Ο πιο γλυκός μπαμπάς κάνει μπαλέτο με τις κόρες του που έχουν αυτισμό (Video)

17:31 7/11/2019 - Πηγή: iPop

Ο πιο γλυκός μπαμπάς κάνει μπαλέτο με τις κόρες του που έχουν αυτισμό και γίνεται viral! Ο λόγος για τον 54χρονο Βραζιλιάνο οικοδόμο Τζόιλσον Σάντος, ο οποίος απέδειξε πως κάνει τα πάντα για τις κόρες του.

O μπαμπάς έδειξε πως δεν υπάρχει κανένα στερεότυπο που δεν μπορεί να καταρριφθεί για χάρη των παιδιών του και γράφτηκε μαζί τους στο μπαλέτο, για να βοηθήσει τις κόρες του να κάνoυν σωστά το μάθημά τους.

Οι κόρες του, 10 και 8 ετών, ξεκίνησαν το πρότζεκτ «Μπλέ μπαλέτο», όπου μητέρες συμμετέχουν μαζί με τις αυτιστικές κόρες τους στα μαθήματα χορού. Αυτός ο μπαμπάς, όμως, έκανε τη

διαφορά και γράφτηκε ο ίδιος μαζί τους στα μαθήματα!

Η γυναίκα του Τζόιλσον Σάντος έφερνε τις κόρες τους στα μαθήματα και έτσι ο Σάντος ξεκίνησε να κάνει μπαλέτο με τη μία κόρη και η γυναίκα του με την άλλη, ενώ σήμερα πολλές φορές κάνει μόνος του μπαλέτο και με τις δύο!

Η γυναίκα του Τζόιλσον δηλώνει πολύ περήφανη για τον άντρα της και τονίζει πως είναι σημαντικό στήριγμα για εκείνη και τα παιδιά τους.

Για μένα είναι σαν να έχω κερδίσει το μεγαλύτερο βραβείο σε όλο τον κόσμο επειδή ξέρω ότι οι κόρες μου δεν είναι μόνες τους. Έχουν τον πατέρα που θα ήθελα να έχουν. Μακάρι οι πλειοψηφία των πατεράδων να ήταν σαν και αυτόν

Ο ίδιος φυσικά και δέχεται πειράγματα από τους συναδέλφους του, όμως, τονίζει πως για χάρη των παιδιών του είναι έτοιμος να κάνει τα πάντα, ακόμα και και να ασχοληθεί με το μπαλέτο!

Οι συνάδελφοί μου για να με πειράξουν, μου λένε ότι θα γίνω gay. Αν έπρεπε να γίνω gay για τις κόρες μου, θα το έκανα. Θα έκανα τα πάντα για τις κόρες μου. Gay; Ποιος ξέρει; Θα έκανα τα πάντα για τις κόρες μου. Στο σπίτι μας υπάρχουν τα κορίτσια μας, η γυναίκα μου κι εγώ. Ποιος νοιάζεται για το τι θεωρεί νορμάλ ο έξω κόσμος;

Ο πιο γλυκός μπαμπάς κάνει μπαλέτο με τις κόρες του:

Δες κι έναν ακόμα πατέρα που κάνει μπαλέτο με την κόρη του για να της φύγει το άγχος:

Μπαμπάς εν δράσει: Χόρεψε μπαλέτο με την κόρη του για να της φύγει το άγχος! (Video)

Το άρθρο Ο πιο γλυκός μπαμπάς κάνει μπαλέτο με τις κόρες του που έχουν αυτισμό (Video) εμφανίζεται στο iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα