Η Kate Winslet γίνεται viral – Το συγκινητικό βίντεο με τη νεαρή δημοσιογράφο είναι ό,τι πιο γλυκό θα δεις σήμερα

12:00 12/1/2023 - Πηγή: iPop

Η πρώτη συνέντευξη ενός δημοσιογράφου μπορεί να είναι μια εμπειρία που σου κόβει την ανάσα, κι όχι από τον ενθουσιασμό που εννοείται πως υπάρχει, αλλά από το άγχος, ειδικά αν είναι με μια σταρ του Hollywood. Μία νέα ρεπόρτερ ονόματι Martha είχε την ευκαιρία να μιλήσει με την Kate Winslet, τη σταρ του «Avatar» και του «Τιτανικού», η οποία

ήθελε να εξασφαλίσει πως η ρεπόρτερ αισθανόταν καλά κι έτοιμη για όλα.

Το απόσπασμα της συνέντευξης έχει γίνει viral με ένα μόνο βίντεο στο Twitter, το οποίο έχει συγκεντρώνει 3,4 εκατομμύρια προβολές από το πρωί της Δευτέρας 09/01.

Kate Winslet – Δημοσιογράφος: Το viral βίντεο της ηθοποιού

Σε μια στιγμή που ήταν σίγουρα τρομακτική για τη νεαρή ρεπόρτερ, η A-lister Kate ήταν εκεί για να την καθησυχάσει πριν προχωρήσουν στη συνέντευξη για το γερμανικό Μέσο ZDF, με σκοπό να προωθήσουν τη νέα της ταινία Avatar: The Way Of Water.

View this post on Instagram

A post shared by Kate Winslet (@kate.winslet.official)

Τώρα, το να έχεις την αληθινή Kate Winslet ως την πρώτη σου συνεντευξιαζόμενη δεν είναι και λίγο, η ηθοποιός, όμως, μίλησε με τα πιο τρυφερά λόγια στη μικρή δημοσιογράφο και κατάφερε να μεταμορφώσει την αγχωτική συνέντευξη στην καλύτερη στιγμή της ζωής της.

«Είναι η πρώτη φορά που το κάνεις;» τη ρώτησε η Χολιγουντιανή σταρ. Όταν η μικρή απάντησε θετικά, η Winslet τη διαβεβαίωσε πως όλα τα πάνε καταπληκτικά.

Πώς είναι τα 40+ μέσα από τα μάτια της Kate Winslet; Το αισιόδοξο μήνυμα που χρειαζόμαστε

«Εντάξει, λοιπόν, μάντεψε. Όταν κάνουμε αυτή τη συνέντευξη, θα είναι η πιο καταπληκτική συνέντευξη όλων των εποχών. Και ξέρεις γιατί; Γιατί το αποφασίσαμε. Και το αποφασίσαμε μόλις τώρα, εσύ και εγώ, ότι αυτή θα είναι φανταστική συνέντευξη» της είπε, γέρνοντας προς το μέρος της.

Η δημοσιογράφος συμφώνησε διστακτικά και η ηθοποιός συνέχισε: «Μπορείς να με ρωτήσεις οτιδήποτε θες, δεν χρειάζεται να φοβάσαι. Όλα θα είναι καταπληκτικά. Δεν χρειάζεται να φοβάσαι, Το έχεις, εντάξει, ας το κάνουμε!».

View this post on Instagram

A post shared by Kate Winslet (@kate.winslet.official)

Η συνέντευξη ολοκληρώθηκε με το δίδυμο να βγάζει μαζί μια selfie, με την Kate αναμφίβολα να έχει φτιάξει τη μέρα της Martha.

Η Kate Winslet μοιράζεται τη φρικτή της εμπειρία με το body-shaming – «Θα σχολίαζαν τα κιλά μου, θα υπολόγιζαν πόσο ζύγιζα, θα τύπωναν την υποτιθέμενη δίαιτα που ακολουθούσα»

Οι θαυμαστές συγκινήθηκαν βλέποντας το συγκεκριμένο βίντεο και η αλήθεια είναι πως κι εμείς θέλουμε περισσότερους ανθρώπους σαν την Kate Winslet!

Μία συνάδελφος ρεπόρτερ τόνισε πόσο σπουδαία ήταν η κίνηση της ηθοποιού λέγοντας: «Το πιο πολύτιμο πράγμα που έχω δει ποτέ», προσθέτοντας: «Αλήθεια, η πρώτη συνέντευξη μπορεί να είναι πραγματικά τρομακτική. Ένα pep talk, όμως, και λίγη ενθάρρυνση ποτέ δεν έβλαψαν κανέναν».

Επαινώντας τη Martha, μια άλλη χρήστης του Twitter έγραψε: «Πιστεύω, επίσης, ότι ήταν πολύ γενναίο εκ μέρους της που είπε ότι ήταν η πρώτη της συνέντευξη – η ειλικρίνειά της έδωσε στην Kate την ευκαιρία να είναι υποστηρικτική και ενθαρρυντική!»

Διάβασε πρώτος όλα τα θέματα του iPop.gr στο Google News

Το άρθρο Η Kate Winslet γίνεται viral – Το συγκινητικό βίντεο με τη νεαρή δημοσιογράφο είναι ό,τι πιο γλυκό θα δεις σήμερα εμφανίζεται στο iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα
Kate Winslet,