MasterChef: Η νικήτρια ομάδα και τα μαθήματα σούσι! (Videos)

10:45 15/4/2020 - Πηγή: iPop

Η νικήτρια ομάδα απόλαυσε ένα γεύμα στο εστιατόριο ενός απ’ τους κριτές, ενώ η ηττημένη έκανε… μαθήματα σούσι για να διεκδικήσει την ασυλία!

Στο συμβούλιο μετά την ομαδική δοκιμασία της Δευτέρας, οι 10 παίκτες βρέθηκαν μπροστά στους κριτές για να ακούσουν τα σχόλια και τη βαθμολογία για τα πιάτα τους, τα οποία έπρεπε να συνδυάζονται τέλεια με συγκεκριμένα κρασιά.

Στην αρχή υπήρξε μια ένταση ανάμεσα στον Γιώργο και τη Μαρία, για το γεγονός ότι εκείνη τον διάλεξε ως αρχηγό στην δοκιμασία κι όχι τον Δημήτρη Μπέλλο, όπως φαίνεται πως έλεγε ότι θα κάνει. Η Μαρία παραδέχθηκε ότι αρχικά

σκέφτηκε να βάλει τον Δημήτρη Μπέλλο αρχηγό γιατί στην περίπτωση που έβγαινε προτεινόμενος θα μπορούσε να τον σώσει με την κάρτα ασυλίας, αλλά τελικά άλλαξε γνώμη γιατί «το μόνο που ήθελα είναι να κερδίσω σε αυτή την ομαδική δοκιμασία που είμαι αρχηγός».

Η Κατερίνα, κατά τη διάρκεια της διαμάχης τους, είπε στην κάμερα πως η Μαρία συχνά την εκπλήσσει με το πώς σκέφτεται:

Πολλές φορές με εκπλήσσει το πόσο σατανικά σκέφτεται ένα μικρό κοριτσάκι. Εγώ τρομάζω γιατί δεν λειτουργώ με αυτόν τον τρόπο. Είναι σεβαστό και αυτός ο τρόπος σκέψης

Οι κριτές ξεκίνησαν να σχολιάζουν τα πιάτα των δύο ομάδων και οι πρώτες βαθμολογίες έδειχναν πως θα κέρδιζε η ομάδα του Γιώργου. Όμως, τελικά έγινε η ανατροπή, ένα πολύ καλό γλυκό της κόκκινης ομάδας ήταν ικανό να κάνει τη διαφορά και η ομάδα της Μαρίας ήταν η τυχερή που θα πήγαινε να απολαύσει ασφαλής ένα εντυπωσιακό δείπνο.

Η έξοδος στο εστιατόριο του Πάνου Ιωαννίδη

Η κόκκινη ομάδα πήγε στην καθιερωμένη έξοδο με τον Γιάννη Αποστολάκη, αλλά την περίμενε μια έκπληξη! Η έξοδος ήταν στο Ovio, το εστιατόριο του Πάνου Ιωαννίδη, το οποίο άνοιξε τις πόρτες του το Φθινόπωρο.

Δοκίμασαν τα καλύτερα πιάτα απ’ το μενού του, δήλωσαν ενθουσιασμένοι με το καρπάτσιο, το ριζότο και τα γλυκά κι εμείς τους βλέπαμε απ’ την τηλεόραση και σκεφτόμασταν ότι μετά την καραντίνα πρέπει να το επισκεφθούμε ξανά οπωσδήποτε!

Τα… μαθήματα σούσι!

Στην μπλε ομάδα, η δοκιμασία ασυλίας ήταν κομμένη και ραμμένη για τον Τζον! Ο Αντώνης Δρακουλαράκος, ιδιοκτήτης του Sushimou, πήγε να δείξει στους παίκτες πώς να φτιάξουν σωστά σούσι.

Οι δύο καλύτεροι ήταν ο Τζον και ο Κώστας, οπότε πέρασαν στη δεύτερη φάση της δοκιμασίας ασυλίας, όπου νικητής βγήκε ο Τζον, ο οποίος είχε τα καλύτερα σούσι!

Δες το trailer του επεισοδίου της Δευτέρας του Πάσχα:

Δες ακόμα:

Αποχώρησε ένας απ’ τους πιο αγαπητούς παίκτες του MasterChef

Το άρθρο MasterChef: Η νικήτρια ομάδα και τα μαθήματα σούσι! (Videos) εμφανίζεται στο iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα