Tι λένε τ’ άστρα και τα ζώδια (16/10/2019)

09:06 16/10/2019 - Πηγή: iPop

Θέλεις να μάθεις τι σε περιμένει σήμερα στη ζωή σου; Αρκεί να ρίξεις μια ματιά στο τι λένε τ’ άστρα και τα ζώδια (16/10/2019) και θα μάθεις τι σε περιμένει…

Αναλυτικά τι λένε τ’ άστρα και τα ζώδια (16/10/2019):Κριός

Επιρρεπείς στα έξοδα, λέει το ημερήσιο  ωροσκόπιο σας, ότι θα είστε σήμερα εσείς οι Κριοί.

Η παρουσία της Σελήνης στο ζώδιο του Ταύρου στον 2ο Ηλιακό σας οίκο, θα σας ωθήσει να αφιερώσετε χρόνο στον εαυτό σας και να τον περιποιηθείτε και να του κάνετε μερικά δώρα. Προσοχή, γιατί μια βόλτα στο κοντινότερο εμπορικό κέντρο της περιοχής σας είναι πιθανό να σας παρασύρει σε αγορές που θα σας βγάλουν εκτός προϋπολογισμού.

Ταύρος

Όλα τα φώτα του πλανητικού σκηνικού, λέει το ημερήσιο ωροσκόπιο σας, θα είναι σήμερα στραμμένα επάνω σας. Η παρουσία της Σελήνης στο ζώδιο σας και η όψη τριγώνου που θα σχηματίσει με τον Πλούτωνα από το ζώδιο του Αιγόκερω, θα σας γεμίσει με δύναμη και θα σας βοηθήσει να μείνετε αφοσιωμένοι στην επίτευξη των νέων επαγγελματικών σας σχεδίων. Άλλωστε είστε από τους ανθρώπους που δουλεύετε ακούραστα για να πετύχετε τα όνειρα σας.

Δίδυμοι

Αρκετά υποτονικοί, λέει το ημερήσιο ωροσκόπιο σας, ότι νιώθετε σήμερα εσείς οι Δίδυμοι. Η παρουσία της Σελήνης στο ζώδιο του Ταύρου στον 12ο Ηλιακό σας οίκο, θα ρίξει τα ενεργειακά σας αποθέματα με αποτέλεσμα να μην έχετε διάθεση και όρεξη να κάνετε πολλά πράγματα. Η συμβουλή μας είναι να αναβάλετε ότι μπορείτε για αργότερα και να ασχοληθείτε μόνο με δραστηριότητες που σας γεμίζουν χαρά και δεν απαιτούν μεγάλα αποθέματα ενέργειας.

Καρκίνος

Ημέρα έντονης εξωστρέφειας, λέει το ημερήσιο ωροσκόπιο σας, θα είναι η σημερινή για εσάς τους Καρκίνους. Η παρουσία της Σελήνης στο ζώδιο του Ταύρου στον 11ο Ηλιακό σας οίκο, σας υπόσχεται μια ημέρα όπου θα περάσετε πολύ όμορφα σε μια φιλική συγκέντρωση. Η γοητεία, η ευγένεια και οι καλοί σας τρόποι θα τραβήξουν πάνω σας όλα τα βλέμματα, ενώ, μέσα από το φιλικό σας περιβάλλον θα γνωρίσετε και ένα πρόσωπο με το οποίο θα έρθετε σύντομα πολύ κοντά.

Λέων

Με θέματα καριέρας, λέει το ημερήσιο ωροσκόπιο σας, θα ασχοληθείτε σήμερα εσείς οι Λέοντες. Η παρουσία της Σελήνης στο ζώδιο του Ταύρου στον 10ο Ηλιακό σας οίκο, θα σας βοηθήσει να προχωρήσετε σήμερα σε σημαντικές συζητήσεις, ενώ ιδιαίτερα θετικοί θα είναι απέναντι σας και οι προϊστάμενοι σας. Επίσης, για όσους από εσάς είστε αναζήτηση εργασίας η σημερινή ημέρα είναι ιδανική για να στείλετε το βιογραφικό σας ή για να κλείσετε μια συνέντευξη.

Παρθένος

Η σημερινή ημέρα, λέει το ημερήσιο ωροσκόπιο σας, θα είναι ιδιαίτερα ευχάριστη για εσάς τους Παρθένους. Η παρουσία της Σελήνης στο φιλικό για εσάς  ζώδιο του Ταύρου και η όψη τριγώνου που θα σχηματίσει με τον Πλούτωνα από το επίσης φιλικό για εσάς ζώδιο του Αιγόκερω, θα σας βοηθήσουν να αναπτύξετε με ιδιαίτερη θέρμη τα νέα φιλόδοξα σχέδια σας. Ενώ σε προσωπικό επίπεδο, θα νιώσετε ότι με τον ερωτικό/ή σας σύντροφο έχετε απόλυτη ψυχική ταύτιση.

Ζυγός

Με τις οικονομικές σας υποθέσεις, λέει το ημερήσιο ωροσκόπιο σας, θα ασχοληθείτε σήμερα εσείς οι Ζυγοί. Η παρουσία της Σελήνης στο ζώδιο του Ταύρου στον 8ο Ηλιακό σας οίκο, θα σας ωθήσει να ασχοληθείτε με ιδιαίτερα σχολαστικό τρόπο με τις οικονομικές σας υποθέσεις και να βρείτε τρόπους για να διευθετήσετε τις εκκρεμότητες σας απέναντι σε Τρίτους (π.χ. Δάνεια, Εφορία), ενώ σε προσωπικό επίπεδο, η σχέση σας με τον /την ερωτική σας σύντροφο θα ανανεωθεί.

Σκορπιός

Οι σχέσεις και οι συνεργασίες σας, λέει το ημερήσιο ωροσκόπιο σας, θα βρεθούν σε πρώτο πλάνο σήμερα για εσάς τους Σκορπιούς. Η παρουσία της Σελήνης απέναντι από το ζώδιο σας ,στο  ζώδιο του Ταύρου και η όψη τριγώνου που θα σχηματίσει με τον κυβερνήτη του ζωδίου σας Πλούτωνα από το ζώδιο του Αιγόκερω, θα σας βοηθήσει να βρείτε νέους κώδικες επικοινωνίας με τα αγαπημένα σας πρόσωπα και να αφήσετε πίσω σας τις εντάσεις που μπορεί να είχαν δημιουργηθεί στο παρελθόν.

Τοξότης

Πολλές ευθύνες, λέει το ημερήσιο ωροσκόπιο σας, ότι θα έχετε σήμερα εσείς οι Τοξότες.Η παρουσία της Σελήνης στο ζώδιο του Ταύρου στον 6ο Ηλιακό σας οίκο, θα σας φέρει νέες υποχρεώσεις στο χώρο της εργασίας σας, ενώ για να μπορέσετε να ανταπεξέλθετε στα αυστηρά χρονοδιαγράμματα, για να μην δουλέψετε κάτω από πίεση και άγχος θα πρέπει να οργανώσετε σωστά το χρόνο σας και να μοιράσετε αρμοδιότητες και σε άλλους συναδέλφους σας εάν χρειαστεί.

Αιγόκερως

Με τις καλύτερες προϋποθέσεις, λέει το ημερήσιο ωροσκόπιο σας, θα ξεκινήσει η σημερινή ημέρα για εσάς τους Αιγόκερους. Η παρουσία της Σελήνης στο φιλικό για εσάς  ζώδιο του Ταύρου στον 5ο Ηλιακό σας οίκο και η όψη τριγώνου που θα σχηματίσει με τον Πλούτωνα από το ζώδιο σας, θα σας βοηθήσει να βρείτε τρόπους για να διοχετεύσετε την δημιουργικότητα σας, ενώ σε προσωπικό επίπεδο, θα έχετε την ικανότητα να μαγέψετε το αντικείμενο του πόθου σας.

Υδροχόος

Την θαλπωρή του σπιτιού σας, λέει το ημερήσιο ωροσκόπιο σας, θα αναζητήσετε σήμερα εσείς οι Υδροχόοι. Η παρουσία της Σελήνης στο ζώδιο του Ταύρου στον 4ο Ηλιακό σας  οίκο και η όψη τριγώνου που θα σχηματίσει με τον Πλούτωνα από το ζώδιο του Αιγόκερω, θα σας ωθήσει να βρείτε την ψυχική σας ισορροπία και την δύναμη σας μέσα από το σπίτι και την οικογένεια σας. Εσείς αυτό που πρέπει να κάνετε, είναι απλά να μάθετε να απολαμβάνετε την ηρεμία της στιγμής.

Ιχθείς

Σε έντονους ρυθμούς, λέει το ημερήσιο ωροσκόπιο σας, θα κινηθείτε σήμερα εσείς οι Ιχθύες. Η παρουσία της Σελήνης στο ζώδιο του Ταύρου στον 3ο Ηλιακό σας οίκο σας υπόσχεται μια ημέρα όπου δεν θα βαρεθείτε καθόλου. Κατά τη διάρκεια της θα έχετε πολλές και ενδιαφέρουσες συναντήσεις στο χώρο της εργασίας σας, ενώ σε προσωπικό επίπεδο τα νέα που θα μάθετε σε μια τηλεφωνική επικοινωνία για ένα κοντινό σας πρόσωπο θα σας ενθουσιάσουν.

Διάβασε περισσότερα για το τι λένε τ’ άστρα και τα ζώδια στο oroskopos.tv

Το άρθρο Tι λένε τ’ άστρα και τα ζώδια (16/10/2019) εμφανίζεται στο iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα