Η Ελπίδα έχει το δικό της Χριστουγεννιάτικο Bazaar

18:31 26/11/2014 - Πηγή: iPop

H «ελπίδα» είναι μια πολύ δυνατή λέξη. Μια πολύ ουσιαστική έννοια. Αποπνέει αισιοδοξία και παρηγοριά, προσδοκία και προσμονή, σκέψη θετική για το παρόν και το μέλλον. Έτσι, γι ακόμα μία χρονιά ο Σύλλογος Φίλων Παιδιών με Καρκίνο «ΕΛΠΙΔΑ» διοργανώνει Χριστουγεννιάτικο Bazaar, για να δώσει ελπίδα σε όσους την έχουν ανάγκη!

Στο Bazaar οι επισκέπτες θα μπορούν να βρουν κοσμήματα, είδη δώρων, ζαχαρωτές λιχουδιές, βιβλία, είδη διακόσμησης, λευκά είδη, καθώς και κατασκευές και χειροτεχνίες των παιδιών,

γονέων κι εθελοντών του Ξενώνα ΕΛΠΙΔΑ και φυσικά –όπως κάθε χρόνο- το πάντα ξεχωριστό γούρι της ΕΛΠΙΔΑΣ για το νέο έτος!

Το Bazaar του συλλόγου «Ελπίδα» είναι πλέον θεσμός και το έχουν αγκαλιάσει με μεγάλη αγάπη. Φέτος θα κρύβει ιδιαίτερες εκπλήξεις για τους μικρούς και τους μεγάλους επισκέπτες του και θα συμμετάσχουν γνωστοί δημιουργοί αλλά και καταστήματα. Όπως κάθε χρόνο, μέρος των εσόδων θα προσφερθούν για την υποστήριξη του έργου της «ΕΛΠΙΔΑΣ».

Όπως λέει και η Μαριάννα Β. Βαρδινογιάννη, Πρέσβυς Καλής Θελήσεως της UNESCO και πρόεδρος του Συλλόγου «ΕΛΠΙΔΑ»: «Είκοσι χρόνια μετά την ίδρυση της «ΕΛΠΙΔΑΣ», είμαστε στην ευτυχή θέση να μπορούμε να πούμε με βεβαιότητα πως αυτή η ελπίδα έγινε χαρούμενη πραγματικότητα για εκατοντάδες παιδιά. Έγινε νέα ζωή. Ελπιδοφόρα ζωή. Και πως η λέξη «ελπίδα» έγινε για τον Σύλλογό μας μια έννοια ακόμα δυνατότερη, αφού περιλαμβάνει την ανθρωπιά, την αλληλεγγύη, τη μεγάλη καρδιά, τη σκληρή δουλειά και την ανυστερόβουλη προσφορά, αφού περικλείει στο μήνυμά της την κοινωνική στράτευση».

Info!

Ξενοδοχείο «ΠΕΝΤΕΛΙΚΟΝ», Δηληγιάννη 66, Κεφαλάρι

Μέρες: Τρίτη 2 & Τετάρτη 3 Δεκεμβρίου 2014

Ώρες: 11:00 – 20:00

Τηλ: 210-7757153

Επιστροφή στην κεντρική σελίδα

Επιστροφή στην κατηγορία

The post Η Ελπίδα έχει το δικό της Χριστουγεννιάτικο Bazaar appeared first on iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα