O Kevin Spacey επέστρεψε ως Frank Underwood

10:42 26/12/2019 - Πηγή: iPop

Έπειτα από έναν χρόνο σιωπής, ο Kevin Spacey επέστρεψε ως Frank Underwood την παραμονή των Χριστουγέννων, μέσα από ένα video.

O ηθοποιός, ο οποίος λατρεύτηκε ως Frank Underwood απ΄το House of Cards, εύχεται Καλά Χριστούγεννα υποδυόμενος τη χαρακτηριστική φωνή του ρόλου του, ενώ με το video

του προκαλεί ερωτηματικά σχετικά με τα επόμενα επαγγελματικά του βήματα.

Όπως αναφέρει ο Kevin Spacey στο video, «δεν πιστεύατε στα αλήθεια ότι θα έχανα την ευκαιρία να σας ευχηθώ καλά Χριστούγεννα, έτσι δεν είναι;», ενώ στη συνέχεια λέει προς τον κόσμο πως έχει εξομολογηθεί τα πιο βαθιά κρυμμένα μυστικά του.

Ξέρω τι θέλετε. Σίγουρα, ίσως προσπάθησαν να μας χωρίσουν. Όμως, αυτό που έχουμε είναι πολύ δυνατό, πολύ ισχυρό. Εξάλλου, έχουμε μοιραστεί τα πάντα μεταξύ μας. Σας είπα τα πιο βαθιά κρυμμένα και τα πιο σκοτεινά μυστικά μου. Σας έδειξα ακριβώς για το τι είναι ικανοί οι άνθρωποι

Ο Kevin Spacey σημειώνει στο μήνυμά του πως γνωρίζει ότι σόκαρε τον κόσμο με την ειλικρίνειά του, αλλά παρόλα αυτά, ο κόσμος σκέφτηκε και αποφάσισε να τον εμπιστευτεί κι αυτό δείχνει πως «δεν τελειώσαμε, ό,τι κι αν λένε».

Σας σόκαρα με την ειλικρίνειά μου. Αλλά, κυρίως, σας προκάλεσα και σας έκανα να σκεφτείτε. Κι εσείς με εμπιστευτήκατε, παρότι γνωρίζατε πως δεν θα’ πρεπε. Συνεπώς, δεν τελειώσαμε, ό,τι κι αν λένε. Άλλωστε, ξέρω τι θέλετε… Με θέλετε πίσω!

Το τελευταίο διάστημα ο ηθοποιός έχει εξαφανιστεί από την επικαιρότητα διότι είχε κατηγορηθεί για σεξουαλικές παρενοχλήσεις, ενώ μία αφορούσε ένα 14χρονο παιδί.

Οι εν λόγω κατηγορίες είχαν προκαλέσει την απομάκρυνσή του απ’ το «House of Cards», όπου πρωταγωνιστούσε, με την τελευταία σεζόν να γυρίζεται και να προβάλλεται χωρίς τη συμμετοχή του.

Το χριστουγεννιάτικο μήνυμα του Kevin Spacey:

Δες το περσινό του μήνυμα τα Χριστούγεννα:

Επέστρεψε ο Kevin Spacey με ένα νέο αινιγματικό βίντεο

Το άρθρο O Kevin Spacey επέστρεψε ως Frank Underwood εμφανίζεται στο iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα