Release Athens: Όλα τα ονόματα που έχουν ανακοινωθεί

19:06 3/3/2020 - Πηγή: iPop

Με πολύ σπουδαία ονόματα της παγκόσμιας μουσικής σκηνής θα διοργανωθεί για ακόμα μια χρονιά το Release Athens.

Slipknot, Parov Stelar, Judas Priest, Massive Attack και Pet Shop Boys είναι μόνο μερικά απ’ τα δυνατά ονόματα που ανυπομονούμε να δούμε live!

Παρακάτω θα δεις αναλυτικά το line

up που έχει ανακοινωθεί μέχρι στιγμής μαζί με τις απαραίτητες πληροφορίες.

Release Athens: Όλα τα ονόματα που έχουν ανακοινωθεί12/6- Bauhaus

To Release Athens 2020 υποδέχεται τους σκοτεινούς θρύλους Bauhaus, την Παρασκευή 12 Ιουνίου στην Πλατεία Νερού, σε ένα από τα ελάχιστα shows που θα πραγματοποιήσουν στην Ευρώπη μετά την επανασύνδεσή τους, η οποία περιλαμβάνει και τα τέσσερα αυθεντικά μέλη.

Ετοιμάσου για μία αξέχαστη βραδιά, γεμάτη από καθηλωτικά classics, όπως το “Bela Lugosi’s Dead”, το “She’s In Parties”, το “Dark Entries”, το “Kick In The Eye” και πολλά ακόμα, μαζί με τραγούδια που σπάνια έπαιζαν live, αλλά και διασκευές σε κομμάτια σπουδαίων καλλιτεχνών (David Bowie, Iggy Pop, Brian Eno, T-Rex) που έκαναν “δικά τους” με μοναδικό τρόπο.

Πού; Πλατεία Νερού, Φάληρο

Εισιτήρια: Από 35 ευρώ, προπώληση εδώ

13/6- Μercyful Fate

Το Release Athens 2020 υποδέχεται τους θρυλικούς Μercyful Fate, το Σάββατο 13 Ιουνίου, στην Πλατεία Νερού! Πρωτοπόροι του αγνού και αληθινού metal, επιδραστικοί  όσο ελάχιστοι σύγχρονοί τους, με τον μοναδικό King Diamond σε πρωταγωνιστικό ρόλο, επιστρέφουν μετά από δεκαετίες απουσίας, κάνοντάς μας την τιμή να επιλέξουν το Release Athens ως έναν από τους λιγοστούς σταθμούς του το πολυαναμενόμενου reunion tour τους.

Oι Mercyful Fate αποτέλεσαν το “Α και Ω” στο δεύτερο κύμα του Black Metal αλλά και πηγή έμπνευσης για ονόματα όπως Metallica, Megadeth, Slayer που μόνιμα τους αναφέρουν, με υπέρτατο σεβασμό, ως την αγαπημένη τους μπάντα!

Πού; Πλατεία Νερού, Φάληρο

Εισιτήρια: Από 45 ευρώ, προπώληση εδώ

19/6- Parov Stelar & Gramatik

Την Παρασκευή 19 Ιουνίου, η Πλατεία Νερού θα χορέψει από άκρη σε άκρη με τις επιτυχίες του πιο διάσημου Αυστριακού καλλιτέχνη και της καταπληκτικής μπάντας του, σε μια βραδιά αποθέωση της διασκέδασης, από το πρώτο μέχρι το τελευταίο λεπτό!

Μαζί του, άλλο ένα σπουδαίο όνομα! Ο “μάγος” της κονσόλας, Gramatik, έρχεται κατευθείαν από τη Νέα Υόρκη για να μας… επιτεθεί με έναν πελώριο ήχο από funky, hip-hop, electro και dubstep ρυθμούς!

Πού; Πλατεία Νερού, Φάληρο

Εισιτήρια: Από 32 ευρώ, προπώληση εδώ

20/6- Massive Attack

To Release Athens 2020 θα έχει την τιμή να υποδεχτεί τους Massive Attack, το Σάββατο 20 Ιουνίου, στην Πλατεία Νερού! Μία από τις σπουδαιότερες και πιο αγαπημένες μπάντες των τελευταίων δεκαετιών, επιστρέφει μετά από πολλά χρόνια στη χώρα μας φέρνοντας μαζί το πιο εντυπωσιακό show τους έως τώρα.

Αμφισβητώντας κάθε γνωστή pop φόρμα και κλισέ, δημιούργησαν έναν δικό τους ήχο που δεν μπορούσε να μπει σε καμία κατηγορία.
Κάπως έτσι γεννήθηκε ο όρος του Trip Hop, με σκοπό να περιγράψει αυτόν τον συνδυασμό ηλεκτρονικών ήχων, πειραματισμών, hip hop, samples, επιρροών από τη dub / reggae / soul, ακόμα και από το post-punk.

Πού; Πλατεία Νερού, Φάληρο

Εισιτήρια: Από 50 ευρώ, προπώληση εδώ

26/6- Alpha Blondy

Το Release Athens 2020 καλωσορίζει τον θρυλικό Alpha Blondy για μία μοναδική εμφάνιση την Παρασκευή 26 Ιουνίου, στην Πλατεία Νερού, μαζί με την πολυμελή μπάντα του, Solar System! O superstar της reggae από την Ακτή Ελεφαντοστού θα είναι ένας από τους headliners αυτής της ημέρας.

Πού; Πλατεία Νερού, Φάληρο

Εισιτήρια: Από 25 ευρώ, προπώληση εδώ

27/6- Martin Garrix / Νicky Romero/ Vini Vici

Το Σάββατο 27 Ιουνίου, το Release Athens φέρνει στην Πλατεία Νερού την απόλυτη γιορτή της ηλεκτρονικής dance μουσικής για το 2020, με ένα καταπληκτικό line–up πλαισιωμένο από μία εντυπωσιακή παραγωγή, σε ένα πραγματικό οπτικοακουστικό υπερθέαμα!

Πού; Πλατεία Νερού, Φάληρο

Εισιτήρια: Από 40 ευρώ, προπώληση εδώ

1/7-  Pet Shop Boys

Οι Neil Tennant και Chris Lowe, το πιο επιτυχημένο ντουέτο στην ιστορία της Βρετανικής σκηνής, έρχονται στην Αθήνα με το εντυπωσιακό “Dreamworld: The Greatest Hits Live” show τους, γεμάτο από τις μεγαλύτερες επιτυχίες της σπουδαίας καριέρας τους.

Πού; Πλατεία Νερού, Φάληρο

Εισιτήρια: Από 40 ευρώ, προπώληση εδώ

17/7- Judas Priest

Οι κορυφαίοι Judas Priest θα μετατρέψουν το Κλειστό Φαλήρου
σε… παράδεισο του headbanging, γιορτάζοντας τα 50 χρόνια ζωής μιας μπάντας που καθόρισε όσο λίγες τον σκληρό ήχο. Ελάχιστα είναι τα ονόματα του heavy metal που “πάτησαν” σε κορυφές όπως αυτές των Judas Priest.

Oι ηγέτες του ακραίου ήχου, οι απόκοσμοι και προκλητικοί Cradle Of Filth,
θα βρεθούν στο πλευρό των Judas Priest ! Μαζί και το supergroup των Dead Daisies με μπροστάρη τον κύριο Glenn Hughes, ή απλά «The Voice o Rock», σε ένα εκρηκτικό heavy rock show.

Πού; Πλατεία Νερού, Φάληρο

Εισιτήρια: Από 45 ευρώ, προπώληση εδώ

22/7- Sabaton

Την Τετάρτη 22 Ιουλίου, ο Ανοιχτός Χώρος του ΟΑΚΑ, θα μετατραπεί σε πεδίο μάχης! Μία απόλυτη heavy metal ημέρα, με τους τρομερούς Sabaton, τους θηριώδεις Amon Amarth και τους θρυλικούς Testament να έρχονται όλοι μαζί στο Release Athens 2020, με την υπόσχεση να μην αφήσουν τίποτα όρθιο! Epic και thrash  metal σε μια μέρα για αγνούς metalheads!

Πού; Πλατεία Νερού, Φάληρο

Εισιτήρια: Από 45 ευρώ, προπώληση εδώ

24/7- Slipknot

Tο Release Athens 2020 υποδέχεται τους τεράστιους Slipknot, μία από τις μεγαλύτερες μπάντες του σκληρού ήχου την τελευταία 25ετία σε ολόκληρο τον κόσμο, την Παρασκευή 24 Ιουλίου στον Ανοιχτό Χώρο του ΟΑΚΑ!

Η προκλητική και ισοπεδωτική εννεαμελής “συμμορία” από την Iowa των ΗΠΑ, κατέκτησε τον πλανήτη με κλασικούς δίσκους και, κυρίως, με τα όσα κάνει πάνω στη σκηνή. Εκεί, χωρίς ίχνος υπερβολής, δεν υπάρχει τίποτα και κανείς που να μπορεί να συγκριθεί μαζί της.

Στις 24 Ιουλίου, θα ζήσουμε μια από τις μεγαλύτερες συναυλιακές στιγμές στη χώρα μας, μια ηχητική επίθεση σε κάθε μας αίσθηση. Τραγούδια όπως τα “People = Shit”, “Surfacing”, “Duality”, “Wait and Bleed”, “Unsainted”, “Disaster piece”, “Before I Forget”, “Psychosocial” απλά σου υπενθυμίζουν τον λόγο που είναι αδύνατον να χάσεις αυτή τη βραδιά!

Πού; Πλατεία Νερού, Φάληρο

Εισιτήρια: Από 60 ευρώ, προπώληση εδώ

Δες ακόμα:

Οι Red Hot Chili Peppers ξανά στην Αθήνα!

Το άρθρο Release Athens: Όλα τα ονόματα που έχουν ανακοινωθεί εμφανίζεται στο iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα