O Trudeau δακρύζει στη συνάντηση με Σύρο πρόσφυγα που είδε ένα χρόνο μετά (Video)

12:25 8/12/2016 - Πηγή: iPop

Ο Καναδός Πρωθυπουργός Justin Trudeau συνάντησε ξανά ένα χρόνο μετά τον πρόσφυγα από την Συρία Vanig Garabedian, τον οποίο πρώτη φορά γνώρισε ένα χρόνο πριν στην πρώτη τους συνάντηση στον Καναδά.

Ένα χρόνο πριν ο Vanig Garabedian επιβιβάστηκε στο αεροπλάνο στο Beirut με σκοπό να κατευθυνθεί προς τον Καναδά. Πριν αναχωρήσουν ένας Καναδός, που βρισκόταν δίπλα του στο αεροπλάνο του είπε: «Πήγαινε και κάνε τον Καναδά ένα καλύτερο μέρος».

Όταν έφτασε, τον υποδέχτηκε ο Καναδός

Προθυπουργός Justin Trudeau, ο οποίος του είπε χαρακτηριστικά: «Καλωσόρισες σπίτι». Από τότε, ο Vanig Garabedian, ο οποίος υφίστατο τον πόλεμο στην Συρία και είχε φύγει από τη χώρα του, μεταφέρθηκε τώρα στον Καναδά ως πρόσφυγας, σε μια προσπάθεια να δημιουργήσει μια καινούργια ζωή σε μια καινούργια χώρα.

Σε μια συνάντηση αυτήν την εβδομάδα μεταξύ προσφύγων και χορηγών, ο Justin Trudeau ήρθε για μια ακόμη φορά πρόσωπο με πρόσωπο με τον Garabedian.

Ο ίδιος ο Garabedian περιγράφοντας την συνάντησή του με τον Καναδό Πρόεδρο είπε χαρακτηριστικά:

Όταν συνάντησα τον Πρόεδρο εκείνη τη στιγμή μου είπε: Καλωσόρισες σπίτι. Οπότε σκεφτείτε πως είναι να ζεις τον πόλεμο στο πετσί σου, να εγκαταλείπεις την χώρα σου, να έρχεσαι σε μια καινούργια χώρα και να σε υποδέχονται με την φράση: «Καλωσόρισες σπίτι».

Καθώς ο Garabedian μιλούσε ο Trudeau δάκρυσε. Δείτε εδώ το στιγμιότυπο από μια πολύ συγκινητική στιγμή:

Photo: CBC TorondoΔιαβάστε επίσης:

O Trudeau γιορτάζει τον ένα χρόνο της κυβέρνησης του μ’ ένα ιδιαίτερο videακι

The post O Trudeau δακρύζει στη συνάντηση με Σύρο πρόσφυγα που είδε ένα χρόνο μετά (Video) appeared first on iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα