Υπάρχουν ήδη 2 ζευγάρια στο MasterChef 5;

20:41 16/2/2021 - Πηγή: iPop

Ο διαγωνισμός μαγειρικής φέτος είναι αλλιώς και αυτό ισχύει από κάθε άποψη. Είναι η πρώτη φορά που βλέπουμε τόσες γυναίκες ανάμεσα στους 24 που μπήκαν στο σπίτι, ενώ είναι και η πρώτη φορά που έχουμε δει χαρακτήρες να εκδηλώνονται από πολύ νωρίς και μάλιστα, σύμφωνα με τα spoilers, υπάρχουν ήδη 2 ζευγάρια στο MasterChef 5!

Σύμφωνα με όσα ανέφερε ο Γιάννης Πουλόπουλος στο “Ευτυχείτε”, κάποιοι παίκτες έχουν έρθει ήδη πιο κοντά! Εκτός, λοιπόν, απ’ τους καβγάδες και τις κόντρες φαίνεται πως φέτος θα έχουμε και περισσότερους έρωτες!

Όπως είπε ο ίδιος δίνοντας το spoiler,

είναι πολύ πιθανό μέσα στα επόμενα επεισόδια να δούμε κάποια ειδύλλια.

Τα δύο ζευγάρια που έχουν δημιουργηθεί, σύμφωνα με αυτές τις πληροφορίες, είναι ο Ιωάννης Αυλωνίτης με τη Μαρία Λαζαρίδου, και ο Διονύσης Σαρακίνης με την Ανούς Χεριμιάν.

Δες ποια είναι τα φερόμενα ζευγάρια στο MasterChef 5:

Την ίδια στιγμή, ο Παύλος αποκάλυψε ότι τρεις συμπαίκτες του έχουν φτιάξει κλίκα. Πιο συγκεκριμένα, αναφερόταν στους Διονύση, Πάνο και Ιωάννη, λέγοντας χαρακτηριστικά: «Θεωρώ ότι υπάρχουν τοξικοί συμπαίκτες. Ο Διονύσης, ο Πάνος και ο Γιάννης είναι αρκετά κοντά, είναι το παρεάκι του σπιτιού… θα την έλεγες και κλίκα».

Κι αν δεν θυμάσαι ποιος είναι ποιος, σου συστήνουμε εδώ τους 24 παίκτες του MasterChef 5!

Να θυμίσουμε ότι απ’ τον 4ο κύκλο του MasterChef, ζευγάρι είχαν βγει ο Δημήτρης και η Μαρία!

Διάβασε πρώτος όλα τα θέματα του iPop.gr στο Google News

Το άρθρο Υπάρχουν ήδη 2 ζευγάρια στο MasterChef 5; εμφανίζεται στο iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα