MasterChef: Αλλάζουν και πάλι οι ημέρες προβολής του διαγωνισμού μαγειρικής!

20:26 12/5/2020 - Πηγή: iPop

Η πανδημία του κορονοϊού και η καραντίνα έχουν φέρει πολλές αλλαγές στο πρόγραμμα του διαγωνισμού μαγειρικής. Όμως, το MasterChef από 18 Μαΐου αλλάζει και πάλι τις ημέρες προβολής του. 

Με την πανδημία του κορονοϊού πολλά έχουν αλλάξει με τις ημέρες προβολής του MasterChef να έχουν ήδη μειωθεί. Στο πλαίσιο της προσπάθειας κατά της εξάπλωσης του κορονοϊού, τα επεισόδια που προβάλλονται είναι εδώ και καιρό μειωμένα. Το τηλεοπτικό κοινό αρχικά είχε συνηθίσει τα επεισόδια να ολοκληρώνονται την

Τετάρτη και το MasterChef να επιστρέφει την Δευτέρα, με τα επεισόδια να είναι τρία ανά βδομάδα και το MasterClass να πραγματοποιείται κανονικά την Κυριακή, όμως στις αρχές Μαΐου οι ημέρες προβολής άλλαξαν και πάλι.

Τον τελευταίο καιρό το MasterChef προβάλλεται κάθε Δευτέρα και Τρίτη στις 21:00, ενώ το MasterClass παραμένει κανονικά την Κυριακή στις 17:45. Οι τηλεθεατές του διαγωνισμού μαγειρικής φαίνεται να απογοητεύτηκαν από την αλλαγή αυτή, που όμως δεν φαίνεται να κρατάει για πολύ.

Αυτή είναι η απόφαση για τον τελικό του MasterChef 2020! 

Μπορεί τα επεισόδια να μειώθηκαν σε δύο την εβδομάδα εξαιτίας της πανδημίας του κορονοϊού, όμως το MasterChef από 18 Μαΐου, ημέρα Δευτέρα, αλλάζει και πάλι ημέρες προβολής με το επεισόδιο της Τετάρτης να επιστρέφει και πάλι. Πλέον οι λάτρεις του διαγωνισμού μαγειρικής θα απολαμβάνουν και πάλι την αγαπημένου τους εκπομπή κάθε Δευτέρα, Τρίτη και Τετάρτη στις 21:00, σύμφωνα με το Star.

Αυτό το διάστημα που τα επεισόδια προβάλλονται λιγότερες ημέρες, το Star δέχεται έντονη πίεση από το φανατικό κοινό του διαγωνισμού μαγειρικής, ώστε το κανάλι να προβάλλει και πάλι τρία επεισόδια ανά εβδομάδα, κάτι που τελικά θα γίνει πραγματικότητα, αν και η πίεση είναι μεγάλη, προκειμένου να μονταριστούν τα επεισόδια.

Μάλιστα, την επόμενη εβδομάδα θα δούμε την ψηφοφορία και την δοκιμασία αποχώρησης.

Διάβασε πρώτος όλα τα θέματα του iPop.gr στο Google News

Διάβασε ακόμα:

MasterChef: Η δοκιμασία με άρωμα Γαλλίας και η ηττημένη ομάδα

Το άρθρο MasterChef: Αλλάζουν και πάλι οι ημέρες προβολής του διαγωνισμού μαγειρικής! εμφανίζεται στο iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα
MasterChef, Αλλάζουν,MasterChef, allazoun