Προσπάθειες συγκάλυψης της αναισθησιολόγου που ευθύνεται για το θάνατο της μικρής Μελίνας (;)

15:15 29/1/2016 - Πηγή: iPop

Προσπάθειες να συγκαλυφθεί η αναισθησιολόγος που ευθύνεται για το θάνατο της μικρής Μελίνας φαίνεται να γίνονται από το νοσοκομείο Ηρακλείου.

Η αναισθησιολόγος, η οποία είναι και ξαδέρφη του υπουργού Υγείας Παύλου Πολάκη, την Παρασκευή μπήκε από την πίσω πόρτα στο πειθαρχικό Συμβούλιο.

Αν και η ίδια έχει παραδεχτεί πως υπεξαιρούσε κατ΄εξακολούθηση πεθιδίνες, στο φάκελο του νοσοκομείου έχει αποκρυφτεί το ποιος πήρε τα φάρμακα.

Πολύ περίεργο θεωρείται επίσης το γεγονός ότι το άτομο που έκανε την ΕΔΕ δεν

γνώριζε καν το πειθαρχικό αδίκημα.

Τι δήλωσε η πρόεδρος του πειθαρχικού συμβουλίου Ματίνα Παγώνη;

«Η διαδικασία σταμάτησε διότι δεν έχει γίνει σωστά η διαδικασία παραπομπής της υπόθεσης από το νοσοκομείο της Κρήτης, ούτε έχει κατονομαστεί κάποιος υπεύθυνος. Γενικότερα, υπάρχει μια εισήγηση ότι υπάρχει απώλεια οπιούχων φαρμάκων. Τίποτε άλλο. Ο φάκελος επιστρέφει στο νοσοκομείο της Κρήτης. Το νοσοκομείο με εισήγηση του νομικού συμβούλου πρέπει να παραπέμψει πάλι από την αρχή τη διαδικασία, κατονομάζοντας για ποιο πειθαρχικό αδίκημα, ποιος και γιατί παραπέμπεται».

Όπως στη συνέχεια επισήμανε η κα Παγώνη: «Οφείλουν οι αρμόδιοι να κάνουν σωστά τη δουλειά τους» και υπέδειξε ως υπεύθυνο το νοσοκομείο:

«Όταν το νοσοκομείο στείλει πίσω το φάκελο σε εμάς, τότε θα συνεχίσουμε. Ο φάκελος που εστάλη δεν είχε τη συγκεκριμένη παραπομπή για αδίκημα. Το υπουργείο ας δει ποιος έχει τις ευθύνες».

The post Προσπάθειες συγκάλυψης της αναισθησιολόγου που ευθύνεται για το θάνατο της μικρής Μελίνας (;) appeared first on iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα