MasterChef: Η Κατερίνα για ακόμα μια φορά έξαλλη! “Η βλακεία στο σπίτι είναι ατελείωτη”

10:10 3/3/2020 - Πηγή: iPop

Η Κατερίνα απ’ το MasterChef είναι συνεχώς σε μια… έξαλλη κατάσταση και πλέον αρκεί μια κουβέντα της για να γίνει viral! Τι είπε, όμως, πάλι;

Για να πάρουμε τα πράγματα απ’ την αρχή… Οι 19 παίκτες που έχουν μείνει μέσα στο MasterChef στο επεισόδιο της Δευτέρας ήρθαν αντιμέτωποι με δύο δοκιμασίες.

Στην αρχή, έπρεπε να μαγειρέψουν για το “Mystery Box”, το οποίο ήταν τρία διαφορετικά κουτιά, τα οποία είχαν συγκεκριμένου χρώματος υλικά. Οι τρεις παίκτες με τα καλύτερα πιάτα ήταν η Φωτεινή, ο Γιώργος και ο Σταύρος, ο οποίος ήταν και ο

νικητής της δοκιμασίας.

Ο Σταύρος ως νικητής κλήθηκε να επιλέξει το βασικό υλικό με το οποίο θα μαγειρέψουν οι συμπαίκτες του στο «Τεστ Δημιουργικότητας». Αυτό ήταν ο σολομός σε τρεις εκδοχές, καπνιστός, φρέσκος και κονσέρβα. Μάλιστα ο Κύπριος παίκτης ήθελε να μαγειρέψει και ο ίδιος για διεκδικήσει την κάρτα ασυλίας.

Η Κατερίνα απ’ το MasterChef κατά τη διάρκεια της δοκιμασίας έδειξε πόσο πολύ ήθελε να αποκτήσει ξανά την κάρτα ασυλίας, για να την… “σπάσει” στους συμπαίκτες της.

Παράλληλα, η Κατερίνα αντέδρασε στις πλάκες που της έκαναν ορισμένοι συμπαίκτες της για τον δήθεν έρωτά της με τον Διονύση, αφού επέλεξε να τον σώσει με την κάρτα ασυλίας.

Γενικώς ζηλέψανε πάρα πολύ που την κάρτα την πήρε ο Διονύσης και όχι κάποιος άλλος. Αλλά όσα δεν φτάνει η αλεπού τα κάνει κρεμαστάρια. Καμία πλάκα. Ηλίθιοι. Πιστεύουν διάφορα. Πώς είχε πει ο Αϊνστάιν; Η βλακεία του κόσμου είναι ατελείωτη. Έτσι κι αυτοί. Η βλακεία στο σπίτι είναι όντως ατελείωτη, δεν νομίζω πως έχω δώσει τέτοιου είδους δικαιώματα

Η Κατερίνα απ’ το MasterChef σε… έξαλλη κατάσταση!

Δες το trailer της Τρίτης, όπου θα μάθουμε ποιος κέρδισε την κάρτα ασυλίας αλλά και ποιοι 4 είναι υποψήφιοι για αποχώρηση:

Δες ακόμα:

Ανατροπή με την αποχώρηση στο MasterChef | Η κίνηση ματ της Κατερίνας

Το άρθρο MasterChef: Η Κατερίνα για ακόμα μια φορά έξαλλη! “Η βλακεία στο σπίτι είναι ατελείωτη” εμφανίζεται στο iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα