Stranger Things: Αυτά είναι τα πρώτα 8 λεπτά της τέταρτης σεζόν

18:26 21/5/2022 - Πηγή: iPop

Τα μυστήρια που ξετυλίγονται στην πόλη του Hawkins στη δεκαετία του 1980, και περιλαμβάνουν υπερφυσικές δυνάμεις, μυστικά πειράματα και ένα παράξενο κορίτσι, θα είναι πολύ σύντομα και πάλι στις οθόνες μας. H αμερικανική σειρά που καθήλωσε μικρούς και μεγάλους από το πρώτο λεπτό, όταν κυκλοφόρησε το 2016, επιστρέφει για τέταρτη σεζόν. Ο λόγος για το Stranger Things, το οποίο κάνει τη δυναμική του επανέναρξη στις 26 Μάϊου. Η μεγάλη αναμονή για την τέταρτη σεζόν του “Stranger Things” έχει σχεδόν τελειώσει και έτσι το Netflix

αποφάσισε να δώσει στους fans μία πρώτη γεύση από αυτά που θα ακολουθήσουν.

Netflix τον Μάιο 2022: Η μεγάλη επιστροφή του Stranger Things κι όλα όσα θα δούμε

«Τι έκανες; Μένει μόνο μία εβδομάδα! Δες τα 8 πρώτα λεπτά του Stranger Things 4. Με το ξεκίνημα των ανοιξιάτικων διακοπών, το σκοτάδι απλώνεται ξανά στο Hawkins και πυροδοτεί νέο τρόμο, ανατριχιαστικές μνήμες και μια νέα απειλή», γράφει η λεζάντα του βίντεο του Netflix.

Το Netflix ανακοίνωσε ότι τα πρώτα επτά επεισόδια της σεζόν των εννέα συνολικά επεισοδίων, θα κυκλοφορήσουν στις 27 Μαΐου, ενώ τα δύο τελευταία την 1η Ιουλίου.

Η επίσημη σύνοψη του 4ου κύκλου

Έχουν περάσει έξι μήνες από την Μάχη του Starcourt, που έφερε τον τρόμο και την καταστροφή στο Hawkins. Η γνωστή παρέα, προσπαθώντας να αντιμετωπίσει τον απόηχο των γεγονότων χωρίζεται για πρώτη φορά και το να εξερευνούν την πολυπλοκότητα του Λυκείου σίγουρα δεν κάνει την κατάσταση ευκολότερη. Στην πιο ευάλωτη στιγμή τους, μια νέα τρομακτική απειλή αναδύεται και τους φέρνει ενώπιον ενός σατανικού μυστηρίου που εάν λυθεί ίσως να βάλει τέλος μια και καλή στις τερατουργίες του Upside Down.

Το παρεάκι του Hawkins και το υπόλοιπο cast αποτελείται από τους: Millie Bobby Brown, Finn Wolfhard, Gaten Matarazzo, Noah Schnapp, Caleb McLaughlin, Sadie Sink, Winona Ryder, David Harbour, Natalia Dyer, Charlie Heaton, Joe Keery, και Maya Hawke. Μαζί τους ο Matthew Modine που θα υποδυθεί ξανά τον Dr. Martin Brenner, και οι Priah Ferguson, Cara Buono και Brett Gelman που αποτελούν πλέον τακτικά μέλη του cast.

Στις νέες προσθήκες έχουμε επίσης τον Robert Englund, που θα υποδυθεί τον Victor Creel και τον Tom Wlaschiha που γνωρίσαμε ως “Jaqen H’ghar” στο Game of Thrones, μαζί με μερικά ακόμη νέα πρόσωπα.

Αυτό είναι το trailer για την τελευταία σεζόν του Stranger Things:Τα τρία χρόνια μεταξύ της 3ης και 4ης σεζόν έφεραν την παραγωγή αντιμέτωπη με ορισμένα προβλήματα

Το Stranger Things προβλήθηκε για πρώτη φορά τον Ιούλιο του 2016 όταν η παρέα του Hawkins ήταν μεταξύ 10-12 ετών. Τα χρόνια πέρασαν και το διάστημα μεταξύ της 3ης και 4ης σεζόν ήταν τελικά πολύ μεγαλύτερο από το αναμενόμενο εξαιτίας της πανδημίας. Τρία ολόκληρα χρόνια κενό είναι πολλά για το νεαρό cast που πλέον είναι μεταξύ 18-20 ετών.

Τα παιδιά μεγάλωσαν παραπάνω από όσο πρέπει να δείχνουν και δε συμβαδίζουν απόλυτα με τις ηλικίες που υποδύονται, ένα ζήτημα που αρχικά προκάλεσε ανησυχία στην παραγωγή.

Το χαρτζιλίκι του cast του Stranger Things είναι σίγουρα μεγαλύτερο από αυτό που έπαιρνες εσύ!

«Είναι κάτι που συνεχώς το σκεφτόμασταν αλλά το αντιμετωπίσαμε αρκετά καλά νομίζω. Οι χαρακτήρες βρίσκονται σε μεταβατική περίοδο στη ζωή τους…είναι τρελό το πώς μοιάζαμε όλοι όταν ξεκινήσαμε» ανέφερε ο Gaten Matarazzo σε σχετική συνέντευξή του.

Εκτός από μπόλικη ’80s νοσταλγία λοιπόν, η αγαπημένη από πολλούς σειρά του Netflix στην τελευταία της σεζόν θα μας χαρίσει και τη συναρπαστική και γεμάτη απρόοπτα διαδικασία της ενηλικίωσης, να συμβαίνει μπροστά στις οθόνες μας, σχεδόν σε πραγματικό χρόνο.

Δες παρακάτω τα 8 πρώτα λεπτά του Stranger Things 4:

Διάβασε πρώτος όλα τα θέματα του iPop.gr στο Google News

Το άρθρο Stranger Things: Αυτά είναι τα πρώτα 8 λεπτά της τέταρτης σεζόν εμφανίζεται στο iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα