Τι λένε τ’ άστρα και τα ζώδια (15/4/2020)

08:01 15/4/2020 - Πηγή: iPop

Θέλεις να μάθεις τι σε περιμένει σήμερα στη ζωή σου; Αρκεί να ρίξεις μια ματιά στο τι λένε τ’ άστρα και τα ζώδια (15/4/2020) και θα μάθεις τι σε περιμένει… 

Αναλυτικά τι λένε τ’ άστρα και τα ζώδια (15/4/2020):Κριός

Η ευνοϊκή όψη  μεταξύ της Αφροδίτης από τους Διδύμους  με τον Άρη από τον Υδροχόο σου δίνει τη δυνατότητα να πετύχεις κάποιο στόχο σου, αν η επικοινωνία σου γίνει με γλυκό και

όμορφο τρόπο. Υπάρχει πιθανότητα κάποιο φιλικό σου πρόσωπο να σε δει με ερωτικό μάτι και να σου ανάψει φωτιές ή και το αντίστροφο. Η σύνοδος του Δία με τον Πλούτωνα στον Αιγόκερω θα σου δώσει την ευκαιρία για κάποιου είδους κέρδος στην καριέρα σου.

Ταύρος

Η πίστη σου ότι θα τα καταφέρεις οικονομικά οφείλεται στη θετική όψη της Αφροδίτης από τους Διδύμους με τον  Άρη  από τον Υδροχόο και αυτό σε κάνει να είσαι πιο δημιουργικός στη δουλειά σου. Ο  Ερμής στον Κριό σε συμβουλεύει να μην ανοίξεις τα χαρτιά σου αν έχεις κάποια δικαστική υπόθεση σε εκκρεμότητα, αλλά να συλλέξεις μυστικά και αθόρυβα πληροφορίες, για να πετύχεις το καλύτερο αποτέλεσμα προς όφελος σου.

Δίδυμοι

Η θετική όψη μεταξύ της Αφροδίτης από το ζώδιο σου με τον Άρη από τον Υδροχόο σε κάνει να ασχοληθείς με την εμφάνιση σου, να κάνεις το beaute σου και να ομορφύνεις τον χώρο σου. Ένα ερωτικό ενδιαφέρον μπορεί να ανάψει σήμερα, έστω και αν η επικοινωνία σας είναι από μακριά. Ο Ερμής από τον Κριό θα σε βοηθήσει να εκτονωθείς αρκετά σε συζητήσεις με φίλους και το διαδίκτυο θα πάρει φωτιά, έστω και αν δεν μπορείς να μετακινηθείς όπως θα ήθελες.

Καρκίνος

Οικονομικά ζητήματα σε απασχολούν και εσένα  φίλε μου Καρκίνε, αλλά με την αρμονική όψη της Αφροδίτης από τους Διδύμους με τον Άρη από τον Υδροχόο μπορείς να βρεις σωστές λύσεις και να ηρεμήσεις, νιώθοντας πιο ασφαλής. Ο Ερμής από τον Κριό σου επιτρέπει να τρέξεις τις επαγγελματικές σου εκκρεμότητες και να ξεδιαλύνεις μπερδεμένα έγγραφα και πληροφορίες.

Λέων

Το όφελος σήμερα θα αφορά τον εργασιακό σου χώρο δείχνοντας τη δύναμη που χρειάζεται για να τα καταφέρεις με τη σύνοδο του Δία και του Πλούτωνα στον Αιγόκερω. Ο Ερμής από τον Κριό θα σε ωθήσει σε φιλοσοφικές και πνευματικές αναζητήσεις. Η αρμονική όψη μεταξύ της Αφροδίτης από τους Διδύμους με τον Άρη από τον Υδροχόο θα σου φέρει ευχάριστες επαφές με φίλους ή τον σύντροφο σου  που θα σε κάνουν να νοιώσεις όμορφα και χαλαρά.

Παρθένος

Ο Ερμής από τον Κριό σε ενεργοποιεί να διευθετήσεις γραφειοκρατικές εργασίες σχετικά με τράπεζες, δάνεια, ασφάλειες κτλ. και να κερδίσεις τον χαμένο χρόνο των προηγούμενων ημερών. Η αρμονική όψη της Αφροδίτης από τους Διδύμους  με τον Άρη από τον Υδροχόο σε κάνει να νοιώθεις όμορφα με τους συνεργάτες ή τους υφισταμένους σου και αυτό το κλίμα της καλής συνεργασίας το αντιλαμβάνονται όλοι.

Ζυγός

Αγαπητέ Ζυγέ, η ερωτική και σεξουαλική  σου διάθεση σήμερα κτυπάει κόκκινο.  Αιτία είναι η αρμονική όψη μεταξύ της Αφροδίτης από τους Διδύμους με τον Άρη από τον Υδροχόο. Αν και το αντικείμενο του πόθου σου δεν βρίσκεται κοντά σου, ο Ερμής από τον Κριό θα σε βοηθήσει να έχεις συνομιλίες μέσω τηλεφώνου και κάθε επικοινωνιακού μέσου. Η πίστη ότι σύντομα θα συναντηθείτε σε κάνει να νοιώθεις τρυφερά και όμορφα.

Σκορπιός

Η οικογένεια θα λάβει δράση για να σε βοηθήσει φίλε Σκορπιέ κάνοντας κάποιους καλούς διακανονισμούς προς όφελος σου. Κερδίζεις χρόνο προς τακτοποίηση οφειλών προς τρίτους και αυτό σε ηρεμεί ψυχολογικά. Με την αρμονική όψη Αφροδίτης από τους Διδύμους με τον Άρη από τον Υδροχόο, φρόντισε για σένα μέσω της οικογένειας. Ο Ερμής από τον Κριό σε ευνοεί να τρέξεις τα θέματα της καθημερινότητας σου.

Τοξότης

Η δυσαρμονική όψη της Σελήνης με τον Κρόνο στον Υδροχόο θα σου φέρει μια γκρίνια και μια κακή διάθεση μέχρι το μεσημέρι γιατί θα έχεις περιορισμό στις μετακινήσεις σου και δεν θα μπορείς να βγεις με τους δικούς σου ανθρώπους για να κάνεις πράγματα που αγαπάς μαζί τους. Ένας καλός λόγος από τη σύντροφο θα σε ηρεμήσει και θα βρεις την ισορροπία σου γιατί η αρμονική όψη της Αφροδίτης από τους Διδύμους με τον Άρη από τον Υδροχόο θα φτιάξει την ατμόσφαιρα.

Αιγόκερως

Ο Δίας και ο Πλούτωνας στο ζώδιο σου, σε ενισχύουν με δύναμη και φαίνεσαι αρχηγός στα μάτια των άλλων. Ρίξου με κέφι και πειθαρχία στη δουλειά, όπως μόνο εσύ ξέρεις να κάνεις. Η ευνοϊκή όψη μεταξύ του Άρη από τον Υδροχόο με την Αφροδίτη από τους Διδύμους θα σου ανεβάσουν την αυτοεκτίμηση.  Ο Ερμής από τον Κριό περιορίζει τις μετακινήσεις και σε κλείνει στο σπίτι, αυτό  όμως δεν σε εμποδίζει να τα λέτε με τους συγγενείς και τα αδέλφια σου.

Υδροχόος

Αγαπητέ φίλε Υδροχόε, ο Δίας και ο Πλούτωνας στον Αιγόκερω σε καλούν να μετατρέψεις τους φόβους και τις ανασφάλειές σου σε δύναμη ψυχής που την έχεις ούτως ή άλλως  και ήρθε η ώρα να την ανακαλύψεις. Ο Ερμής από τον Κριό σου δίνει τη δυνατότητα να χρησιμοποιήσεις με ευστροφία το έξυπνο μυαλό σου. Γίνεσαι ιδιαίτερα μαχητικός στα ερωτικά ζητήματα και διεκδικείς το αντικείμενο του πόθου σου σθεναρά με την Αφροδίτη από τους Διδύμους σε ευνοϊκή όψη με τον Άρη από το ζώδιο σου.

Ιχθείς

H δυσαρμονική όψη της Σελήνης με τον Κρόνο στον Υδροχόο σε κάνουν να ζητάς την απομόνωση και την ηρεμία σου. Η αρμονική όψη της Αφροδίτης από τους Διδύμους με τον Άρη από τον Υδροχόο σε προτρέπουν να περάσεις όμορφα και δημιουργικά στο σπίτι μαζί με τα άτομα της οικογένειας σου και να μην  απομονωθείς. Ο Ερμής από τον Κριό σου δίνει τη δυνατότητα να βρεις γρήγορους και εύκολους τρόπους να αυξήσεις τα εισοδήματα σου και μαζί με αυτά και την αυτοπεποίθηση σου.

Δες ακόμα:

Διάβασε περισσότερα για το τι λένε τ’ άστρα και τα ζώδια στο oroskopos.tv 

Το άρθρο Τι λένε τ’ άστρα και τα ζώδια (15/4/2020) εμφανίζεται στο iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα