MasterChef: To golden pin του Ιωαννίδη κι όλες οι απολαυστικές στιγμές της τρίτης μέρας των οντισιόν

12:22 18/1/2022 - Πηγή: iPop

Μια ακόμα μέρα οντισιόν MasterChef με απολαυστικές στιγμές. Το golden pin του Ιωαννίδη, οι παίκτες που ξεχώρισαν αλλά δεν πέρασαν, κι εκείνοι που εντυπωσίασαν με τα πιάτα τους.

Η… Ελλάδα με καταγωγή απ’ την Κύπρο είχε μια απ’ τις πιο απολαυστικές οντισιόν, ενώ η ίδια μαγείρεψε μια σούπα φακές. Ο Ιωαννίδης είχε κέφια κι όταν η υποψήφια είπε πως φτιάχνει 4-5 φορές

την εβδομάδα αυτό το φαγητό στην οικογένειά της, σχολίασε πως είναι… φακές επαφής, ενώ όταν η ίδια έψαχνε μια λαβίδα για να πιάσει τα ψωμάκια, αστειεύτηκε και πάλι λέγοντας «Λαβίδα loca». Παρά τις απολαυστικές στιγμές και το «Ελλάδα είσαι έτοιμη;» του Σωτήρη Κοντιζά, η παίκτρια δεν κατάφερε να περάσει στην επόμενη φάση.

Ο Κωνσταντίνος και ο Γιάννος κατάφεραν να εντυπωσιάσουν τους κριτές και πέρασαν στο bootcamp.

Η Ταμάρα και η Λύκα -η οντισιόν της οποίας ξεχώρισε για πολλούς λόγους- πέρασαν με 2 “ναι”.

Ο Απόλλων με τους πειραγμένους λαχανοντολμάδες κατάφερε να κερδίσει τους κριτές και θα τον δούμε στην επόμενη φάση.

Το αυγολέμονο είχε την τιμητική του στο επεισόδιο του MasterChef και οι κριτές ξέρουν τον τρόπο να πετύχει!

Σκορπίνα φρικασέ έφτιαξε ο Γρηγόρης στην audition του MasterChef και κατάφερε να πάρει τρία «ναι» από τους κριτές!

Το golden pin του Ιωαννίδη

Ο Στάθης ήταν ο επίδοξος σεφ που εντυπωσίασε περισσότερο απ’ όλους τον Πάνο Ιωαννίδη, ο οποίος του έδωσε το χρυσό pin του!

Εγω δε συμφωνώ με τα δύο ναι. Καθόλου. Αξίζεις κάτι πολύ περισσότερο από τα δύο ναι. Αξίζεις ένα pin. Το δικό μου golden pin. Αυτό θα σε βάλει κατευθείαν στο σπίτι του MasterChef 2022. Είναι ότι καλύτερο έχω δοκιμάσει στο φετινό MasterChef 6. Μπράβο. Συνέχισε να μαγειρεύεις έτσι

Ο Στάθης ετοίμασε ένα ρεβυθόριζο με μπακαλιάρο φιλέτο. Μια συνταγή της γιαγιάς του, αλλά ο ίδιος έβαλε και κάποια συστατικά από την ασιατική κουζίνα.

Διάβασε πρώτος όλα τα θέματα του iPop.gr στο Google News

Το άρθρο MasterChef: To golden pin του Ιωαννίδη κι όλες οι απολαυστικές στιγμές της τρίτης μέρας των οντισιόν εμφανίζεται στο iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα
MasterChef, Ιωαννίδη,MasterChef, ioannidi