MasterChef: Η ηττημένη ομάδα και ο νικητής της ασυλίας. Χαμός στην ψηφοφορία

12:13 13/5/2020 - Πηγή: iPop

Το συμβούλιο, η ανακοίνωση των αποτελεσμάτων, η δοκιμασία για την ασυλία και ο νικητής της ασυλίας, που… δεν ήθελε να κερδίσει!

Οι 10 παίκτες βρέθηκαν μαζί με τους Σωτήρη Κοντιζά, Πάνο Ιωαννίδη και Λεωνίδα Κουτσόπουλο στο καθιερωμένο συμβούλιο μετά την ομαδική δοκιμασία.

Οι παίκτες και οι κριτές μίλησαν για όλα όσα συνέβησαν στην απαιτητική δοκιμασία με τη γαλλική κουζίνα. Κι ενώ οι δύο ομάδες ήταν αρκετά κοντά σε βαθμούς, τελικά, το τελευταίο πιάτο έκρινε και το αποτέλεσμα, με τους μπλε να αναδεικνύονται οι μεγάλοι νικητές,

επιβεβαιώνοντας όσα είχαν διαρρεύσει.

Ο νικητής της ασυλίας που… δεν ήθελε να κερδίσει!

Η κόκκινη ομάδα, μετά την ήττα της, πήγε στη δοκιμασία διεκδίκησης της ασυλίας, για να αναδειχθεί ο παίκτης ο οποίος θα είναι ασφαλής στην επόμενη ψηφοφορία.

Η δοκιμασία σχετιζόταν με όστρακα, με τους παίκτες να καλούνται να γράψουν σωστά τι όστρακο είναι αυτό που βλέπουν μπροστά τους.

Ο Τζον αποδείχθηκε πολύ δυνατός σ’ αυτή τη δοκιμασία, για ακόμα μια φορά, με τους υπόλοιπους παίκτες να ισοβαθμούν.

Αυτή είναι η απόφαση για τον τελικό του MasterChef 2020! 

Έτσι, ο δεύτερος γύρος έγινε με τη συμμετοχή όλων, όμως, ο Τζον καθώς είχε κερδίσει στον πρώτο γύρο, είχε 10 λεπτά επιπλέον χρόνο μαγειρικής.

Οι παίκτες έπρεπε να φτιάξουν 4 πιάτα με tapas, τα οποία να περιλαμβάνουν όστρακα.

Τζον και Δημήτρης είχαν τις καλύτερες προσπάθειες, με τον Δημήτρη να καταφέρνει να εντυπωσιάσει περισσότερο τους κριτές, αφού έβγαλε 4 άριστα πιάτα μέσα σε μόλις 20 λεπτά.

Ωστόσο, ο Δημήτρης δεν φαίνεται να χάρηκε και πολύ τη νίκη του, αφού είχε πει προηγουμένως στους συμπαίκτες του πως εάν είναι να ψηφίσουν την Μαρία, θα ήθελε να ψηφίσουν εκείνον. Έτσι, με την ασυλία δεν θα μπορέσει να λειτουργήσει ως “ασπίδα” για την σύντροφό του.

Στην ψηφοφορία βλέπουμε απ’ το trailer ότι θα γίνει… χαμός, με τους παίκτες να έρχονται σε έντονη αντιπαράθεση μεταξύ τους.

Διάβασε πρώτος όλα τα θέματα του iPop.gr στο Google News

Δες ακόμα:

MasterChef: Αλλάζουν και πάλι οι ημέρες προβολής του διαγωνισμού μαγειρικής!

Το άρθρο MasterChef: Η ηττημένη ομάδα και ο νικητής της ασυλίας. Χαμός στην ψηφοφορία εμφανίζεται στο iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα