Οι μπότες πάνω από το γόνατο είναι μια μόδα που δεν πάει σε όλες

17:52 26/11/2014 - Πηγή: iPop

Τη φετινή σεζόν οι μπότες πάνω από το γόνατο έχουν γεμίσει τις βιτρίνες και έχουν γίνει το νέο trend της σεζόν. Κολλάνε στο πόδι και αναδεικνύουν τη θηλυκότητα. Μπορούν να φορεθούν όλες τις ώρες και να απογειώσουν το look σου. Αν, όμως, δεν τις συνδυάσεις σωστά ή δεν σου ταιριάζουν τότε το στιλ σου θα πάει στα τάρταρα και τα σχόλια που θα ακούσεις θα είναι από άσχημα έως προσβλητικά.

Για να μπορέσεις, όμως, και εσύ να φορέσεις τις μπότες πάνω από το γόνατο πρέπει αρχικά το στιλ σου να είναι πιο rock αλλά και οι αναλογίες σου να σου το

επιτρέπουν. Οι συγκεκριμένες μπότες δεν μπορούν να φορεθούν από γυναίκες που έχουν πολλά περιττά κιλά. Θέλουν καλλίγραμμα πόδια, ψηλά και φυσικά αδύνατα καθώς θα διαγράφουν καθετί και θα τονίζουν την παραμικρή τους ατέλεια.

Ιδανικό συνδυασμό για τις μπότες πάνω από το γόνατο αποτελούν τα skinny jeans ή τα κολάν. Αν, πάλι θες να τις βάλεις πιο βράδυ προτίμησε να τις φορέσεις με ένα στενό φόρεμα και ένα οπάκ καλσόν.

Οι μπότες πάνω από το γόνατο έχουν αγαπηθεί από σχεδόν από όλες τις celebrities που τις προτιμούν στις εμφανίσεις τους. Συγκεντρώσαμε αρκετές φωτογραφίες και σου τις παρουσιάζουμε για να μας πεις ποια κατά τη γνώση σου τις φόρεσε πιο σωστά:

Victoria Beckham:

Claudia Schiffer:

Eva Longoria:

Jessica Alba:

Madonna:

Ηalle Βerry:

Επιστροφή στην κεντρική σελίδα.

Επιστροφή στην κατηγορία.

Photos: stylebistro.com, angelglam.com, starstyle.com,popsugar.com.au

The post Οι μπότες πάνω από το γόνατο είναι μια μόδα που δεν πάει σε όλες appeared first on iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα