“The booth”: Η προσωπική εξομολόγηση της Πηνελόπης Αναστασοπούλου στον αέρα της εκπομπής

17:34 24/8/2020 - Πηγή: iPop

Ένα τηλεφώνημα στο “The booth” το μεσημέρι της Δευτέρας ήταν η αφορμή για την προσωπική εξομολόγηση της Πηνελόπης Αναστασοπούλου on air στην εκπομπή. 

Η ηθοποιός δέχτηκε ένα τηλεφώνημα στον αέρα της εκπομπής από μία τηλεθεάτρια, η οποία επιθυμεί να αποκτήσει παιδί, ωστόσο, ο σύντροφός της είναι κάθετα αντίθετος.

Η Πηνελόπη Αναστασοπούλου θέλησε να βοηθήσει την γυναίκα, η οποία τηλεφώνησε και προέβη σε μια προσωπική εξομολόγηση, προκειμένου να της δώσει να καταλάβει αν και κατά πόσο ο σύντροφός είναι σημαντικός για εκείνη. Η ηθοποιός αναφέρθηκε στην περίοδο που προσπαθούσαν με τον σύντροφό της να κάνουν παιδί κι είχαν μπει στη διαδικασία να εξετάσουν το ενδεχόμενο μήπως κάποιος από τους δύο δεν μπορεί.

Μπορώ να μοιραστώ μια προσωπική εμπειρία μαζί σου; Εγώ ήθελα πολύ να κάνω παιδί. Έπειτα από αρκετό χρόνο που προσπαθούσαμε με τον άντρα μου, συνειδητοποίησα ότι, σε περίπτωση που δεν γινόταν, μου ήταν αρκετό να μείνω με τον άνθρωπό μου κι ας μην έχουμε παιδιά. Ακόμα κι αν κάποιος από τους δυο μας είχε θέμα εγώ δεν ήθελα να χωρίσω και να είμαι με κάποιον άλλον για να κάνω παιδί. Τελικά δεν είχε κανένας μας θέμα. Μέσα από την προσπάθεια όμως κατάλαβα ότι η ουσία είναι ο σύντροφος μου και όχι το να κάνω παιδί 

“The booth”: Η επική φάρσα της Πηνελόπης Αναστασοπούλου στη Σοφία Μουτίδου που την άφησε άφωνη! 

Δες όλα όσα ειπώθηκαν στην εκπομπή και την προσωπική εξομολόγηση της Πηνελόπης Αναστασοπούλου

Διάβασε πρώτος όλα τα θέματα του iPop.gr στο Google News 

Δες ακόμα:

Κρυσταλλία: Επιβεβαίωσε την εγκυμοσύνη της μ’ έναν πρωτότυπο τρόπο on air (Video)

Το άρθρο “The booth”: Η προσωπική εξομολόγηση της Πηνελόπης Αναστασοπούλου στον αέρα της εκπομπής εμφανίζεται στο iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα