MasterChef: Αποχώρηση-έκπληξη απ’ τον διαγωνισμό μαγειρικής

13:01 26/2/2020 - Πηγή: iPop

Κανείς δεν περίμενε αυτή την αποχώρηση απ’ το MasterChef. Στο επεισόδιο της Τρίτης έφυγε ένας ταλαντούχος μάγειρας κι αγαπημένος παίκτης.

Μετά το Mystery Box αλλά και το Τεστ Δημιουργικότητας, οι κριτές ανακοίνωσαν στους παίκτες ποιος ήταν ο νικητής της δοκιμασίας, αλλά και ποιοι τέσσερις θα έπρεπε να μονομαχήσουν για την παραμονή τους στον διαγωνισμό μαγειρικής.

Εκτός απ’ την Κατερίνα, η οποία γνώριζε ότι θα είναι υποψήφια καθώς αποφάσισε να πετάξει το

πιάτο της και να μην το παρουσιάσει στους κριτές, οι υπόλοιποι υποψήφιοι ήταν η Μάρλεν, η Ηλιάνα και ο Θεοχάρης.

Νικητής της δοκιμασίας ήταν ο Ηλίας, ο οποίος για ακόμα μια φορά θα είναι ένας απ’ τους αρχηγούς στην ομαδική δοκιμασία.

Η Κατερίνα, παρόλο που μπορούσε να σώσει τον εαυτό της με την κάρτα ασυλίας που είχε, αποφάσισε να μην την χρησιμοποιήσει ούτε για την ίδια, αλλά ούτε και για κάποιον συμπαίκτη της. «Δε θα χρησιμοποιήσω την κάρτα ασυλίας και θα μαγειρέψω με τα υπόλοιπα παιδιά!», είπε χαρακτηριστικά.

Οι τέσσερις παίκτες, Μάρλεν, Κατερίνα, Ηλιάνα και Θεοχάρης, κλήθηκαν να μαγειρέψουν ένα πιάτο αντιγραφής με κόκορα και κρέμα καλαμποκιού.

Η δοκιμασία ήταν αρκετά δύσκολη, με τους περισσότερους παίκτες να δυσκολεύονται στο τύλιγμα της μπαλοτίνας.

Οι κριτές έμειναν αρκετά ικανοποιημένοι και απ’ τις τέσσερις προσπάθειες, σχολιάζοντας χαρακτηριστικά πως κανένας μπορεί να μην έφτασε το απόλυτο, αλλά κανένας δεν έκανε και κάποιο τραγικό λάθος.

Η αποχώρηση απ’ το MasterChef που δεν περίμενε κανείς

Η Κατερίνα ήταν η πρώτη που οι κριτές της ανακοίνωσαν πως είναι ασφαλής και μπορεί να επιστρέψει στο σπίτι, ενώ την ακολούθησε στη συνέχεια και η Μάρλεν.

Στο τέλος, έμεινε ο Θεοχάρης με την Ηλιάνα, με τους κριτές να ανακοινώνουν προς έκπληξη όλων ότι η προσπάθεια του Θεοχάρη και το λάθος που έκανε με την πέτσα του στοίχισε την παραμονή του στο παιχνίδι. Έτσι, λοιπόν, η Ηλιάνα έχει ακόμα μια ευκαιρία να αποδείξει την αξία της, ενώ ο Θεοχάρης, που θεωρείτο απ’ τους πολύ καλούς μάγειρες, αποχώρησε πολύ νωρίς.

Η στιγμή που ανακοινώθηκε η αποχώρηση απ’ το MasterChef:

Ο Πάνος Ιωαννίδης μοιράστηκε τη συνταγή του για ριζότο με καραβίδες!

Ο… κακός χαμός στο σπίτι!

Μόλις γύρισε και η Ηλιάνα στο σπίτι του MasterChef, η παρέα του Θεοχάρη, όπως επίσης και η Μαριάννα, δεν μπόρεσαν να κρύψουν την απογοήτευσή τους που δεν γύρισε ο φίλος τους.

Η Ηλιάνα γνώριζε το τι θα ακολουθούσε κι είπε στην κάμερα: «Τώρα που εγώ θα πάω στο σπίτι και θα ανοίξουν την πόρτα και θα δω νευριασμένα πρόσωπα, στεναχωρημένα πρόσωπα και ξινισμένα πρόσωπα, νιώθω τόση αγαλλίαση και τόση ικανοποίηση αλλά για τα ένα-δυο άτομα που δεν ήθελαν να γυρίσω».

Όταν η Ηλιάνα είδε την Μαριάννα να πηγαίνει σε άλλο δωμάτιο για να κλάψει της είπε «δεν πειράζει κορίτσι μου, κλάψε λιγάκι, να μου τρίψεις την κρέμα στη μούρη», αφήνοντας αιχμές για κάποια κακία που είχε η Μαριάννα για εκείνη.

Στην συνέχεια, η Ηλιάνα είπε στην κάμερα πως «εννοείται πως υπήρχαν κάποιοι που δεν χάρηκαν καθόλου. Φάνηκε μόλις μπήκα στο σπίτι. Είχε πει κάτι η Μαριάννα χθες, ότι δεν ήθελε να γυρίσω στο σπίτι και ήθελε να μου φέρει μια κρέμα στη μούρη».

Η παρέα του Θεοχάρη, αλλά και η Μαριάννα, μετά εξήγησαν πως δεν είναι δυσαρεστημένοι που επέστρεψαν τα παιδιά, αλλά στεναχωρήθηκαν που δεν γύρισε ο φίλος τους.

Το trailer της Τετάρτης:

Δες ακόμα:

Ευτράπελα στο MasterChef: Παραβίαση κανονισμών κι ένα πιάτο στα σκουπίδια!

Το άρθρο MasterChef: Αποχώρηση-έκπληξη απ’ τον διαγωνισμό μαγειρικής εμφανίζεται στο iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα
MasterChef, Αποχώρηση-έκπληξη ’,MasterChef, apochorisi-ekplixi ’