Tampons από μαριχουάνα. Είναι γεγονός.

15:20 29/1/2016 - Πηγή: iPop

Αν είσαι γυναίκα πιθανότατα ανήκεις στην πλειοψηφία η οποία όταν περιγράφει τις «δυσκολες» μέρες υπερτονίζει το «δύσκολες». Κατά καιρούς έχουνδ οθεί πολλές λύσεις ώστε οι πόνοι της περιόδου, οι κράμπες και τα φουσκώματα να περάσουν στο παρελθόν. Τίποτα, όμως, δεν είναι αρκετά δυνατό για να τα καταφέρει.

Δύσκολες μέρες; Η απάντηση είναι μία: Tampons από μαριχουάνα. Είναι γεγονός. Άσε κάτω το παγωτό σοκολάτας, τις θερμοφόρες, τα παυσίπονα και

πιάσε ένα tampon!

Και ναι υπάρχει μία ομάδα η οποία έφτιαξε tampons εμποτισμένα με μαριχουάνα τα οποία είναι δύο σ’ ένα: έχουν και την κλασική χρήση των tampons αλλά και παυσίπονη δράση!

Τα tampons “Foria Relief,” περιέχουν 60mg THC και 10mg CBD. Αυτές οι ποσότητες θα κάνουν τον γυναικείο κόλπο να «φτιαχτεί» χωρίς να επηρρεαστεί ο εγκέφαλος όμως!

Το πακέτο των τεσσάρων tampons έχει κοστολογηθεί στα $44, οπότε, όχι, δεν είναι για καθημερινή χρήση! Είναι για τις πολύ δύσκολες και επίπονες μέρες!

Μία συντάκτρια του Racked τα δοκίμασε και σχολίασε:

Ήταν σαν το Ativan να έσμιξε ερωτικά με το Tylenol, και το αποτέλεσμα να είναι αυτά τα tampons, με την διαφορά ότι δεν πήρα κανένα παυσίπονο

Και πριν βιαστείς να πας στο συνοικιακό φαρμακείο να σου πούμε ότι στην ελλάδα δεν μπορείς να τα βρεις. Είναι διαθέσιμα μόνο στην Καλιφόρνια και το Κολοράντο, όπου η μαριχουάνα είναι νόμιμη.

Μήπως να σκεφτούμε να προτείνουμε στην Κυβέρνηση να γίνει μία εξαίρεση στο θέμα της απαγόρευσης της μαριχουάνας για τα tampons και στην Ελλάδα;

The post Tampons από μαριχουάνα. Είναι γεγονός. appeared first on iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα