«On sourit pour la photo»: Άρωμα Ελλάδας στη γαλλική ταινία που σε ταξιδεύει στα ελληνικά νησιά!

13:53 29/9/2020 - Πηγή: iPop

Γαλλική ταινία για το ελληνικό Καλοκαίρι έχουμε ξαναδεί; Μάλλον όχι! Αν και υπάρχουν αρκετές ταινίες που έχουν γυριστεί στην Ελλάδα, η συγκεκριμένη υμνεί το Καλοκαίρι στην Ελλάδα, όπως καμία άλλη μέχρι τώρα.

Κάθε Καλοκαίρι

η Ελλάδα προσελκύει χιλιάδες τουρίστες, χάρη στα νησιά και τις παραλίες που χαρίζουν σε κάθε τουρίστα το καλοκαιρινό τοπίο που ονειρεύεται. Μπορεί η χώρα μας να έχει υπέροχους προορισμούς για όλες τις εποχές του χρόνου, όμως η καλοκαιρινή σεζόν είναι η πιο δημοφιλής σε όλο τον κόσμο.

Κι ενώ πολλές ταινίες κατά καιρούς έχουν γυριστεί σε ελληνικά νησιά, όπως το “Mamma Mia”, τώρα έρχεται μια γαλλική ταινία για το ελληνικό Καλοκαίρι που αναμένεται να μας ενθουσιάσει. «On sourit pour la photo» ή αλλιώς «Χαμογελάστε για τη φωτογραφία» είναι ο τίτλος της ταινίας, τα γυρίσματα της οποίας πραγματοποιήθηκαν τις προηγούμενες εβδομάδες με την υποστήριξη του ΕΟΤ στην Αθήνα, την αθηναϊκή Ριβιέρα και την Αίγινα.

Μάλιστα, με αφορμή το τέλος των γυρισμάτων της συγκεκριμένης ταινίας ο Γενικός Γραμματέας του Ελληνικού Οργανισμού Τουρισμού, Δημήτρης Φραγκάκης, δήλωσε χαρούμενος που πραγματοποιήθηκε η συγκεκριμένη κινηματογραφική παραγωγή, η οποία ενισχύει τον ελληνικό τουρισμό, λέγοντας «Χαίρομαι που ολοκληρώθηκε μία τόσο σημαντική κινηματογραφική παραγωγή, η οποία έχει τη στήριξη του Ελληνικού Οργανισμού Τουρισμού. Επιδιώκουμε αυτές τις συνεργασίες, καθώς είναι ένας από τους καλύτερους τρόπους προβολής της χώρας μας, όχι μόνο στην αγορά της Γαλλίας, εν προκειμένω, αλλά και διεθνώς. Για τον ΕΟΤ οι συνέργειες σε μεγάλες παραγωγές με απήχηση στο εξωτερικό είναι προτεραιότητα και θα συνεχίσουμε να υποστηρίζουμε ανάλογα εγχειρήματα στο μέλλον».

Από την άλλη πλευρά, ο σκηνοθέτης της γαλλικής ταινίας, François Uzan, τόνισε ότι ήταν μια υπέροχη εμπειρία, που θα κάνει τους θεατές της ταινίας να θέλουν να επισκεφθούν ξανά την Ελλάδα.

Η εμπειρία των γυρισμάτων στην Ελλάδα θα μας μείνει πραγματικά αξέχαστη! Είχαμε την τύχη να δουλέψουμε σε έναν τόπο με τόσες ιστορίες και με καταπληκτική φύση. Είμαστε σίγουροι ότι οι θεατές θα “ταξιδέψουν” μαζί με τους χαρακτήρες της ταινίας, θα θυμηθούν τις όμορφες στιγμές διακοπών που έχουν ζήσει στην Ελλάδα και θα θελήσουν να την επισκεφθούν και το επόμενο Καλοκαίρι… Ανυπομονούμε να μοιραστούμε τις εικόνες αυτής της πανέμορφης χώρας με τους Γάλλους θεατές

Το «On sourit pour la photo» θα προβληθεί στις κινηματογραφικές αίθουσες το 2021, με την υποστήριξη του ΕΟΤ.

Πρόκειται για μια κωμωδία, κατά την οποία μία οικογένεια επιστρέφει στην Ελλάδα 20 χρόνια μετά με σκοπό να αναβιώσει τις χρυσές διακοπές του 1998. Ο πατέρας τα έχει σκεφτεί και οργανώσει όλα, έτσι ώστε οι διακοπές αυτές να φέρουν την οικογένεια πιο κοντά και να θυμίσουν σε όλους τις ευτυχισμένες και ξέγνοιαστες μέρες που πέρασαν κάποτε στην Ελλάδα, τη στιγμή που η οικογένεια είναι έτοιμη να διαλυθεί. Πρωταγωνιστούν οι Ζακ Γκαμπλίν και Πασκάλ Αρμπιγιό.

Διάβασε πρώτος όλα τα θέματα του iPop.gr στο Google News

Το άρθρο «On sourit pour la photo»: Άρωμα Ελλάδας στη γαλλική ταινία που σε ταξιδεύει στα ελληνικά νησιά! εμφανίζεται στο iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα