Με το χέρι στην καρδιά: Μήπως σε εκνευρίζουν κι εσένα αυτά τα 10 μικροπράγματα στον σύντροφό σου αλλά δεν τολμάς να το πεις;

20:42 10/10/2022 - Πηγή: iPop

Όλες οι σχέσεις έχουν τις ωραίες τους στιγμές μα και τα αγκαθάκια τους.Υπάρχουν εκνευριστικά πράγματα στη σχέση που, αν σταματούσαν ξαφνικά να υπάρχουν, καθόλου δεν θα μας έλειπαν. Η συγκατοίκηση, όπως και να το κάνεις, έχει τα καλά της αλλά και τα άσχημά της. Αυτό το κείμενο σε προδιαθέτω ότι έχει μια τρολ και χιουμοριστική διάθεση και οποιαδήποτε ομοιότητα με πρόσωπα ή καταστάσεις είναι εντελώς συμπτωματική και ουδεμία σχέση έχει με την πραγματικότητα. Ταυτιστείτε ελεύθερα.

Η λίστα με τα 10 πιο εκνευριστικά πράγματα στη σχέσηΤο κόλλημα με τα σπορ! Δεν παλεύεται αυτό ρε παιδιά αλήθεια. Οι
μισοί είναι κολλημένοι με τη μπάλα και οι άλλοι μισοι με την Formula. Αν ο δικός σου δεν έχει τίποτα από τα δύο είσαι πολύ τυχερή. Ξυρίζονται πάντα την ημέρα που έχουμε κάνει λαμπίκο το μπάνιο. Πάντα! Εγώ θέλω να διαβάσω ενώ εκείνος θέλει να κοιμηθεί με κλειστό φως!Κινητό αγάπη μου! Κοιτάει το κινητό όταν μιλάμε. Δεν δίνει σημασία όταν μιλάω, όχι πάντα αλλά καμιά φορά το κάνει.Στην καραντίνα με το πολύ μαζί, το καλύτερο το είχα διαβάσει σε ένα χιουμοριστικό illustation: Αναπνέει! Δηλαδή τι εννοείς κοπελιά;Κάποιοι άντρες είναι πολύ ακατάστατοι. Πετούν κάλτσες και ρούχα παντού, δεν σηκώνουν το πιάτο τους να το πάνε στον πάγκο. Γενικά θέλουν μια γυναίκα από πίσω να καθαρίζει.Οι δουλειές του σπιτιού που υποτίθεται ότι είναι κάτι που μοιραζόμαστε και τελικά δεν τις μοιράζεστε… Δεν έχουμε κοινό χόμπι. Δεν θα ήταν τέλειο να περνάγαμε λίγο ακόμα χρόνο μαζί;Βαριούνται τις πολλές κουβέντες και τις αναλύσεις.

Μάζεψα και βρήκα αυτά τα μικρά και ασήμαντα κατά κύριο λόγο που πολλές έχουν γράψει στο διαδίκτυο για τα μικροπράγματα που τις ενοχλούν. Αν όμως δεν σε καλύπτουν αυτά, αν τα μικροπράγματα γίνουν πιο σημαντικά, ίσως πρέπει να διαβάσεις αυτό το άρθρο που είχα γράψει «Το παιχνίδι της επιθυμίας: Γίνεται να είσαι σε σχέση με κάποιον που δεν θαυμάζεις;»

Pexels Αντί επιλόγου

Αν ρωτήσεις τους συντρόφους μας, θα έχουν να σου πουν ένα σωρό πράγματα για μικροπράγματα που τους ενοχλούν σε μας στην σχέση που, όμως εκείνοι αποδέχονται χωρίς γκρίνια. Ποιο να πρωτοπώ; Τη γκρίνια, το θέμα με την αποκλειστικότητα, την υπερανάλυση του κώνωπα, το ότι τους τραβάμε το πάπλωμα, το ότι θέλουμε να μας ζεσταίνουν τα πόδια τις κρύες νύχτες του χειμώνα.

Όλα αυτά τα μικρά πλην πιπεράτα, δίνουν το αλατοπίπερο στη σχέση, ειδικά αν δεν δημιουργούν προβλήματα στην καθημερινότητα και στη λειτουργικότητα της σχέσης.

Και κάτι τελευταίο, ο άνθρωπος αυτός που διάλεξες να μοιραστείς την ζωή σου μαζί του, δεν ήταν μια έκπληξη ότι αγαπά τα σπορ, ότι δεν είναι τακτικός, ότι δεν ήθελε πολλά λόγια. Τότε όμως δεν σε ενοχλούσε αγαπητή φίλη, γιατί πολύ απλά ήσουν τυφλωμένη από τον έρωτα.

Πώς να τα βγάλεις πέρα με έναν σύντροφο που υπεραναλύει τα πάντα

Διάβασε πρώτος όλα τα θέματα του iPop.gr στο Google News

Το άρθρο Με το χέρι στην καρδιά: Μήπως σε εκνευρίζουν κι εσένα αυτά τα 10 μικροπράγματα στον σύντροφό σου αλλά δεν τολμάς να το πεις; εμφανίζεται στο iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα