O Clooney δεν μπορεί να κρύψει τη χαρά του- Tο αποκάλυψε στον Dammon

17:08 10/2/2017 - Πηγή: iPop

Σε λίγο καιρό ο George Clooney θα γίνει πατέρας και για πρώτη και για δεύτερη φορά μαζί, αφού η αγαπημένη του Amal περιμένει δίδυμα και δεν μπορεί με τίποτα να κρύψει την χαρά του. Μπορεί το ευτυχισμένο ζευγάρι να μην έχει προβεί σε επίσημες δηλώσεις, αλλά ο γοητευτικός προσεχώς πατέρας δεν μπόρεσε να κρατήσει το στόμα του κλειστό και ομολόγησε το μυστικό στον καλό του φίλο, Matt Damon.

O φίλος του Clooney

και ηθοποιός μίλησε στο Entertainment Tonight όπου και τόνισε:

Εργαζόμουν μαζί του το περασμένο Φθινόπωρο και με τράβηξε στην άκρη κατά τη διάρκεια των γυρισμάτων και εννοώ, παραλίγο να κλάψω. Ήμουν τόσο ευτυχισμένος γι’ αυτόν

Μάλιστα, όπως υπογράμμισε ο κολλητός του George τότε τον ρώτησε πόσο μηνών είναι η σύζυγος του και ήταν μόλις 8 εβδομάδων.

Ο Matt Damon συμβούλεψε τον Clooney να κρατήσει το στόμα του κλειστό και να μην πει σε κανέναν ακόμα τίποτα. Επικαλέστηκε, βέβαια, τον κανόνα της 12ης εβδομάδας τον οποίο φυσικά ο George αγνοούσε.

Μετά από ένα μήνα μίλησε ξανά μαζί και τον ρώτησε αν όλα είναι καλά.

Ο κανόνας των 12 εβδομάδων αναφέρει, πως μέχρι τότε η εγκυμοσύνη είναι πολύ ευαίσθητη και μπορεί κάτι να πάει στραβά γι΄αυτό καλό θα ήταν να μην ανακοινώνεται.

Ο Matt δεν μίλησε μόνο για την εγκυμοσύνη της κα Clooney αλλά εστίασε επίσης στην Amal την οποία και αποθέωσε λέγοντας:

Δεν θα μπορούσα να είμαι πιο ευτυχισμένος για τον George. Η Amal είναι υπέροχη. Χτύπησε το jackpot σε όλα τα επίπεδα. Είναι μια εκπληκτική γυναίκα. Θα ζήσουν υπέροχα μαζί και θα γίνουν υπέροχοι γονείς. Τα παιδιά τους είναι πολύ τυχερά

Διαβάστε επίσης:

Κι άλλα δίδυμα στη showbiz- Amal & George ετοιμάζονται να γίνουν γονείς

photo:nme.com

The post O Clooney δεν μπορεί να κρύψει τη χαρά του- Tο αποκάλυψε στον Dammon appeared first on iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα