Προφυλακιστέος ο 33χρονος συζυγοκτόνος της Χαλκιδικής

14:11 29/1/2016 - Πηγή: iPop

Την πόρτα της φυλακής θα περάσει μέσα στην Παρασκευή ο 33χρονος συζυγοκτόνος της Χαλκιδικής ο οποίος κρίθηκε προφυλακιστέος.

Ο Κλοντ Λέσι σύμφωνα με πληροφορίες της αστυνομίας θα οδηγηθεί στη φυλακή διαβατών και η μεταφορά του θα γίνει υπό δρακόντεια μέτρα.

Σε δηλώσεις που έκανε ο δικηγόρος του τόνισε ότι ο 33χρονος συζυγοκτόνος είναι μετανιωμένος και βρίσκεται σε πολύ άσχημη ψυχολογική κατάσταση.

Κατά τη διάρκεια μάλιστα της απολογίας του ο δολοφόνος- απαγωγέας προσπάθησε να εξηγήσει τους λόγους για τους οποίους

οδηγήθηκε στην δολοφονία. Επίσης τόνισε, πως απήγαγε τον 4χρονο Φοίβο γιατί ήθελε να τον έχει κοντά του και να τον μεγαλώσει ο ίδιος.

Αξίζει να τονιστεί πως ο θύτης αφαίρεσε τη ζωή της πρώην συζύγου του με έξι μαχαιριές.

Σύμφωνα με το δικηγόρο του Λέσι, δόθηκε μεγάλη έκταση στο συμβάν, ενώ στην ουσία πρόκειται για μια κοινή δολοφονία.

Ο 4χρονος Φοίβος είναι καλά στην υγεία του και έχει πάρει εξιτήριο από το νοσοκομείο. Πλέον το μικρό παιδί και ο αδερφός του θα μένουν με τον παππού και τη γιαγιά τους.

Οι αξιωματικοί της Ελληνικής Αστυνομίας τόνισαν πως ο Λέσι είχε στην κατοχή του 3.500 ευρώ και εξήγησαν πως δεν είναι δυνατό να πήγε στο σπίτι της εν διαστάσει συζύγου του με τόσα χρήματα, χωρίς να έχει κάτι προσχεδιασμένο.

Ο απαγωγέας- συζυγοκτόνος κρατούσε επί 18 ημέρες τον 4χρονο Φοίβο και εντοπίστηκε από τις αρχές την Κυριακή, σε ένα αγροτικό κτήμα, αρκετά κοντά στην κατοικία του.

The post Προφυλακιστέος ο 33χρονος συζυγοκτόνος της Χαλκιδικής appeared first on iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα