Tι λένε τ’ άστρα και τα ζώδια (24/11/2019)

08:00 24/11/2019 - Πηγή: iPop

Θέλεις να μάθεις τι σε περιμένει σήμερα στη ζωή σου; Αρκεί να ρίξεις μια ματιά στο τι λένε τ’ άστρα και τα ζώδια (24/11/2019) και θα μάθεις τι σε περιμένει…

Αναλυτικά τι λένε τ’ άστρα και τα ζώδια (24/11/2019):Κριός

Σου ξυπνά τον έμφυτο δυναμισμό αυτή η μέρα, όμως χρειάζεται ιδιαίτερη προσοχή στο πως του επιτρέπεις να εκδηλώνεται. Είναι μία καλή στιγμή να ξεκαθαρίσεις πόσο και ποιους ανθρώπους

εμπιστεύεσαι. Δεν είναι ούτε κακό, αλλά ούτε και παράλογο να είσαι ελαφρώς καχύποπτος/η, καθώς κάποιοι άνθρωποι θα φανούν παντελώς αναξιόπιστοι, ενώ άλλοι θα οδηγήσουν αποφασιστικά στην επιτυχία σου.

Ταύρος

Η ανεξαρτησία σου σήμερα θα είναι ο απόλυτος στόχος και η απόλυτη επιθυμία σου. Μάλιστα, ο βαθμός στον οποίο έχεις ανάγκη την αυτονομία σου είναι τέτοιος που μπορεί να σε οδηγήσει ακόμα και σε υπερβολές. Αυτό μπορεί να μπερδέψει τους ανθρώπους γύρω σου, είτε μιλάμε για το ταίρι σου, είτε για το πρόσωπο του ενδιαφέροντός σου και υπάρχει η πιθανότητα να δημιουργηθεί σοβαρό επικοινωνιακό χάσμα.

Δίδυμοι

Αφιερώνεις τη μέρα εσωτερική αναζήτηση. Οι ζυμώσεις που γίνονται τώρα, τόσο οι εσωτερικές όσο και οι εξωτερικές θα σε βάλουν σε θέση έντονης σκέψης για τον καθορισμό των επόμενων βημάτων σου. Είναι μία καλή στιγμή, τώρα, να ανακαλύψεις την πραγματική σου δύναμη και να τη χρησιμοποιήσεις για την επίτευξη των στόχων σου. Πολύ σημαντική για την ανέλιξή σου θα αποδειχθεί και η δουλειά που θα κληθείς να κάνεις με τον εαυτό σου.

Καρκίνος

Έρχονται τα πάνω κάτω, καθώς κατά τη διάρκεια της ημέρας γίνεσαι φειδωλός/ή στην έκφραση των συναισθημάτων σου, κάτι που δημιουργεί στο πρόσωπο που σε ενδιαφέρει, είτε έχετε σχέση, είτε όχι, μια αίσθηση αβεβαιότητας και ανασφάλειας. Προς το τέλος της μέρας, θα ξαναβρείς τον παλιό, καλό, εκφραστικό σου εαυτό, ενώ παράλληλα θα διεκδικείς πιο σθεναρά και με μεγαλύτερη ευθύτητα όσα έχεις ανάγκη από την αισθηματική σου ζωή.

Λέων

Η μέρα σε αναγκάζει να γίνεις πιο δραστήριος/α και να συμπεριλάβεις πολλούς ανθρώπους και πολλές νέες δραστηριότητες στη ζωή σου. Φρόντισε μόνο να εξασφαλίζεις χρόνο για την ξεκούρασή σου, διότι ναι μεν τα ενεργειακά σου αποθέματα είναι υψηλά τώρα, η υπερβολική ένταση όμως είναι ικανή να σε αποφορτίσει πολύ γρήγορα.

Παρθένος

Το μυαλό σου σήμερα σου παίζει διάφορα παιχνίδια που θα σε κρατούν πίσω. Μην το επιτρέψεις. Παράλληλα, για τις όποιες αλλαγές θέλεις να πραγματοποιήσεις, χρειάζεται ιδιαίτερη προσοχή και μεθοδικότητα. Βασίσου στους ανθρώπους γύρω σου, χωρίς να φοβάσαι αν αξίζουν την εμπιστοσύνη σου, αφού είναι εκεί για σένα και την πρόοδό σου.

Ζυγός

Η διαχείρισή σου σε οικονομικά ζητήματα είναι ασταθής, με αποτέλεσμα να “προσκαλείς” αναποδιές και αναπάντεχες εξελίξεις. Πρέπει να δώσεις ιδιαίτερη προσοχή στις οικονομικές σου συναλλαγές, ώστε να αποφευχθεί η πιθανότητα ελλείμματος. Από την άλλη δεν αποκλείεται να παρουσιαστούν κάποια απρόοπτα έξοδα που θα σε πιέσουν αρκετά.

Σκορπιός

Η μέρα δοκιμάζει λίγο τη σκέψη σου σ’ ό, τι αφορά στον αισθηματικό σου τομέα, κάνοντας το μυαλό σου να σκοτεινιάζει από σκέψεις δυσπιστίας και καχυποψίας. Όλο αυτό δοκιμάζει σημαντικά την ψυχική σου ισορροπία, κάνοντάς σε να βυθίζεσαι σε μία κατάσταση η οποία δεν έχει πάντα έρεισμα στην πραγματικότητα, αφού οι όποιες σκέψεις σε ταλανίζουν σχετίζονται κυρίως με ανασφάλειες του παρελθόντος και όχι με την παρούσα φάση.

Τοξότης

Η έντονη κινητικότητα της ημέρας μπορεί να σε κουράσει, αλλά είναι κάτι το οποίο θα πρέπει να δεχτείς ως αναγκαίο κακό. Τα απωθημένα σου, που πηγάζουν από ανεκπλήρωτες επιθυμίες, σου χτυπούν την πόρτα και πρέπει να βρεις τη σωστή στιγμή προτού ανοίξεις. Αν συνεχίσεις να εργάζεσαι με επιμονή, μεθοδικότητα και επικέντρωση στο στόχο σου, σε συνδυασμό και με μία έντονη εύνοια που δέχεσαι τώρα, η επιτυχία είναι δεδομένη.

Αιγόκερως

Η μέρα είναι αποκαλυπτική για τις κοινωνικές σου σχέσεις, καθώς τώρα ξεκαθαρίζουν για σένα οι πραγματικές από τις ψεύτικες, οι ουσιαστικές από τις επιφανειακές. Παράλληλα βιώνεις πολλές ιδεολογικές ζυμώσεις τώρα, με αποτέλεσμα να ανακαλύπτεις καλύτερα τον εαυτό σου και τα “θέλω” σου, κάτι που θα λειτουργήσει ως κινητήριος μοχλός για το “ξεκαθάρισμα” του κοινωνικού σου περιβάλλοντος.

Υδροχόος

Παίρνεις αποφάσεις που αφορούν στην καταξίωσή σου, οι οποίες όμως μπορεί να σε κάνουν να φανείς κάπως “επιθετικός/η”. Σχεδιάζεις να αναλάβεις περισσότερες ευθύνες, γεγονός που μπορεί να σε κάνει, τουλάχιστον στα μάτια των άλλων, κάπως απειλητικό/ή. Δούλεψε πιο ενεργά τις επικοινωνιακές σου ικανότητες.

Ιχθείς

Έχεις εξαιρετικές πιθανότητες να πετύχεις όσα ονειρεύεσαι και δε διστάζεις να αλλάξεις ουσιαστικά τον εαυτό σου, ώστε να κατακτήσεις τους εργασιακούς σου στόχους. Οι ταχύτητες που αναπτύσσεις τώρα σου είναι ασυνήθιστες, αλλά αυτές σε κάνουν εξαιρετικά ελκυστικό/ή στον επαγγελματικό τομέα.

Διάβασε περισσότερα για το τι λένε τ’ άστρα και τα ζώδια στο oroskopos.tv

Το άρθρο Tι λένε τ’ άστρα και τα ζώδια (24/11/2019) εμφανίζεται στο iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα