Netflix Fast Laughs: Τα νέα βιντεάκια που θυμίζουν πολύ το TikTok!

17:20 5/3/2021 - Πηγή: iPop

Ήρθε η σειρά και για την πλατφόρμα streaming να ενεργοποιήσει μια νέα δυνατότητα, που θυμίζει τόσο το TikTok όσο και τα stories του Instagram! Ο λόγος για το Netflix Fast Laughs, το οποίο έρχεται να προστεθεί ως μια ξεχωριστή ενότητα μέσα στην πλατφόρμα.

Το νέο χαρακτηριστικό θα προστεθεί αποκλειστικά στην mobile έκδοση της εφαρμογής και θα εμφανίζεται ως μια ξεχωριστή ενότητα στο κάτω μέρος.

Δες εδώ όλες τις νέες κυκλοφορίες του

Netflix για τον Μάρτιο

Τι θα περιλαμβάνει το Netflix Fast Laughs;

Εκεί θα βλέπουμε μικρά clips- αποσπάσματα από κωμικές σειρές και ταινίες του Netflix!

Οποιοσδήποτε έχει λογαριασμό στην πλατφόρμα θα μπορεί να βλέπει αυτά τα βιντεάκια, ενώ για να πηγαίνει από το ένα στο άλλο θα κάνει swipe. Φυσικά, δεν γινόταν να μην υπάρχουν αλληλεπιδράσεις ώστε να μπορεί ο καθένας να εκφράζει τη γνώμη του!

Σε αυτό το σημείο αξίζει να πούμε ότι ο βασικός λόγος που δημιουργείται το Fast Laughs είναι για να μπορεί ο χρήστης να ανακαλύπτει εύκολα και γρήγορα το νέο περιοχόμενο. Έτσι, θα υπάρχει η επιλογή της προσθήκης οτιδήποτε σου προκαλεί ενδιαφέρον στην watchlist σου!

Για αρχή, τα αποσπάσματα θα προέρχονται αποκλειστικά από κωμικά shows και το χαρακτηριστικό θα λανσαριστεί πρώτα σε συσκευές iOS.

Όπως ανέφερε η πλατφόρμα ανακοινώνοντας το Fast Laughs:

Θέλαμε να δώσουμε στα μέλη έναν διασκεδαστικό και γρήγορο τρόπο για να ανακαλύψουν τον κατάλογό μας μέσα απ’ αυτές τις κωμικές στιγμές, οι οποίες μιλούν από μόνες τους, σε μια εμπειρία πλήρους οθόνης για κινητές συσκευές. Εργαστήκαμε σκληρά για να κόψουμε ό,τι ήταν απαραίτητο, σε μια σκόπιμη και μινιμαλιστική σχεδίαση, από το διάφανο tab bar μέχρι τους τρόπους αλληλεπίδρασης και να βάλουν οι χρήστες στο πλάνο τους το επόμενο γέλιο, προσθέτοντας το show στη λίστα τους

Δες το παρακάτω βίντεο για να καταλάβεις πώς ακριβώς θα λειτουργούν αυτά τα clips:

Διάβασε πρώτος όλα τα θέματα του iPop.gr στο Google News

Το άρθρο Netflix Fast Laughs: Τα νέα βιντεάκια που θυμίζουν πολύ το TikTok! εμφανίζεται στο iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα