«Shhh», η εφαρμογή που απενεργοποιεί τις ενοχλητικές ειδοποιήσεις

20:31 26/11/2014 - Πηγή: iPop

Πόσες φορές έχει τύχει να είσαι με κάποιον που θες πραγματικά να περάσεις χρόνο μαζί του και να βομβαρδίζεσαι από ειδοποιήσεις όπως mails, μηνύματα και κλήσεις που σε αποσπούν από την συντροφιά του; Η λύση είναι μια και ονομάζεται «Shhh».

Πραγματικά θα την λατρέψεις. Έχει την δυνατότητα να εντοπίζει αν βρίσκεσαι με άτομα που θες να περάσεις πραγματικό χρόνο μαζί τους (μπορείς να περάσεις τις επαφές που σε ενδιαφέρουν

στην λίστα της εφαρμογής αν αναρωτιέσαι πως λειτουργεί). Όταν εντοπίσει τον συνομιλητή σου απενεργοποιεί κάθε μορφής ειδοποίησης που θα σας διακόψει.

Κατά την διάρκεια του ραντεβού σου όποιος προσπαθήσει να σε βρει θα λάβει ένα μήνυμα που θα αναφέρει πως είσαι με ένα πρόσωπο που θες να περάσεις πραγματικό χρόνο μαζί του, κάτι σαν γραμματέας δηλαδή. Όταν τελειώσεις το ραντεβού σου και απενεργοποιήσεις την εφαρμογή θα λάβεις μηνύματα για την κάθε ειδοποίηση ξεχωριστά ώστε να μπορέσεις να απαντήσεις σε όποιον σε χρειαζόταν.

Είναι άψογη σαν εφαρμογή αλλά ίσως υπάρξει ένα πρόβλημα. Σκέψου να βγεις με κάποιον ή κάποια, να ξέρεις ότι έχει την εφαρμογή στο κινητό του και παρόλα αυτά να μην σταματάει να χτυπάει. Αυτός θα είναι ένας τρόπος να καταλάβεις αν ο συνομιλητής δεν εκτιμάει την παρέα σου.

Το Shhh βρίσκεται σε δοκιμαστική φάση και δεν έχει ανακοινωθεί η ημερομηνία που θα διατεθεί κανονικά στο κοινό.

Επιστροφή στην αρχική σελίδα

Επιστροφή στην κατηγορία

The post «Shhh», η εφαρμογή που απενεργοποιεί τις ενοχλητικές ειδοποιήσεις appeared first on iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα