O Schäuble ψηφίζει Obama

09:00 26/5/2017 - Πηγή: iPop

O Schäuble ψηφίζει Obama και τονίζει πως οι Γερμανοί θα επέλεγαν τον πρώην Αμερικανό Πρόεδρο κι όχι τον Donald Trump.

Ο Γερμανός υπουργός Οικονομικών μίλησε στη γερμανική ραδιοφωνία (DLF) για το Ισλάμ, τη θρησκεία και τον διαχωρισμό κράτους-εκκλησίας.

Ο Schäuble εξέφρασε την άποψη ότι η πολιτική πρέπει να αρχίζει πάντοτε με το να αντιμετωπίζουμε την πραγματικότητα. «Αυτή ήταν και η δική μου αφετηρία. Στη Γερμανία ζουν τόσοι πολλοί άνθρωποι που

ασπάζονται τον μουσουλμανισμό ή προέρχονται από τον μουσουλμανικό κόσμο, ώστε πρέπει να ξεκινήσουμε έναν διάλογο μαζί τους, αν θέλουμε να σεβόμαστε τη συνταγματική τάξη. Έναν διάλογο για να δούμε πώς θα ζήσουμε μαζί, πού υπάρχουν όρια, ποιοι είναι οι κανόνες».

Κατά τη διάρκεια της ίδιας συζήτησης, ο Γερμανός Υπουργός εκθείασε τον Barak Obama, τονίζοντας πόσο πολύ τον εκτιμάει: «Κι εγώ εκτιμώ τον Obama Έχει μία εκπληκτική ικανότητα επικοινωνίας. Είναι ένας άνθρωπος που μπορεί πραγματικά, όσο λίγοι, να ενθουσιάσει το ακροατήριό του».

Και στη συνέχεια ο ίδιος εκτίμησε πως αν οι Γερμανοί μπορούσαν να επιλέξουν ανάμεσα στον πρόεδρο Obama και στον διάδοχό του, θα διάλεγαν Obama με μεγάλη πλειοψηφία.

The post O Schäuble ψηφίζει Obama appeared first on iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα