MasterChef: Η πρώτη αποχώρηση με δάκρυα στα μάτια και ο κάτοχος της κάρτας ασυλίας

11:41 17/2/2021 - Πηγή: iPop

Το ταξίδι του Σερόπ στο MasterChef τελείωσε νωρίς, αφού έγινε ο πρώτος παίκτης που αποχώρησε απ’ τον 5ο κύκλο του διαγωνισμού μαγειρικής. Τι προηγήθηκε, όμως, μέχρι να φτάσουμε στην αποχώρησή του;

Μετά το Τεστ Δημιουργικότητας, οι κριτές ανακοίνωσαν τις 4 πιο αδύναμες προσπάθειες, που θα ήταν απευθείας υποψήφιοι στην δοκιμασία αποχώρησης.

Ο λόγος για τους Σερόπ, Πάνο, Κωνσταντίνα και Χριστίνα, οι προσπάθειες των οποίων δεν άφησαν ικανοποιημένους τους τρεις κριτές.

Ο κάτοχος της κάρτας ασυλίας

Ο Πάνος Ιωαννίδης κάλεσε

τον Παύλο να πάει μπροστά, μετά την Ηρώ και τρίτο τον Νίκο.

Είπε και στους τρεις παίκτες ότι τα πήγαν πολύ καλά, με την Ηρώ να αφήνει ικανοποιημένους τους κριτές, αλλά το πιάτο της να μην είναι για την κάρτα ασυλίας. Έτσι, πήρε μια θέση στον εξώστη.

Ο Νίκος και ο Παύλος είχαν τα δύο καλύτερα πιάτα, όμως, ο Νίκος ήταν εκείνος που έκανε πραγματικά τη διαφορά και έγινε ο πρώτος παίκτης του πέμπτου κύκλου που κρατάει στα χέρια του την κάρτα ασυλίας.

Είμαι ο πρώτος που καταφέρνει φέτος στο MasterChef 5 να κερδίσει την κάρτα ασυλίας, το λέω κι ανατριχιάζω. Το αφιερώνω στους δικούς μου ανθρώπους, αλλά και σε μια χαμένη αγάπη…

Το ταξίδι του Σερόπ στο MasterChef τελείωσε νωρίς

Σερόπ, Πάνος, Κωνσταντίνα και Χριστίνα κλήθηκαν να δημιουργήσουν όσο πιο κοντά γίνεται στο πρωτότυπο Πένα χοιρινό φιλέτο με πολέντα μανιταριών, πουρέ εσαλότ, σπόροι, μουστάρδας, τουρσί και σάλτσα καφέ.

Οι τέσσερις υποψήφιοι είχαν τον χρόνο να παρατηρήσουν το πιάτο αντιγραφής και στη διάθεσή τους 75 λεπτά να το αντιγράψουν. 

Η Κωνσταντίνα κι η Χριστίνα είχαν τα λιγότερα λάθη με αποτέλεσμα οι κριτές να τους ανακοινώνουν ότι είναι ασφαλείς και μπορούν να επιστρέψουν στο σπίτι, ενώ Σερόπ και Πάνος έμειναν μέχρι το τέλος.

Υπάρχουν ήδη 2 ζευγάρια στο MasterChef 5;

Ο Σωτήρης Κοντιζάς σχολίασε τις παρασκευές και των δύο παικτών, ενώ ο κόκκος καφέ που βρέθηκε στο πιο αδύναμο πιάτο, ήταν κι ένας απ’ τους λόγους της αποχώρησης.

«Οριακά, πραγματικά οριακά αυτός που φεύγει με λίγο χειρότερη προσπάθεια σήμερα, είναι ο… είναι νωρίς το ξέρω, αλλά είναι ο Σερόπ!», ανακοίνωσε ο Σωτήρης Κοντιζάς. 

Ο παίκτης που αποχώρησε στην πρώτη του αντίδραση είπε τα εξής:

Δεν περίμενα να φύγω εγώ σήμερα, αλήθεια. Μου έχει πέσει…. βουνό. Ήταν κάτι που πραγματικά δεν περιμένω. Ακόμα και στην πλάκα που κάναμε δεν το πίστεψα μια στιγμή. Νιώθω πολύ στεναχωρημένος που έφυγα τόσο γρήγορα… ωραίο το ταξίδι, δύσκολο, αλλά όλα τα ωραία κάποτε τελειώνουν. Όλα καλά, ωραία εμπειρία… ήθελα λίγο παραπάνω

Κι αν δεν θυμάσαι ποιος είναι ποιος, σου συστήνουμε εδώ τους 24 παίκτες του MasterChef 5!

Την Τετάρτη θα δούμε την πρώτη ομαδική δοκιμασία:

Διάβασε πρώτος όλα τα θέματα του iPop.gr στο Google News 

Το άρθρο MasterChef: Η πρώτη αποχώρηση με δάκρυα στα μάτια και ο κάτοχος της κάρτας ασυλίας εμφανίζεται στο iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα