεση να εργαστείς σήμερα και το κάνεις με μεγάλη χαρά. Προετοιμάζονται (είτε από εσένα, είτε από τρίτους) κάποιες αλλαγές στο χώρο εργασίας και αδυνατείς να συγκρατήσεις τον ενθουσιασμό σου. Η κατάσταση αυτή δε σου αφήνει χρόνο για κάτι άλλο μέσα στη μέρα σου ή για να είμαστε πιο ακριβείς, επιλέγεις να μη μοιράσεις το χρόνο σε άλλους τομείς της ζωής σου σήμερα.

Παρθένος

Σήμερα αντλείς τη δύναμή σου από τον αισθηματικό σου τομέα, είτε είσαι δεσμευμένος/ή, είτε αδέσμευτος/η. Σου ξυπνούν πολύ τρυφερά συναισθήματα για το πρόσωπο του ενδιαφέροντός σου και νιώθεις την ανάγκη να τα μοιραστείς. Το πρόβλημα είναι όμως πως αποκόβεσαι από τους υπόλοιπους τομείς της ζωής σου, με αποτέλεσμα να σε περιμένει ένα χάος εκεί όταν αποφασίσεις να επιστρέψεις στην πραγματικότητα.

Ζυγός

Θέλεις να αφιερώσεις τη μέρα σου στο σπίτι και την οικογένειά σου. Κάποια εργασιακά ζητήματα, όμως, ταράζουν την οικογενειακή σου γαλήνη και σου χαλάνε τα σχέδια. Κοντά στο μεσημέρι σου δημιουργείται μία απογοήτευση, επειδή δεν μπορείς να αφιερώσεις τη μέρα σου εκεί που θέλεις, όμως σύντομα το κλίμα αλλάζει, αφού σου δίνεται η ευκαιρία να στρέψεις και πάλι την προσοχή σου στην οικογένειά σου.

Σκορπιός

Έχεις μία πολύ ρομαντική διάθεση μέσα στη μέρα και μπορεί ο ρομαντισμός να ωφελεί την ερωτική σου ζωή, είτε είσαι δεσμευμένος/η, είτε αδέσμευτος/η, δεν είναι όμως καθόλου βοηθητικός για πιο πρακτικά ζητήματα που μπορεί να προκύψουν μέσα στην μέρα σου. Η αφηρημάδα σου σήμερα μπορεί να σε οδηγήσει σε λάθη, κυρίως σε οικονομικές συναλλαγές και αυτό μπορεί να σου χαλάσει πραγματικά τη διάθεση σήμερα.

Τοξότης

Μία ανατροπή στον επαγγελματικό τομέα τραβά την προσοχή σου σήμερα. Επειδή, όμως, από αυτήν την ανατροπή μπορείς να ωφεληθείς οικονομικά, αποφασίζεις να αξιοποιήσεις την ευκαιρία που σου παρουσιάζεται. Αυτό ενδέχεται να σε κρατήσει μακριά από οικογενειακές υποχρεώσεις ή σχέδια και ίσως προκαλέσει μία γενικευμένη απογοήτευση.

Αιγόκερως

Βρίσκεσαι σ’ ένα ιδιαίτερα συναισθηματικό και ρομαντικό mode σήμερα και αυτό σε κάνει να αναζητάς τη συντροφικότητα μέσα στη μέρα σου. Αν είσαι δεσμευμένος/η περνάς περισσότερο χρόνο με το ταίρι σου, ενώ αν είσαι αδέσμευτος/η, βγαίνεις στη “γύρα” για να βρεις (αν δεν έχεις ήδη βρει) τον/την ιδανικό για σένα σύντροφο.

Υδροχόος

Έχεις τις κλειστές σου σήμερα, χωρίς όμως αυτό να συνδυάζεται και με τη συναισθηματική σου κατάσταση. Χρειάζεσαι χρόνο μόνος/η και τον παίρνεις, ακόμα κι αν αυτό σημαίνει πως θα απογοητεύσεις φιλικά πρόσωπα. Θέλεις να αλλάξεις κάποια πράγματα που αφορούν στο σπίτι και την οικογένεια και χρειάζεσαι την ησυχία σου.

Ιχθείς

Βιώνεις σήμερα μία απογοήτευση που αφορά στον επαγγελματικό τομέα. Ωστόσο, μπορείς να βρεις λύσεις ή τη στήριξη που χρειάζεσαι, τόσο στο φιλικό τομέα, όσο και στον ευρύτερο κοινωνικό σου κύκλο. Προσπάθησε να περιορίσεις τη φύση σου, η οποία σου λέει να κλειστείς στον εαυτό σου και στο σπίτι σου, γιατί με αυτό τον τρόπο: πρώτον, δε δίνεις λύσεις στα προβλήματά σου και δεύτερον, δε βοηθάς τον εαυτό σου.

Διάβασε περισσότερα για το τι λένε τ’ άστρα και τα ζώδια στο oroskopos.tv

Το άρθρο Tι λένε τ’ άστρα και τα ζώδια (8/12/2019) εμφανίζεται στο iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα
8122019,