Michelle Obama: Εξηγεί γιατί είχε αυτήν την έκφραση που έγινε viral στον Λευκό Οίκο

13:46 3/5/2017 - Πηγή: iPop

Κανείς δεν μπορεί να ξεχάσει την έκφραση που έγινε viral στον Λευκό Οίκο από την Michelle Obama όταν συνάντησε στα σκαλιά το ζεύγος Trump. Όταν λέμε κανείς… εννοούμε κανείς! Έτσι, αρκετούς μήνες μετά η αγαπημένη Michelle δίνει την δική της, λογική, εξήγηση!

Για τα τυπικά να σου θυμίσουμε πως η Michelle Obama είχε πάρει αυτό το ύφος όταν υποδέχθηκε στον Λευκό Οίκο την Melania και τον Donald Trump πριν από την ορκωμοσία και

πήρε στα χέρια της το δώρο που της είχε φέρει η Melania.

Ο κόσμος, τότε, υπέθεσε πως η έκφραση της τότε Πρώτης Κυρίας ήταν εξαιτίας του άβολου της περίστασης. (Το να προσφέρει κάποιος δώρο σ’ εκείνη τη χρονική στιγμή ήταν εκτός πρωτοκόλλου με αποτέλεσμα το κουτί να μένει στα χέρια της χωρίς να ξέρει τι να το κάνει!).

Παρόλα αυτά τα φαινόμενα απατούν, καθώς η Μichelle, εξήγησε τον πραγματικό λόγο που είχε αυτήν την έκφραση στο πρόσωπο της και όχι δεν ήταν το εκτός πρωτοκόλλου!

Η ίδια, είπε στο συνέδριο του Αμερικανικού Ινστιτούτου Αρχιτεκτόνων, ότι η ορκωμοσία ήταν στην ουσία και οι τελευταίες ώρες που θα περνούσαν στον Λευκό Οίκο οι δύο κόρες της, Malia και Sasha, στο μέρος που ήταν το σπίτι τους για τα τελευταία οκτώ χρόνια.

Εκείνη τη στιγμή της μετάβασης, πριν οι πόρτες ανοίξουν και καλωσορίσουμε τη νέα οικογένεια, τα παιδιά μας έφυγαν από την πίσω πόρτα κλαίγοντας, λέγοντας αντίο στον κόσμο

«Δεν ήθελα να κλάψω γιατί οι άνθρωποι θα πίστευαν ότι κλαίω για τον νέο μας πρόεδρο» αναφέρει στη συνέχεια η ίδια.

Σχετικά με το αν θα ξαναδούμε την οικογένεια Obama στον Λευκό Οίκο με την κα Obama να κάθεται στο Οβάλ γραφείο η ίδια απαντάει πως αν και ήταν πολύ δύσκολο να αποχαιρετήσει τον Λευκό Οίκο και όλο το προσωπικό, δεν επιθυμεί να βάλει υποψηφιότητα για πρόεδρος και να επιστρέψει εκεί το 2020 καθώς δεν θα ζητούσε ποτέ από τα παιδιά της να το κάνουν ξανά αυτό.

The post Michelle Obama: Εξηγεί γιατί είχε αυτήν την έκφραση που έγινε viral στον Λευκό Οίκο appeared first on iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα